tomtomtom Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Andresalonika είπε Αυτά τα φαινόμενα/προβλήματα της γραμμής που αναφέρεις είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά μια προβληματικής καμπίνας της Vodafone. Αν δεις τεχνικό πες του οτι το ξαφνικά και σε τυχαία χρονικά σημεία το SNR πέφτει απότομα στο 0 dB και κάτω από το μηδέν π.χ -1 dB, -2 dB. Και εννοείται ότι έχεις τόσες αποσυνδέσεις που πρακτικά δεν έχεις υπηρεσία. Ηρθε τεχνικος παλι πριν απο λιγο. Μου ειπε οτι στην απεναντι κολωνα που ξεκιναει το καλωδιο ειχε λιγο υγρασια, το καθαρισε αλλά δεν ξερει αν οφειλεται εκει το προβλημα. Θα το παρακολουθούν λεει δυο μερες κι αν παλι εχει προβλημα θα στειλουν ανθρωπο να μου αλλαξει θεση στην καμπινα, μηπως το θεμα ειναι απο κει, αφού απο πλευρας οικοδομης ελεγχθησαν ολα. Τον ρωτησα και για το FTTH και μου ειπε οτι στην Κοζάνη δεν εχει ερθει ακομη... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από tomtomtom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtomtom Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Ξαναήρθε τεχνικός και άλλαξε θέση στην καμπίνα απ ότι μου είπαν. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια αισθητή βελτίωση. Ο καιρός θα δείξει… Θα επανέλθω σε περίπτωση που αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 αυτο που ερχεται τεχνικος την μια και καθαριζει την υγρασια την αλλη βγαζει το ενα πριζακι την παραλλη κουναει το καλωδιο και παλι στο μηδεν με αποτελεσμα να κραταει αυτη η διαδικασια μηνες αντι να κατσει εκει αν βρει το προβλημα αν μπορει πραγματικα δεν το καταλαβαινω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα