therock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειχα φτιαξει πολυ παλια (2016) ενα λογαριασμο και το ειχα χρησιμοποιησει ως οικοδεσποτης για μια καλοκαιρινη σεζον (τριμηνο). Θελω να ξαναμπω να δω λιγο την πλατφορμα και να φρεσκαρω τη δημοσιευση να δω μηπως φετος ξεκινησω να το ξαναχρησιμοποιω. Δε θυμαμαι πιο μειλ ειχα δωσει τοτε, και κανω μια προσπαθεια να συνδεθω με το μειλ που πιστευω ειχα δηλωσει, και ζηταει τηλεφωνα και διαφορα... Δεν εχει επιλογη μονο Login password ωστε να μου πει δεν υπαρχει λογαριασμος με αυτο το μειλ.. Αν δω οτι δεν ειναι σιγουρα καποιο απο τα παλια που πιστευω οτι ειχα χρησιμοποιησει, να φτιαξω ενα τελειως καινουριο που να το χω αποκλειστικα για αυτο το σκοπο. Απο ταυτοποιησεις τι σου ζηταει? Ταυτοτητες κτλ? Θα τα βαλω ολα εννοειται για να ειναι συμμορφωμενο το προφιλ. EDIT: Επειδη απο τα login καταλαβα οτι επιμενει και πολυ βασικο ειναι το τηλεφωνο και επειδη μαλλον θα εχω αλλον να το διαχειριζεται για να μη χτυπαει το τηλεφωνο μου. Το τηλεφωνο που θα δηλωσεις ειναι για το Login και της ταυτοποιησεις η ειναι για τα παντα ολα. Μπορω δηλαδη να βαλω το δικο μου στο Login, Και μετα αλλουνου που θα ρχονται κλησεις και ειδοποησεις? Η μπορω απευθειας κατα το registration (αν δεν καταφερν να αποκτησω προσβαση στο παλιο) να βαλω πευθειας αυτουνου που θα το διαχειριζεται? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από therock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα