Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα. εχεις καποιος εμπειρια απο το JMCtech καταστημα θελω να παρω το realme gt2 το εχει στα 307 ευρω αλλα δεν δεχεται αντικαταβολη ειναι ευρωπαικα τα μοντελα η μονο για κινα και την πατησουμαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν πουλάει ευρωπαϊκό ή όχι άσχετα εάν το Site λέει EU.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι εάν κανείς παραγγελία και σου έρθει προτού το ανοίξεις και χωρίς να βγάλεις ζελατίνες να δεις το κουτί από πίσω εάν προορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα.

Εδώ θα βρεις και παράδειγμα 

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, michalis412 είπε

καλησπερα στη παρεα. εχεις καποιος εμπειρια απο το JMCtech καταστημα θελω να παρω το realme gt2 το εχει στα 307 ευρω αλλα δεν δεχεται αντικαταβολη ειναι ευρωπαικα τα μοντελα η μονο για κινα και την πατησουμαι

μετα την απαντηση του χρηστη gate123, μην κανεις το λαθος και το παραγγειλεις γιατι μπορει να μπλεξεις. Πρωτα επικοινωνησε με το καταστημα, αφου τωρα γνωριζεις τι ακριβως πρεπει να γραφει στο κουτι, πες τους πως η συνομιλια καταγραφεται (εστω και ψεματα) και να τους βαλεις να σου επιβεβαιωσουν οτι γραφει στο πισω μερος του κουτιου "για ευρωπη EU" . Μετα μπορεις να προχωρισεις στην αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλά να προσέξεις καλύτερα  από κάπου με αντικαταβολή κ ας βγει λιγο παραπανω

κάποια realme ειναι Ινδία ή Κινα δες το ποστ-τοπικ πιο πανω αν σ διαβάσουν στο πίσω αυτοκόλλητο ότι είναι eu θα είναι οκ

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

στην ινδια το call recorder ΔΕΝ απαγορευεται. Μοντελα το ομιλου ΒΒΚ electonics (oppo, 1+, realme, iqoo, vivo) εχουν by default official call recorder. Οποτε η αγορα realme απο ινδια εχει και τα θετικα του

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία ένα ταμπλετ από αυτό το μαγαζί πριν 1.5 χρόνο ίσως και 2 . 

Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν είναι έτοιμοπαραδοτο αλλά θα το φέρουμε 

Μετα από αναμονή 2 εβδομάδες μου είπαν ότι το ταμπλετ δεν υπάρχει διαθέσιμο. 

Αυτή ειναι η δική μου εμπειρία 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 10/1/2023 στις 10:44 ΜΜ, alan boy είπε

Έκανα παραγγελία ένα ταμπλετ από αυτό το μαγαζί πριν 1.5 χρόνο ίσως και 2 . 

Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν είναι έτοιμοπαραδοτο αλλά θα το φέρουμε 

Μετα από αναμονή 2 εβδομάδες μου είπαν ότι το ταμπλετ δεν υπάρχει διαθέσιμο. 

Αυτή ειναι η δική μου εμπειρία 

Καλά αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι λάθος του καταστήματος αλλά του προμηθευτή, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές ο προμηθευτής λέει ότι πχ το i Phone 28 είναι διαθέσιμο και αυτό περνάνε στο πελάτη αλλά μετά από μέρες τελικά ο προμηθευτής ενημερώνει ξες τελικά δεν το έχω και δεν το φέρνω άλλο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Inuyasha είπε

πχ το i Phone 28  

δεν είδα το πχ και είπα ότι έχω μείνει παρά πολύ πίσω σε μοντέλο

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα από εκεί το ίδιο τηλέφωνο και το περιμένω, όταν έρθει θα ενημερώσω από που είναι.

Γενικά το μαγαζί είναι αξιόπιστο, παίρνει φίλος μου αρκετά πράγματα από αυτό, το μόνο αρνητικό που μου είπε είναι ότι κάποιες φορές στις πολλές παραγγελίες που έχει κάνει είχε καθυστερήσεις που ήταν από τον προμηθευτή. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Εγώ παρήγγειλα από εκεί το ίδιο τηλέφωνο και το περιμένω, όταν έρθει θα ενημερώσω από που είναι.

Γενικά το μαγαζί είναι αξιόπιστο, παίρνει φίλος μου αρκετά πράγματα από αυτό, το μόνο αρνητικό που μου είπε είναι ότι κάποιες φορές στις πολλές παραγγελίες που έχει κάνει είχε καθυστερήσεις που ήταν από τον προμηθευτή. 

Γενικα δεν εχει στοκ κ τις περισσοτερες φορες δεν εχει καν την επιλογη για αντικαταβολη. Προβληματα με μη αποστολες δε εχουν αναφερθει μονο καθυστερησεις οποτε δωσε feedback gia jmctech για τους υπολοιπους οταν θα εχεις ελπιζουμε ευχαριστα νέα απο παραλαβη.

Δημοσ.

λοιπόν, έκανα παραγγελία 5 Ιανουαρίου Πέμπτη το βράδυ

Την Δευτέρα 9/1 πήρα μέιλ ότι το παρήγγειλαν από τον προμηθευτή τους

Δευτέρα 16 στάλθηκε αλλά είμαι σε νησί και υπήρχε απαγορευτικό, ακόμα η speedex στην Ρόδο δεν είναι ότι καλύτερο,

ελπίζω να το πάρω σήμερα 19/1 στην Ρόδο.

6 εργάσιμες για την αποστολή ενώ έλεγε 4-10 εργάσιμες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 19/1/2023 στις 7:18 ΠΜ, lefta_yparxoun είπε

λοιπόν, έκανα παραγγελία 5 Ιανουαρίου Πέμπτη το βράδυ

Την Δευτέρα 9/1 πήρα μέιλ ότι το παρήγγειλαν από τον προμηθευτή τους

Δευτέρα 16 στάλθηκε αλλά είμαι σε νησί και υπήρχε απαγορευτικό, ακόμα η speedex στην Ρόδο δεν είναι ότι καλύτερο,

ελπίζω να το πάρω σήμερα 19/1 στην Ρόδο.

6 εργάσιμες για την αποστολή ενώ έλεγε 4-10 εργάσιμες

Εν τέλει ήταν για Ευρωπαική αγορά ? (to gt2)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, emiliosk είπε

Εν τέλει ήταν για Ευρωπαική αγορά ? (to gt2)

ναι ευρωπαϊκό και από τότε έχω πάρει άλλα δύο από το ίδιο κατάστημα. Δεν έχω κανένα παράπονο, μόνο κάτι διαφημίσεις για εκπτώσεις σε επόμενη αγορά μου φάνηκαν πολύ ψεύτικες  

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ότι δεν έχει στοκ και ότι δεν στελνει αντικαταβολή για εμενα είναι Deal Breaker.

Δινεις τα χρηματά σου προκαταβολικά για να το παραγείλουν αυτοί απο Κινα ή οπουδήποτε αλλου με καμία απολύτως εγγυηση χρονικής παράδοσης (πολλες οι κριτικές για καθηστερηση ή μη διαθεσιμότητα τελικα) και χωρίς καμία εγγυηση.

Οχι ευχαριστω. Τις ειδα και εγω τις τιμες τωρα που έψαχνα αλλα ουτε καν το σκεφτηκα.

Δεν αξίζει το ρισκο ούτε την πιθανη ταλαιπωρία.

Βαλε και τις κακες κριτικές για after sale εξυπηρετηση....

Οπως το βλέπω εαν εισαι τυχερος και ολα πανε καλά θα παρεις στην ώρα του το κινητό σου.

Εαν εισαι ατυχος θα τρεχεις ειτε για τα χρηματα ειτε για το service ειτε θα περιμενεις σαν τον Βουδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...