rockxk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα εντος ημερων θα αγορασω το realme gt2 λογω δουλειας για κουριερ ποια θηκη μου προτεινετε για προστασια απο πεσιμο και βροχη; εχω καταληξει σε 2 διαφορετικες αγορες τζαμι προστασιας οταν βρεχεται να μπορω να το δουλευω και wallet θηκη με μαγνητικο κλειδωμα να μην ανοιγει αν πεσει
GATE123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω θήκη(σιλικόνης )και τζαμακι έχει μέσα το κουτί. Τουλάχιστον το δικό μου (Realme 8 ) είχε. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2023 από GATE123
lneam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, rockxk είπε καλησπερα εντος ημερων θα αγορασω το realme gt2 λογω δουλειας για κουριερ ποια θηκη μου προτεινετε για προστασια απο πεσιμο και βροχη; εχω καταληξει σε 2 διαφορετικες αγορες τζαμι προστασιας οταν βρεχεται να μπορω να το δουλευω και wallet θηκη με μαγνητικο κλειδωμα να μην ανοιγει αν πεσει κουριερ + πτωσεις + βροχη = rugged phone μια καλη επιλογη ειναι samsung xcover μοντελα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, GATE123 είπε Νομίζω θήκη(σιλικόνης )και τζαμακι έχει μέσα το κουτί. Τουλάχιστον το δικό μου (Realme 8 ) είχε. To gt 2 /gt 2 neo /gt 2 pro έρχονται με μεμβράνη όχι tempered Το ιδανικό για courier /πακέτο παρόλο που είναι κουραστικό/εκνευριστικό είναι μια καλή αδιάβροχη θήκη για τι μηχανάκι με κάποιο καλό μηχανισμό αποδέσμευσης οπότε μόλις σταματάς το βγάζεις να το περνεις μαζί σου Έχω δουλέψει την παρακάτω, 1 χρόνο στο πακέτο ήταν μια χαρά (και ακόμα είναι δηλαδή αλλά σταμάτησα από πακέτο) Οπότε με την εργοστασιακή θήκη και ένα tempered glass θα είσαι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα