tyf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Σημερα είδα ότι δεν ξεκίναγε το pc και είδα ότι είναι το τροφοδοτικό. Έχουν σκασει οι πυκνωτές. Φτιάχνεται λέτε η δεν αξίζει. Το τροφοδοτικό είναι το corsair rm850.
Giorgos85thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Φαινεται να εχει χωρο να τους βγαλεις απο πανω χωρις να αποκολλησεις πολυ πραγμα. Αλλα ποσο να σε χρεωσουν... 20-30ε λογικα. Ξερω εγω, αν ειναι παλιο ισως να μην αξιζει γιατι θα σκασουν και αλλοι μετα.
atheatos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Αν δεν έχει εγγύηση πετά το. Δεν αξίζει να ρισκάρεις . Που ξέρεις τι άλλο έχει πέρα από σκασμένους πυκνωτές. Τα τροφοδοτικά πρέπει να επιλέγονται με προσοχή και όχι μόνο βάση watt. Μπορείς να βρεις ποιοτικοτερο τροφοδοτικο με λιγοτερα watt.
Dantε Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μπορει να επισκευαστει αλλα δε ξερεις αν ειναι μονο οι πυκνωτες το προβλημα. Μπορει να ειναι και κατι αλλο. Ποσα χρονια το εχεις; ΥΓ. Παντως αν σκοπευεις να το πας για πεταμα, θα το ηθελα ,γιατι ξυλωνω mosfets ψυκτρες κτλ και τα χρησιμοποιω σε project μου. 3
tyf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστω για τις απαντησεις. η αληθεια ειναι οτι τα εβγαλε τα λεφτα του ειναι πανω απο 10 χρονια. τελικα αγορασα το Corsair PSU RMX Series 850 W 80+ Gold Version 2021 με 10 χρονια εγγυηση στα 155 ευρω. απλα το λυπαμαι το αλλο γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι μονο οι πυκνωτες.
bonorov Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, tyf είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. η αληθεια ειναι οτι τα εβγαλε τα λεφτα του ειναι πανω απο 10 χρονια. τελικα αγορασα το Corsair PSU RMX Series 850 W 80+ Gold Version 2021 με 10 χρονια εγγυηση στα 155 ευρω. απλα το λυπαμαι το αλλο γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι μονο οι πυκνωτες. Αντε και είναι μόνο οι πυκνωτες και τους αλλάζεις και δουλευει. Τι hardware να του εμπιστευτείς σε 10 χρονών τροφοδοτικο; Αν είναι να το βάλεις σε κανένα παλιο pc με i5 7ετιας κάτσε και ασχολήσου. Για κανένα πιο συγχρονο ακριβό συστημα δωσε 70-80€ να παρεις ένα καινουργιο αξιόπιστο,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 3
tyf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, bonorov είπε Αντε και είναι μόνο οι πυκνωτες και τους αλλάζεις και δουλευει. Τι hardware να του εμπιστευτείς σε 10 χρονών τροφοδοτικο; Αν είναι να το βάλεις σε κανένα παλιο pc με i5 7ετιας κάτσε και ασχολήσου. Για κανένα πιο συγχρονο ακριβό συστημα δωσε 70-80€ να παρεις ένα καινουργιο αξιόπιστο,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. ναι οπως ειπα ηδη πηρα αλλο. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, tyf είπε Καλημέρα. Σημερα είδα ότι δεν ξεκίναγε το pc και είδα ότι είναι το τροφοδοτικό. Έχουν σκασει οι πυκνωτές. Φτιάχνεται λέτε η δεν αξίζει. Το τροφοδοτικό είναι το corsair rm850. 10 χρονια εγγυηση εχει, use it.
BadBoy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε 10 χρονια εγγυηση εχει, use it. Το άνοιξε, δεν έχει εγγύηση.
duffyduck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού το άνοιξε, τώρα θα αγοράσει καινούργιο. Τα λάθη πληρώνονται. Μπορείς να αλλάξεις πυκνωτές, αρκεί να βρεις πυκνωτές με τα ίδια χαρακτηριστικά, των 105 βαθμών και να είναι ποιοτικοί. Και φυσικά την επισκευή θα την κάνει έμπειρος επαγγελματίας. Δηλαδή τουλάχιστον είναι 50ευρω. Πάρε καινούργιο. Σημείωση: Ώρες, ώρες, γράφω ό,τι θέλω, γιατί γράφω κάτι, το σβήνω, γράφω κάτι διαφορετικό και το νόημα είναι είτε ό,τι να 'ναι, είτε αντίθετο από αυτό που θέλω τελικά να γράψω. 😂🤣 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από duffyduck 1
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Το άνοιξε, δεν έχει εγγύηση. Α περαστικά, δε το πρόσεξα.
tyf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Α περαστικά, δε το πρόσεξα. To τροφοδοτικό είναι του 2014 και είχε 5 χρόνια εγγύηση. Το καινούργιο που πήρα έχει 10 χρόνια. 2
FasTaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Βασικα εχω αλλαξει πυκνωτες σε τροφοδοτικο και ακομα παιζει. Κολλητηρακι και τσικνησα το εργαστηριο στα ηλεκτρονικα RF στο TEI πειραια μιλαμε για 20 ετια τωρα δεν εβρισκα πουθενα πυκνωτες 24 & 12 pF. Πλεον το συγκεκριμενο εχει γινει τροφοδοτικο παγκου αλλα παιζει μια χαρα ,το effiency εχει πεσει στα ταρταρα αλλα για αυτο που θελω μια χαρα παει.
vagelis2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Στις 11/1/2023 στις 8:30 ΜΜ, tyf είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. η αληθεια ειναι οτι τα εβγαλε τα λεφτα του ειναι πανω απο 10 χρονια. τελικα αγορασα το Corsair PSU RMX Series 850 W 80+ Gold Version 2021 με 10 χρονια εγγυηση στα 155 ευρω. απλα το λυπαμαι το αλλο γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι μονο οι πυκνωτες. Εγω πήρα το rmx 850x (του 2018)απο πλασιο στα 100 ευρω.. Αντικατάσταση corsair ax850 gold 10 χρόνων επειδή ειχε φθαρεί το καλώδιο μητρικής και δεν έβρισκα πουθενα.. 😭κ Δεν ειχε προβλήματα (εκτός απο το καλώδιο) και παλι δεν το ρίσκαρα να βαλω psu 10 χρόνον σε νεο σύστημα..
50EuroUser Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Φίλε μπορείς να βγάλεις καμιά φωτογραφία να δούμε ποιά μάρκα/μοντέλο είναι οι πυκνωτές ; Είναι τόσο σαπίλα τα RM και έχει τίποτα Ltec ή Teapo ; Άμα φόραει τους πράσινους Teapo SC και το έχεις απο το 2014 είναι απόλυτα λογικό να σκάσανε πάντως. Με υπομονή κολλητήρι και τα σωστά κομμάτια το φτιάχνεις πάντως έστω και για 2ο για να υπάρχει στην άκρη. *Στο λινκ υπάρχει το review απο το TPU του Άρη απο το 2013, μάλλον αυτό θα 'χεις και εσύ. Ltec θυμάμαι άλλαζα σε κάτι Chieftec GPS-A450 με ΟΕΜ Delta λίγο πριν το 2010. Σκέτη τραγωδία είναι η Corsair αν σε τέτοιο τροφοδοτικό των 130€ έβαζε αυτούς του πυκνωτές μιλάμε για αθλιότητα. Άμα θες πάντως να βρεις κοντά στα Specs με αυτούς που φοράει τώρα να τους αλλάξεις και να μην ασχοληθείς για τα επόμενα 30 χρόνια κοίτα για Nichicon UPW σειρά ή United Chemi-Con KYB. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα