Ptolemaios1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 ξέρατε ότι υπάρχουν? για τη βότκα το είχα δει παλιά στο κωσταντινου και ελένης όταν ο χρηματιστής λέει "πιασε μια μαύρη βότκα να χαλαρώσω" και το μαύρο σκόρδο το είδα σε μια συνταγή για μπέργερς καλή φάση δεν έχω δοκιμάσει τπτ από τα 2
lyda94 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 το μαυρο σκορδο το ξερω οτι υπαρχει, δεν το εχω δοκιμασει, αλλά δεν νομιζω να εχει καποια τρελη διαφορα. η μαυρη βοτκα να φανταστω θα ειναι σαν τη σαμπουκα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, lyda94 είπε το μαυρο σκορδο το ξερω οτι υπαρχει, δεν το εχω δοκιμασει, αλλά δεν νομιζω να εχει καποια τρελη διαφορα. η μαυρη βοτκα να φανταστω θα ειναι σαν τη σαμπουκα? Το μαύρο σκόρδο είναι το αποτέλεσμα της παλαίωσης ενός "κεφαλιού" σκόρδου σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας κλπ. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς μαύρες σκελίδες οι οποίες είναι αρκετά μαλακές και σου επιτρέπουν να τις πολτοποιήσεις κιόλας. Η γεύση δεν έχει πολύ σχέση με τις κλασικές σκελίδες μιας και δεν έχουν την "αψάδα" λόγω της ζύμωσης και θυμίζει κάτι πιο καπνιστό, γλυκό, κλπ το οποίο ταιριάζει σε πολλές συνταγές και δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τους "εχθρούς" του κλασικού σκόρδου. 3
Ptolemaios1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 @StamTheMan τι έγινε? σπάζεσαι που είμαι gourmet τύπος?
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε @StamTheMan τι έγινε? σπάζεσαι που είμαι gourmet τύπος? Εδω μεχρι χθες δεν ηξερες οτι υπαρχουν
Ptolemaios1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 όταν ο Πτολεμαίος μαγείρευε νερόβραστη φακή με γλυκόξινη σως γιαουρτιού και μαριναρισμένα μανιτάρια φούρνου το υπόλοιπο Insomnia έτρωγε goodys happy meal
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε όταν ο Πτολεμαίος μαγείρευε νερόβραστη φακή με γλυκόξινη σως γιαουρτιού και μαριναρισμένα μανιτάρια φούρνου το υπόλοιπο Insomnia έτρωγε goodys happy meal Ετσι,ξεβλαχεψε μας Πτολεμαιε. Spoiler Παραμενει οτι αργησες καμια δεκαετια να μαθεις οτι υπαρχει μαυρο σκορδο
Ptolemaios1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Ετσι,ξεβλαχεψε μας Πτολεμαιε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παραμενει οτι αργησες καμια δεκαετια να μαθεις οτι υπαρχει μαυρο σκορδο λέγε με Πέτρο τιμής ένεκεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα