bojack_h Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, θέλω τις γνώμες όσων έχουν αντίστοιχη εμπειρία για το περίπου πόσο βγαίνουν τα λειτουργικά έξοδα πέρα από το νοίκι όταν νοικιάζετε με άλλον 1 ή δύο συγκατοίκους.
tyxeros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Υπολόγιζε ρεύμα, νερό, κοινοχρηστα/ΦΑ/Πετρελαιο και πιθανά έξοδα επίπλωσης ή αγοράς ηλεκτρικών συσκευών. Επίσης το σουπερμαρκετ σας , το ιντερνετ σας/τηλεφωνο καθώς και το γεγονός οτι μπορεί ο άλλος για οποιοδήποτε λόγο, να σηκωθεί να φύγει και να μείνεις μονος να πληρώνεις μέχρι να βρεις άλλο συγκάτοικο. Νουμερα δεν νομιζω να σου δωσει κανεις γιατι ειναι εντελως υποκειμενικο.
greekfragma Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Η ερώτηση σου είναι αντίστοιχη με το πόσο περίπου κοστίζει ένα αυτοκίνητο με 4 ρόδες. γίνε συγκεκριμένος για να απαντήσουμε. άλλα έξοδα έχει ένα 2άρι άλλα ένα 3άρι. να μαντέψουμε το συγκάτοικο αν κρυώνει ή ζεσταίνεται εύκολα και θα πρέπει να καίει πάτους σε aircondition ή καλοριφέρ; να μαντέψουμε και τι κουφώματα έχει το σπίτι για να κρατήσει νορμάλ συνθήκες που να ικανοποιούν όλους. το μόνο που μπορείς να δεις στο περίπου είναι αν βρεις άτομο στα ίδια με σένα να υπολογίσεις τα πάντα 2Χ για να είσαι μέσα. 1
Allan-Wake Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχω εμπειρια απο εξωτερικο ομως εκει, στα σπιτια που εμεινα, νοικιαζα το δωματιο. Δεν με επηρέαζε αν φυγει καποιος... Τις περισσοτερες φορες εμενα με αλλους 2. Μια φορα εμεινα σε ενα μεγαλο χωρο που το ειχαν σπασει σε δωματια, με αλλους 7. Για 2 βδομαδες ειχε φυγει ενας δίπλα μου για τα χριστουγεννα. Σαν αποτελεσμα το δωματιο που ημουν εγω ειχε παγωσει. Δεν μπορουσε το ενα καλωριφερ να το ζεστανει... Συν κακή μόνωση. Με τόσα άτομα και τις μισές γυναίκες, πολύ τρίχα στις ντουζιέρες και βρωμια στην κουζίνα.... Χάος στα ψυγεία... Έκαναν σεξ και τα διπλανα δωμάτια άκουγαν (αυτό μπορεί να είναι και στα θετικά)... Πόσες φορές χεσμενη τουαλέτα... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από Allan-Wake 2
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bojack_h είπε Καλησπέρα σας, θέλω τις γνώμες όσων έχουν αντίστοιχη εμπειρία για το περίπου πόσο βγαίνουν τα λειτουργικά έξοδα πέρα από το νοίκι όταν νοικιάζετε με άλλον 1 ή δύο συγκατοίκους. Το διαιρεις με το ποσα ατομα εισαστε. Στην περιπτωση σου, δια 2 ή δια 3. 6 ώρες πριν, greekfragma είπε Η ερώτηση σου είναι αντίστοιχη με το πόσο περίπου κοστίζει ένα αυτοκίνητο με 4 ρόδες. Μπα,αυτο το λες και συγκεκριμενο. Εδω δε λεει καν σε ποια πολη-περιοχη. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα