Προς το περιεχόμενο

Σχολή Οδηγών σε Αθήνα

Rebelos2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος κάποια καλή σχολή οδηγών στη ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων - Πολυγώνου?

Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιστεύω όπου και να πας το ίδιο θα είναι. Θα σου μάθουν τα 5-6 πράγματα πάνω στα οποία εξετάζεσαι και αυτό ήταν. Από άποψη κόστους αμφιβάλλω αν υπάρχει διαφορά. Πριν χρόνια όταν έψαχνα εγώ όλοι τις ίδιες τιμές είχαν

• Like 1

φανταζομαι μενεις πολυγωνο;

στη περιοχη δεν εχει τιποτα. Η μητερα μου πηγαινε εδω https://gogasdriving.gr/

απολυτα ευχαριστημενη αλλα ειχε το πατερα (που αμφιβαλλω αν κανει μαθηματα) τωρα ανελαβε ο γιος. Παντως αν δεις κριτικες μαλλον και ο γιος συνεχιζει με επιτυχια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

φανταζομαι μενεις πολυγωνο;

στη περιοχη δεν εχει τιποτα. Η μητερα μου πηγαινε εδω https://gogasdriving.gr/

απολυτα ευχαριστημενη αλλα ειχε το πατερα (που αμφιβαλλω αν κανει μαθηματα) τωρα ανελαβε ο γιος. Παντως αν δεις κριτικες μαλλον και ο γιος συνεχιζει με επιτυχια

Μένω ανάμεσα σε Αμπελοκήπους και Πολύγωνο

Επεξ/σία από Rebelos2018

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γκυζη; anyway εγω προτεινα. Παλιοτερα τα μαθηματα γινοντουσταν στο αττικο αλσος και παπαγου/χολαργου. Προσπαθησε ωρες που δεν εχει κινηση, γιατι θα φας τα μαθηματα στο σταματα ξεκινα (χασιμο χρονο και για τους 2). Μετα τις 18.00 καθημερινες. Αν δε δουλευεις απο 10.00 ως 16.00 καθημερινες

Επεξ/σία από vamvakoolas

6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

γκυζη; anyway εγω προτεινα. Παλιοτερα τα μαθηματα γινοντουσταν στο αττικο αλσος και παπαγου/χολαργου. Προσπαθησε ωρες που δεν εχει κινηση, γιατι θα φας τα μαθηματα στο σταματα ξεκινα (χασιμο χρονο και για τους 2). Μετα τις 18.00 καθημερινες. Αν δε δουλευεις απο 10.00 ως 16.00 καθημερινες

Γηροκομείο. Και το Γκύζη μια χαρά είναι πάντως ναι

15 ώρες πριν, Bitbit είπε

πιστεύω όπου και να πας το ίδιο θα είναι. Θα σου μάθουν τα 5-6 πράγματα πάνω στα οποία εξετάζεσαι και αυτό ήταν. Από άποψη κόστους αμφιβάλλω αν υπάρχει διαφορά. Πριν χρόνια όταν έψαχνα εγώ όλοι τις ίδιες τιμές είχαν

Κι εγώ, δεν ξέρω συγκεκριμένα για Αθήνα, αλλά όταν έψαχνα είχα βρει ότι, σε κάθε περιοχή έχουν συγκεκριμένες τιμές όλοι +-100€.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...