AELEX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, εχθές νοίκιασα σπίτι στο οποίο ο ιδιοκτήτης έχει κόψει το ρεύμα, ξέρει κάποιος την διαδικασία καθώς και τα δικαιολογητικά (και πως θα τα βρω) που χρειάζομαι; Να πω πως το ρεύμα θέλω να το βάλω στο όνομα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
korakios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AELEX είπε Καλησπέρα, εχθές νοίκιασα σπίτι στο οποίο ο ιδιοκτήτης έχει κόψει το ρεύμα, ξέρει κάποιος την διαδικασία καθώς και τα δικαιολογητικά (και πως θα τα βρω) που χρειάζομαι; Να πω πως το ρεύμα θέλω να το βάλω στο όνομα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. απαραίτητα το συμβόλαιο ενοικίου /ταυτότητα ίσως και φωτό μετρητή και τα υπόλοιπα θα στα πει ο πάροχος Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από korakios
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, AELEX είπε Καλησπέρα, εχθές νοίκιασα σπίτι στο οποίο ο ιδιοκτήτης έχει κόψει το ρεύμα, ξέρει κάποιος την διαδικασία καθώς και τα δικαιολογητικά (και πως θα τα βρω) που χρειάζομαι; Να πω πως το ρεύμα θέλω να το βάλω στο όνομα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρέπει να υπογράψεις συμβόλαιο (και κάποια άλλα χαρτιά) με τον πάροχο που θα επιλέξεις. Τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι: 1. ταυτότητα 2. εκτύπωση από το taxis τη δήλωση μίσθωσης αφού θα έχει γίνει αποδοχή από όλους (το μισθωτήριο δεν κάνει) 3. τον αριθμό παροχής, ή ακόμα καλύτερα έναν λογαριασμό της συγκεκριμένης παροχής. 4. αποδεικτικό ΑΦΜ, χρειάζεται κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί το ΑΦΜ σου, Ε9 για παράδειγμα. Επίσης έχε υπόψιν ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα κάνει την επανασύνδεση αν δεν υπάρχει ΥΔΕ σε ισχύ, θα πρέπει πρώτα να κατατεθεί φρέσκια, έλεγχο για την ισχύ της μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή εδώ: https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ 37 λεπτά πριν, korakios είπε απαραίτητα το συμβόλαιο ενοικίου /ταυτότητα ίσως και φωτό μετρητή και τα υπόλοιπα θα στα πει ο πάροχος Φωτό μετρητή σίγουρα όχι όταν το ρεύμα είναι κομμένο, την τελική ένδειξη την είχε πάρει ο τεχνικός όταν το έκοψε. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Και επιπρόσθετα, η ΥΔΕ βαραίνει τον ιδιοκτήτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα