Rebelos2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος κάποια καλή σχολή οδηγών στη ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων - Πολυγώνου? Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 πιστεύω όπου και να πας το ίδιο θα είναι. Θα σου μάθουν τα 5-6 πράγματα πάνω στα οποία εξετάζεσαι και αυτό ήταν. Από άποψη κόστους αμφιβάλλω αν υπάρχει διαφορά. Πριν χρόνια όταν έψαχνα εγώ όλοι τις ίδιες τιμές είχαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 φανταζομαι μενεις πολυγωνο; στη περιοχη δεν εχει τιποτα. Η μητερα μου πηγαινε εδω https://gogasdriving.gr/ απολυτα ευχαριστημενη αλλα ειχε το πατερα (που αμφιβαλλω αν κανει μαθηματα) τωρα ανελαβε ο γιος. Παντως αν δεις κριτικες μαλλον και ο γιος συνεχιζει με επιτυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε φανταζομαι μενεις πολυγωνο; στη περιοχη δεν εχει τιποτα. Η μητερα μου πηγαινε εδω https://gogasdriving.gr/ απολυτα ευχαριστημενη αλλα ειχε το πατερα (που αμφιβαλλω αν κανει μαθηματα) τωρα ανελαβε ο γιος. Παντως αν δεις κριτικες μαλλον και ο γιος συνεχιζει με επιτυχια Μένω ανάμεσα σε Αμπελοκήπους και Πολύγωνο Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από Rebelos2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) γκυζη; anyway εγω προτεινα. Παλιοτερα τα μαθηματα γινοντουσταν στο αττικο αλσος και παπαγου/χολαργου. Προσπαθησε ωρες που δεν εχει κινηση, γιατι θα φας τα μαθηματα στο σταματα ξεκινα (χασιμο χρονο και για τους 2). Μετα τις 18.00 καθημερινες. Αν δε δουλευεις απο 10.00 ως 16.00 καθημερινες Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε γκυζη; anyway εγω προτεινα. Παλιοτερα τα μαθηματα γινοντουσταν στο αττικο αλσος και παπαγου/χολαργου. Προσπαθησε ωρες που δεν εχει κινηση, γιατι θα φας τα μαθηματα στο σταματα ξεκινα (χασιμο χρονο και για τους 2). Μετα τις 18.00 καθημερινες. Αν δε δουλευεις απο 10.00 ως 16.00 καθημερινες Γηροκομείο. Και το Γκύζη μια χαρά είναι πάντως ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, Bitbit είπε πιστεύω όπου και να πας το ίδιο θα είναι. Θα σου μάθουν τα 5-6 πράγματα πάνω στα οποία εξετάζεσαι και αυτό ήταν. Από άποψη κόστους αμφιβάλλω αν υπάρχει διαφορά. Πριν χρόνια όταν έψαχνα εγώ όλοι τις ίδιες τιμές είχαν Κι εγώ, δεν ξέρω συγκεκριμένα για Αθήνα, αλλά όταν έψαχνα είχα βρει ότι, σε κάθε περιοχή έχουν συγκεκριμένες τιμές όλοι +-100€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pintourikio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλή τύχη... Θα την χρειαστείς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 11:38 ΜΜ, pintourikio είπε Καλή τύχη... Θα την χρειαστείς!! Γιατί το λες αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα