Otoulhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω μια κάρτα γραφικών Rx 6750 xt μπήκα σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ PSU calculator και έβαλα όλα τα υποσυστήματα του υπολογιστή μου μαζί με την Rx 6750 xt και μου λέει ότι χρειάζομαι 550 wat τροφοδοτικό (αυτό που έχω δηλαδή) αλλά στον κατασκευαστη λέει 650 οπότε τι πρέπει να πάρω για να μην έχω κανένα πρόβλημα? Αυτό που λέει ο κατασκευαστής η το calculator? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συνήθως οι calculators συμφωνούν με τους κατασκευαστές. Πρέπει να μας πεις το υπόλοιπο σύστημα που έχεις, cpu και περιφερειακά. Αν είσαι κάπου στα 450w συνολική κατανάλωση (250w διαβάζω η κάρτα και εκτιμώ άλλα 200w cpu με τα υπόλοιπα) τότε είναι ψιλο-καλά με ένα σοβάρο και επώνυμο 550w τροφοδοτικό. Ιδανικά για να έχεις την ησυχία σου πηγαίνεις σε 650αρι Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 650 χρειαζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otoulhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 CPU: Ryzen 5 3400g (stock cooling που θα αλλάξει) Motherboard: gigabyte b450 aurus m PSU: Corsair cv550 RAM: Corsair 16 gb 2400mh Fan: 4 120 Και τώρα έχω μια Rx 5500 xt αλλά θέλω να βάλω όπως είπα την 6750 χτ 33 λεπτά πριν, nickol-us είπε Συνήθως οι calculators συμφωνούν με τους κατασκευαστές. Πρέπει να μας πεις το υπόλοιπο σύστημα που έχεις, cpu και περιφερειακά. Αν είσαι κάπου στα 450w συνολική κατανάλωση (250w διαβάζω η κάρτα και εκτιμώ άλλα 200w cpu με τα υπόλοιπα) τότε είναι ψιλο-καλά με ένα σοβάρο και επώνυμο 550w τροφοδοτικό. Ιδανικά για να έχεις την ησυχία σου πηγαίνεις σε 650αρι CPU: Ryzen 5 3400g (stock cooling που θα αλλάξει) Motherboard: gigabyte b450 aurus m PSU: Corsair cv550 RAM: Corsair 16 gb 2400mh Fan: 4 120 Και τώρα έχω μια Rx 5500 xt αλλά θέλω να βάλω όπως είπα την 6750 χτ Απλά δεν μπορώ να δώσω αυτήν την στιγμή πάνω από 550 ευρώ για αυτό έλεγα να την πάρω τώρα με το υπάρχων τροφοδοτικό και μετά να αλλάξω τα fans το PSU και το CPU cooler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, ούτε τελείως άχρηστο τροφοδοτικό, ωστόσο δεν είναι τροφοδοτικό με καμιά τεράστια άξια φήμη, αν είναι και ηλικιακά "μεγάλο" μαζί με τέτοια κάρτα ίσως να το "σκάσεις". Θα ήθελες να μας πεις πως με αυτό το σύστημα, αποφάσισες να πας σε τέτοιο κτήνος κάρτα, τι οθόνη έχεις, τι παιχνίδια παίζεις και που αποσκοπεί η αναβάθμιση; Φαινομενικά έχεις ένα κάπως ξεπερασμένο σύστημα (δεν είναι του πεταματού σε καμία περίπτωση),πας να του χώσεις μια κάπως high end καρτα και δείχνει κάπως παράταιρο στα μάτια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otoulhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Θέλω μια καλή κάρτα γιατί παίζω βαριά παιχνίδια και δεν τα σηκώνει, όπως red dead Forza horizon 5 need for speed heat και τέτοια, έχω 2 οθόνες μια Samsung 27 72 Hz και μια πάλι Samsung Odyssey g5 32 144hz 1ms, κάνω την αναβάθμιση γιατί έχω κουραστεί να μην μπορώ να παίζω στα γραφικά που θέλω τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otoulhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Δεν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, ούτε τελείως άχρηστο τροφοδοτικό, ωστόσο δεν είναι τροφοδοτικό με καμιά τεράστια άξια φήμη, αν είναι και ηλικιακά "μεγάλο" μαζί με τέτοια κάρτα ίσως να το "σκάσεις". Θα ήθελες να μας πεις πως με αυτό το σύστημα, αποφάσισες να πας σε τέτοιο κτήνος κάρτα, τι οθόνη έχεις, τι παιχνίδια παίζεις και που αποσκοπεί η αναβάθμιση; Φαινομενικά έχεις ένα κάπως ξεπερασμένο σύστημα (δεν είναι του πεταματού σε καμία περίπτωση),πας να του χώσεις μια κάπως high end καρτα και δείχνει κάπως παράταιρο στα μάτια μου Δεν μου είπες όμως, θα έχω κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό που έχω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Otoulhs είπε Θέλω μια καλή κάρτα γιατί παίζω βαριά παιχνίδια και δεν τα σηκώνει, όπως red dead Forza horizon 5 need for speed heat και τέτοια, έχω 2 οθόνες μια Samsung 27 72 Hz και μια πάλι Samsung Odyssey g5 32 144hz 1ms, κάνω την αναβάθμιση γιατί έχω κουραστεί να μην μπορώ να παίζω στα γραφικά που θέλω τα παιχνίδια Θες και cpu/ram, με 3400g και 2400 ram δεν πας πουθενά. Triple monitor είναι το setup ; το g5 στη μέση και τα άλλα δύο πλάγια; 50 λεπτά πριν, Otoulhs είπε Δεν μου είπες όμως, θα έχω κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό που έχω τώρα? το τροφοδοτικό είναι οριακό. Αν ήταν ολοκαίνουριο θα έλεγα ίσως. δεν ειναι επομένως είμαστε στο όχι. Θες και psu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otoulhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Θες και cpu/ram, με 3400g και 2400 ram δεν πας πουθενά. Triple monitor είναι το setup ; το g5 στη μέση και τα άλλα δύο πλάγια; το τροφοδοτικό είναι οριακό. Αν ήταν ολοκαίνουριο θα έλεγα ίσως. δεν ειναι επομένως είμαστε στο όχι. Θες και psu. 2 monitors έχω, το 27αρι στα αριστερά και στο κέντρο το g5, σίγουρα θα αναβαθμίσω CPU και ram μαζί με μητρική, αλλά έλεγα πρώτα να αλλάξω την κάρτα και μετά τα άλλα 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Θες και cpu/ram, με 3400g και 2400 ram δεν πας πουθενά. Triple monitor είναι το setup ; το g5 στη μέση και τα άλλα δύο πλάγια; το τροφοδοτικό είναι οριακό. Αν ήταν ολοκαίνουριο θα έλεγα ίσως. δεν ειναι επομένως είμαστε στο όχι. Θες και psu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα