Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.ravenna.gr/categories/6126/fotistika-grafeioy?offer=1

Προκειται για promo που παίζει κανένα μήνα . (Εχει και λοιπά φωτιστικά και είδη γραφείου)

Προσωπικά πήρα για τα παιδιά Χ2 με 5€, αυτό https://www.ravenna.gr/product/5762/fotismos-fotistika-grafeioy-fotistiko-grafeioy-eco-black

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.

Απλώς εδώ να πω πως καλό θα ήταν, αν υπάρχουν μερικές βασικές γνώσεις, να τα ανοίγετε αυτά τα φωτιστικά και να ελέγχετε το ντουί , την καλωδίωση και τον διακόπτη απο μέσα πριν τα βάλετε στην πρίζα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ooaris είπε

Απλώς εδώ να πω πως καλό θα ήταν, αν υπάρχουν μερικές βασικές γνώσεις, να τα ανοίγετε αυτά τα φωτιστικά και να ελέγχετε το ντουί , την καλωδίωση και τον διακόπτη απο μέσα πριν τα βάλετε στην πρίζα.

Καλυτερα να μην ανοιξει κανεις τα φωτιστικα. Ενας ελεγχος γειωσης με ενα πολυμετρο ειναι αρκετος. Καταλαβαινεις μια χαρα εαν ειναι σοβαρη η αστεια κατασκευη.

Νομιζω οτι μεγαλυτερος κινδυνος σε παιδικα φωτιστικα μην παει στο μυαλο του παιδιου να αλλαξει η να βγαλει την λαμπα. Δυσκολα τους περναει απο το μυαλο οτι εαν βαλουν δαχτυλο εκει που ειναι η λαμπα θα τους ερθει το επικινδυνο ρευμα που ξερουν ολα τα παιδια απο μικρα οτι υπαρχει στις πριζες.
Ποιος να πει οτι ρευμα με τον διακοπτη στη λαθος θεση εχει και εκει που βγηκε η λαμπα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, safridia είπε

Καλυτερα να μην ανοιξει κανεις τα φωτιστικα. Ενας ελεγχος γειωσης με ενα πολυμετρο ειναι αρκετος. Καταλαβαινεις μια χαρα εαν ειναι σοβαρη η αστεια κατασκευη.

Νομιζω οτι μεγαλυτερος κινδυνος σε παιδικα φωτιστικα μην παει στο μυαλο του παιδιου να αλλαξει η να βγαλει την λαμπα. Δυσκολα τους περναει απο το μυαλο οτι εαν βαλουν δαχτυλο εκει που ειναι η λαμπα θα τους ερθει το επικινδυνο ρευμα που ξερουν ολα τα παιδια απο μικρα οτι υπαρχει στις πριζες.
Ποιος να πει οτι ρευμα με τον διακοπτη στη λαθος θεση εχει και εκει που βγηκε η λαμπα;

Δεν εννοούσα τέτοια θέματα αλλά όλα αυτα τα φωτιστικά είναι κακοφτιαγμενα στο χέρι. Βρίσκεις συχνά  γδαρμενα καλώδια και τσαπατσουλιές με το καλάι στον διακόπτη και κλώνους από το καλώδιο στο ντουι έτοιμα να βραχυκυκλωσουν. Υπάρχουν ακόμα πολλά σπίτια με παλιούς πίνακες... 

Εγω συνήθως τα ανοίγω και βάζω λίγη θερμοκολλα στον διακόπτη και στο μεταλλικό ρακορ που περνάει το καλώδιο για το ντουι για αποφυγή μελλοντικού βραχυκυκλώματος. 

Επεξ/σία από ooaris
  • Like 2
Δημοσ.

Μου είχε πάρει η μάνα μου πριν 2-3 χρόνια ένα φωτιστικό που της είχα πει, επειδή δεν προλάβαινα λόγω δουλειάς και το ήθελα άμεσα.

Την ρώτησα πόσο το πήρε και μου είπε 5 ευρώ τότε.

Μπήκα τώρα στο σαιτ να δω και το είδα :P

Είναι απίστευτο παιδιά και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

image.png.c0acf8cb643c3922ade400579db6c674.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ημουν στην φαση που εψαχνα φωτιστικο κι'ολας για τα βραδια που λιωνω στο γραφειο Football Manager. Thanks!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε

Ημουν στην φαση που εψαχνα φωτιστικο κι'ολας για τα βραδια που λιωνω στο γραφειο Football Manager. Thanks!

Είναι φουλ δυνατό να ξέρεις. 

Εγώ το έχω γυρίσει απ την άλλη μεριά και το έχω απομακρύνει αρκετά χαχαχααχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...