Members gsarig Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Members Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Η πρώτη εκδήλωση Unpacked της Samsung για το 2023 πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου Σε αντίθεση με τις περσινές εκδηλώσεις, η εταιρεία αισθάνεται άνετα με μια διά ζώσης παρουσίαση, προσκαλώντας τα μέσα ενημέρωσης στο "The Masonic Auditorium" στο Σαν Φρανσίσκο. Αναμενόμενα, η εταιρεία θα μεταδώσει ζωντανά την παρουσίαση στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Η Samsung δεν αναφέρει για το τι θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά στην επίσημη πρόσκληση αφήνει να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι θα δούμε το Galaxy S23 Ultra, εμφανίζοντας το σχέδιο μιας τριπλής κάμερας, παρόμοιας με αυτή του S22 Ultra. Στην Αμερική οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε κράτηση για τις μελλοντικές συσκευές Galaxy από την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 1η Φεβρουαρίου. Όσοι εγγραφούν στο σύστημα προπαραγγελιών μέχρι εκείνη την ημέρα θα λάβουν 50 δολάρια σε Samsung Credit αν προπαραγγείλουν μία συσκευή ή 100 δολάρια αν πάρουν δύο. Όσο για το τι θα περιλαμβάνει το Galaxy S23; Οι διαρροές αναφέρουν ότι η Samsung θα εγκαταλείψει τα τσιπ Exynos που χρησιμοποιεί συχνά σε ορισμένες αγορές υπέρ του Snapdragon 8 Gen 2 που θα προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Το S23 Ultra μπορεί επίσης να ενσωματώνει μια κύρια κάμερα 200 megapixel στη θέση του αισθητήρα 108MP από το περσινό μοντέλο, ενώ τα απλά μοντέλα S23 και S23+ μπορεί να έχουν κάμερες με ανάλυση 50MP. Ενώ ο σχεδιασμός μπορεί να μην αλλάξει πολύ, θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα βελτιωμένες selfie κάμερες, δορυφορικά μηνύματα έκτακτης ανάγκης και ενδεχομένως μια επίπεδη οθόνη στην Ultra έκδοση χωρίς κυρτές πλευρές. View full article 1
KostasKri Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Ανυπομονώ να βγει κάμερα 200mp. Κουράστηκα πια με τις 108mp δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν. Είναι καιρός να προχωρήσει λίγο η τεχνολογία
MikeGR7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Ρε Samsung, γρήγορη φόρτιση, να χαρεις... 1
KostasKri Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Ρε Samsung, γρήγορη φόρτιση, να χαρεις... Σίγουρα, 200W φόρτιση θα ήταν ότι πρέπει σε συνδυασμό με 200mp.
aces Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ελπιζουμε σε οχι αυξηση των τιμών. Οσο αφορα τι θα δουμε μαλλον μία απο τα ιδια με νεο τσιπ & 200mah καλυτερη μπαταρία........ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από aces
StandardTen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Ρε Samsung, γρήγορη φόρτιση, να χαρεις... Στο ρολογάκι τη δώσανε σχεδόν αθόρυβα το καλοκαίρι, από τις δύο ώρες+ στο 4ρι σχεδόν μια ωρίτσα στο απλό 5ρι. Μακάρι κάτι ανάλογο και στο κινητό. Δεν έχει και τρελά αργή φόρτιση με τον 25ρη που έχω πχ εγώ στο s21 ultra, θέλω μία ώρα περίπου συνήθως -άλλωστε ποτέ δεν βρίσκεται στο 0 η μπαταρία- αλλά δεν νοείται άλλοι να δίνουν πια...20λεπτα και εσύ να λες «μα το κάνω για την long term υγεία της μπαταρίας». Άσε με να επιλέξω εγώ στη ρύθμιση αν θέλω αργή ή γρήγορη.😛 Εν τω μεταξύ είναι και το ότι στα σάμμυ κινητά γίνεται απελπιστικά αργή η φόρτιση σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς συγχρόνως... Edit: Πάντως από όλα τα leaks μέχρι τώρα, δεν φαίνεται τίποτα τέτοιο στον ορίζοντα. Ίσα ίσα γράφουν ότι ίσως δεν υπάρχει καν η επιλογή του 45ρη αφού δεν είχε αισθητή διαφορά στο s22. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από StandardTen
ploumouris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός λόγος γιά μετάβαση από το S22 στο S23. Προσωπικά, ελκυστικός λόγος να το κάνω είναι αν ισχύει η αναφορά του άρθρου γιά flat οθόνη.
panagi0tisgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 ωραίο τηλέφωνο και καμερα που τα σπάει πραγματικα αλλα οκ πλαστική πλάτη στο ultra; απαράδεκτο! 2 ώρες πριν, ploumouris είπε Δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός λόγος γιά μετάβαση από το S22 στο S23. Προσωπικά, ελκυστικός λόγος να το κάνω είναι αν ισχύει η αναφορά του άρθρου γιά flat οθόνη. ο λόγος λέγεται snapdragon αλλα η οθόνη ειναι κυρτή απλα πολύ λίγο που μοιάζει flat. θα έχουμε ακόμα θέμα με προστασία οθονης 1
TasMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Αν το ultra έχει επίπεδη οθόνη θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Μετά το S8+ oρκίστηκα ότι δεν θα ξαναπάρω ΠΟΤΕ ξανά κυρτή. Καμμία θήκη δεν προσφέρει πλήρη προστασία, όταν σπάει είναι πανάκριβη για αντικατάσταση και ΚΑΝΕΝΑ τζαμάκι δεν εφαρμόζει 100%. Και για όσους νομίζουν ότι είναι δύσκολο να σπάσει εμένα μου έσπασε 3 φορές ΜΕ θήκη! Την πρώτη έπεσε πίσω από τον καναπέ με το κυρτό μέρος στο σενάζι από τα πλακάκια. Τη 2η φορά έπεσε στο δρόμο με το πλάι και προφανώς η θήκη δεν έκανε τίποτα. Την 3η (όπου απλά άλλαξα συσκευή) έπεσε με το κυρτό μέρος στην πλευρά του τραπεζιού. Never again!
kinitos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, TasMan είπε Αν το ultra έχει επίπεδη οθόνη θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Μετά το S8+ oρκίστηκα ότι δεν θα ξαναπάρω ΠΟΤΕ ξανά κυρτή. Καμμία θήκη δεν προσφέρει πλήρη προστασία, όταν σπάει είναι πανάκριβη για αντικατάσταση και ΚΑΝΕΝΑ τζαμάκι δεν εφαρμόζει 100%. Και για όσους νομίζουν ότι είναι δύσκολο να σπάσει εμένα μου έσπασε 3 φορές ΜΕ θήκη! Την πρώτη έπεσε πίσω από τον καναπέ με το κυρτό μέρος στο σενάζι από τα πλακάκια. Τη 2η φορά έπεσε στο δρόμο με το πλάι και προφανώς η θήκη δεν έκανε τίποτα. Την 3η (όπου απλά άλλαξα συσκευή) έπεσε με το κυρτό μέρος στην πλευρά του τραπεζιού. Never again! λοιπόν για εμένα η κυρτή είναι πρόβλημα σε κάποια θέματα όταν την αγγίζεις ενώ δεν θες κατά τα άλλα στην αρχή δεν μου άρεσε τώρα δεν με χαλάει. έχω χρόνια να έχω χωρίς τέτοια οθόνη κινητό. τώρα στο κόστος δεν έχει τρομερή διαφορά πανάκριβη θα είναι και αυτή (χωρίς κυρτη) τώρα για το σπάσιμο αν πέσει με την οθόνη άστα να πάνε ολα σχεδόν. αν θες τζαμάκι για κυρτή το domus το βάζω χρόνια και είναι μια χαρά ποτε δεν φεύγει. και η θήκες για απόλυτη προστασία είναι το πορτοφόλι κλασικά αν και πότε δεν πήρα τέτοια.
lawlezz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 αναβαθμισεις με σταγονομετρο πλεον..........
aces Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Almost the same s23 dummy unit Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από aces
arxontas2323 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Τώρα που θα δώσει μονο snapdragon τι θα βγούν να πούνε οι haters που μας είχαν ζαλίσει τόσα χρόνια μς τον exynos;;; ελπίζω να έφτιαξαν την μπαταρία σε σχέση με το s22ultra
ploumouris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε ωραίο τηλέφωνο και καμερα που τα σπάει πραγματικα αλλα οκ πλαστική πλάτη στο ultra; απαράδεκτο! ο λόγος λέγεται snapdragon αλλα η οθόνη ειναι κυρτή απλα πολύ λίγο που μοιάζει flat. θα έχουμε ακόμα θέμα με προστασία οθονης Το όλο πακέτο (S22 Ultra) είναι η καλύτερη επιλογή γιά 'μένα κι έτσι το επέλεξα. Αυτόν τον επεξεργαστή έχει, είμαι ικανοποιημένος καί δε νομίζω να υστερεί κάπου γιά τον μέσο χρήστη σε καθημερινή χρήση. Το δε τάμπλετ μου (S8 Ultra) διαθέτει επεξεργαστή sd αλλά πίστεψέ με είναι ο τελευταίος λόγος που το επέλεξα.
MikeGR7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Τα ultra ειναι ετσι και αλλιως ξεγραμενα λογω κυρτής οθονης. Πηγα απο S22 Ultra σε Oneplus 10t (το οποιο παρενθεση δεν ειναι και στην OP του παρελθόντος με το απαράμιλλο software) και η διαφορα ηταν λες και πηγα σε 4 γενιες μπροστα τηλέφωνο. Απο μπαταρια που μου εσβηνε 2-3 φορες τη μερα, το OP δεν εχω καταφερει να το ριξω κατω απο 60% (μιλαμε για πολυ gaming βεβαια). Μετα το εβαζα με 65ρι φορτιστη και περιμενα του χρονου να φορτισει ενώ το OP το βαζω με 70 παω κατουραω και οταν βγαινω εχει παει 100. Για ταχύτητα μενου κτλ δεν συζηταμε καν που μεχρι το S να κανει boot, στο oneplus εχει κανει boot το τηλέφωνο και εχει κανει και boot το παιχνίδι και εχω αρχισει lol. Τζαμακι 3 ευρω αψογο, στο S UV και τα ρεστα 45 και μαπα κιόλας... ο καταλογος εχει πολλα σταματαω εδω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα