dreamangel25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα γνωριζεται αν λογο της εξαγορας εχω τη δυνατοτητα ακυρωσης της συμβασης μου και φορητοτητας σε αλλη εταιρια πριν το περας των 2 ετων, χωρις ποινη ? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Με τους ιδιους ορους συνεχιζεται η συμβαση σου.Δεν θα αλλαξει κατι με την εξαγορα wind/nova.Οποτε αν σπασεις το συμβολαιο θα πληρωσεις το πέναλτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamangel25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Με τους ιδιους ορους συνεχιζεται η συμβαση σου.Δεν θα αλλαξει κατι με την εξαγορα wind/nova.Οποτε αν σπασεις το συμβολαιο θα πληρωσεις το πέναλτι. Ευχαριστω , το φαντάστηκα, απλα ελεγα μηπως υπαρχει καποιο παραθυρακι λογο των συνθηκων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι. Ο η νέα εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις ενεργές συμβάσεις της παλιάς, έως ότου αυτές λήξουν. Έτσι είναι το εμπορικό δίκαιο. Όπως π.χ. αν πουλιόταν το σπίτι που μόλις νοικίασες, ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να σεβασθεί το συμβόλαιο που υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, dreamangel25 είπε Καλησπερα γνωριζεται αν λογο της εξαγορας εχω τη δυνατοτητα ακυρωσης της συμβασης μου και φορητοτητας σε αλλη εταιρια πριν το περας των 2 ετων, χωρις ποινη ? ευχαριστω εκ των προτερων Οχι δεν μπορείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Όταν η On αγοράστηκε από wind μπορούσες να σπάσεις το συμβόλαιο, δεν βλέπω το λόγο να μην γίνεται και τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Η On δεν εξαγοράστηκε αλλά πτώχευσε και οι πελάτες της είχαν την αυτονόητη δυνατότητα να πάνε σε όποιον πάροχο ήθελαν. Ξεχνάς ότι οι άλλοι έδιναν τότε ειδικά πακέτα για να τους δελεάσουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, jkoukos είπε Δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι. Ο η νέα εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις ενεργές συμβάσεις της παλιάς, έως ότου αυτές λήξουν. Έτσι είναι το εμπορικό δίκαιο. Όπως π.χ. αν πουλιόταν το σπίτι που μόλις νοικίασες, ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να σεβασθεί το συμβόλαιο που υπάρχει. αυτο δεν ισχυει .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 4 hours ago, Havik said: Όταν η On αγοράστηκε από wind μπορούσες να σπάσεις το συμβόλαιο, δεν βλέπω το λόγο να μην γίνεται και τώρα. εγινε ενοποιηση εταιρειων.τιμες παροχες κτλ ολα ιδια.ολα ενωθηκαν μεταφερθηκαν.οποτε δεν μπορει να το σπασει. 8 hours ago, dreamangel25 said: Καλησπερα γνωριζεται αν λογο της εξαγορας εχω τη δυνατοτητα ακυρωσης της συμβασης μου και φορητοτητας σε αλλη εταιρια πριν το περας των 2 ετων, χωρις ποινη ? ευχαριστω εκ των προτερων και παμε αναποδα.τι προβλημα αντιμετωπιζεις και θες να το σπασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, lneam είπε αυτο δεν ισχυει .... Ποιος το λέει αυτό; Μια χαρά ισχύει και έχω προσωπική εμπειρία. Αλίμονο αν γινόταν διαφορετικά, τότε δεν θα είχαν καμία απολύτως αξία και ισχύ τα συμβόλαια, εφόσον βέβαια έχουν γίνει όλα νόμιμα και όχι στο μιλητό. Αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ νέου ιδιοκτήτη και ενοικιαστή ή δεν το προέβλεπε το συμβόλαιο μίσθωσης, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βγει ο ενοικιαστής. Διαφορά υπάρχει σε αλλαγή ιδιοκτήτη μετά από πλειστηριασμό ή κατάσχεση αλλά κι εκεί ο νομοθέτης εξαιρεί τις κοινές αστικές μισθώσεις δηλαδή για σπίτια από τις εμπορικές για καταστήματα και επιχειρήσεις. Στις πρώτες ισχύει κανονικά το μίσθωμα έως την λήξη του όχι όμως στις δεύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Ποιος το λέει αυτό; Μια χαρά ισχύει και έχω προσωπική εμπειρία. Αλίμονο αν γινόταν διαφορετικά, τότε δεν θα είχαν καμία απολύτως αξία και ισχύ τα συμβόλαια, εφόσον βέβαια έχουν γίνει όλα νόμιμα και όχι στο μιλητό. Αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ νέου ιδιοκτήτη και ενοικιαστή ή δεν το προέβλεπε το συμβόλαιο μίσθωσης, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βγει ο ενοικιαστής. Διαφορά υπάρχει σε αλλαγή ιδιοκτήτη μετά από πλειστηριασμό ή κατάσχεση αλλά κι εκεί ο νομοθέτης εξαιρεί τις κοινές αστικές μισθώσεις δηλαδή για σπίτια από τις εμπορικές για καταστήματα και επιχειρήσεις. Στις πρώτες ισχύει κανονικά το μίσθωμα έως την λήξη του όχι όμως στις δεύτερες. οπως και μονος σου περιγραφεις .... αν .... αν ..... αν ... τοτε .... τοτε (ειναι σαν να παιρνεις λαχειο και θελεις 100% να κερδισεις) στο 99% ολοι αγοραζουν σπιτια για ιδιοκατοικηση και οχι για να κανουν πλουσια την εφορια πληρωντας ΕΝΦΙΑ. Ταυτοχρονα ο παλιος ιδιοκτητης πουλαει το σπιτι "ενα κλικ" πριν την ληξη του 3χρονου συμβολαιου, δεν ειναι ηλιθιος. Πρακτικα αμα σου κατσει "το λαχειο" ως ενοικιαστης - εμπλεξες ασχημα- το σπιτι ΔΕΝ ειναι δικο σου οι νομοι εχουν παραθυρακια και για τον ενοικιαστη και για τον ιδιοκτητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, lneam είπε οπως και μονος σου περιγραφεις .... αν .... αν ..... αν ... τοτε .... τοτε (ειναι σαν να παιρνεις λαχειο και θελεις 100% να κερδισεις) Φίλε μου δεν είναι "αν". Εφόσον υπάρχει συμβόλαιο αστικής μίσθωσης, ισχύει 1000% αυτό που αναφέρω. Βρες μου μία απόφαση για το αντίθετο και εδώ ήμαστε να συμφωνήσω. Μόνον αν δεν υπάρχει συμβόλαιο και το νοίκι είναι στο μιλητό και "μαύρο", φυσικά τότε όλα είναι στο αέρα. 1 ώρα πριν, lneam είπε Ταυτοχρονα ο παλιος ιδιοκτητης πουλαει το σπιτι "ενα κλικ" πριν την ληξη του 3χρονου συμβολαιου, δεν ειναι ηλιθιος. Αυτό είναι άλλο πράγμα από το παράδειγμα μου ανέφερα. Είναι λογικό να γίνεται αυτό. Με απλά λόγια το συμβόλαιο σε κάθε περίπτωση φέρει υποχρεώσεις και δικαιώματα και στα 2 μέρη. Αλίμονο αν ίσχυε κάτι διαφορετικό. Τότε δεν θα υπήρχε αστικό δίκαιο αλλά ζούγκλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Φίλε μου δεν είναι "αν". Εφόσον υπάρχει συμβόλαιο αστικής μίσθωσης, ισχύει 1000% αυτό που αναφέρω. Βρες μου μία απόφαση για το αντίθετο και εδώ ήμαστε να συμφωνήσω. Μόνον αν δεν υπάρχει συμβόλαιο και το νοίκι είναι στο μιλητό και "μαύρο", φυσικά τότε όλα είναι στο αέρα. Αυτό είναι άλλο πράγμα από το παράδειγμα μου ανέφερα. Είναι λογικό να γίνεται αυτό. Με απλά λόγια το συμβόλαιο σε κάθε περίπτωση φέρει υποχρεώσεις και δικαιώματα και στα 2 μέρη. Αλίμονο αν ίσχυε κάτι διαφορετικό. Τότε δεν θα υπήρχε αστικό δίκαιο αλλά ζούγκλα. 2 ώρες πριν, lneam είπε Ταυτοχρονα ο παλιος ιδιοκτητης πουλαει το σπιτι "ενα κλικ" πριν την ληξη του 3χρονου συμβολαιου, δεν ειναι ηλιθιος. ακριβως γι 'αυτο το λογο σου απαντησα στο πρωτο ποστ και στο δευτερο, πως εσυ εχεις ενα ιδανικο σεναριο στο μυαλο σου, που βολευει τον ενοικιαστη και μονο. Εχεις δει εσυ κανενα ιδιοκτητη να κανει σημερα συμβολαιο για 3 χρονια και την αλλη μερα να βαζει "πωλειται" στο σπιτι του ??? Στην πραγματικη ζωη οι ανθρωποι προσεχουν και χειριζονται τα πραγματα για να ξεπερασουν νομους και καταστασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δεν είναι ιδανικό σενάριο, σε αντίθεση με το δικό σου. Χωρίς να παρουσιάσω στοιχεία (που ούτε κι εσύ έχεις) σου σντικρούβω το επιχείρημα λέγοντας ότι λίγες είναι οι περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης πουλά κοντά στη λήξη του μισθώματος. Και κάτι τελευταίο να το τελειώνουμε. Το πρώτο σού μήνυμα ήταν ένα ξερό "δεν ισχύει" και τίποτα παραπάνω. Μετά πήγες να το σώσεις με τα "αν". Το ρεζουμέ είναι ότι σε αστικές μισθώσεις, δεν υπάρχει δυνατότητα στον νέο ιδιοκτήτη να βγάλει από το σπίτι τον ενοικιαστή μέχρι τέλος του συμβολαίου. Ισχύει πέραν κάθε αμφιβολίας το συμβόλαιο. Τελεία και παύλα, το λέει το αστικό δίκαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lneam είπε ακριβως γι 'αυτο το λογο σου απαντησα στο πρωτο ποστ και στο δευτερο, πως εσυ εχεις ενα ιδανικο σεναριο στο μυαλο σου, που βολευει τον ενοικιαστη και μονο. Εχεις δει εσυ κανενα ιδιοκτητη να κανει σημερα συμβολαιο για 3 χρονια και την αλλη μερα να βαζει "πωλειται" στο σπιτι του ??? Στην πραγματικη ζωη οι ανθρωποι προσεχουν και χειριζονται τα πραγματα για να ξεπερασουν νομους και καταστασεις Εχω ζησει τετοιο σεναριο. ειχε νοικιασει σπιτι μια πρωην μου και στο 4μηνο πανω, επειδη υπηρχε αναγκη για λεφτα (;) το σπιτι μπηκε για πωληση. για να συμφωνησει να φυγει απο το σπιτι, της πληρωσαν ολη την μετακομιση, 2 μηνες απο το σπιτι που βρηκε και λεφτα στο χερι. Μια χαρα ισχυει το συμβολαιο κ ο νεος ιδιοκτητης ειναι υποχρεωμενος να το σεβαστει κ δεν μπορει να σε βγαλει απο μεσα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από kallair 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις