Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αγόρασα πρόσφατα αυτό το παιχνίδι

Προσπαθώ να το παίξω σε λάπτοπ Lenovo z570

Η μέγιστη ανάλυση οθόνης που μπορώ να έχω είναι 1366 Χ 768.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ξεκινάει το παιχνίδι ακούω ήχο αλλά έχω μαύρη οθόνη..

Έχω δοκιμάσει διάφορα χωρίς αποτέλεσμα

Αποσο έψαξα είναι κοινό πρόβλημα και σε άλλους χρήστες, το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα στην ανάλυση οθόνης λένε ότι το παιχνίδι ξεκινάει σε μεγάλη ανάλυση και δεν μπορεί να παίξει και έτσι βγάζει μαύρη οθόνη.

Δοκίμασα να το κανω windowed (alt +Ender) αλλά πάλι έχω μαύρη οθόνη αλλά με ήχο.

Εδώ που βρίσκομαι δεν έχω hdmi  να συνδέσω άλλη οθόνη.

Υπάρχει τρόπος να το κάνω έναρξη σε άλλη ανάλυση??

Δημοσ.

Where is the game configuration file?

Steam\steamapps\common\Monopoly Plus
setup.cfg

Εκει θα βρεις τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί το παιχνίδι. Ανοίγεις το αρχείο με notepad

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι το λάπτοπ, ιδίως δε αν ΔΕΝ έχει άλλη κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ DirectX11.

τα γραφικά του επεξεργαστή μπορεί να αναφέρουν στο dxdiag οτι ειναι DX11 αλλά η HD3000 είναι 10.1 συμβατή.

Δυστυχώς αν ΔΕΝ έχεις άλλη κάρτα γραφικών στο λάπτοπ (να βγαίνει με amd/nvidia) δεν θα μπορείς να παίξεις.

Είχα ένα Dell Q15R με i5 2430M και AMD 6470M και με τα γραφικά του επεξεργαστή είχε το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, μόνο με την 6470 άνοιγε η συγκεκριμένη μονοπολη.

Δημοσ.
Στις 14/1/2023 στις 9:38 ΜΜ, Xristaras12 είπε

Το πρόβλημα είναι το λάπτοπ, ιδίως δε αν ΔΕΝ έχει άλλη κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ DirectX11.

τα γραφικά του επεξεργαστή μπορεί να αναφέρουν στο dxdiag οτι ειναι DX11 αλλά η HD3000 είναι 10.1 συμβατή.

Δυστυχώς αν ΔΕΝ έχεις άλλη κάρτα γραφικών στο λάπτοπ (να βγαίνει με amd/nvidia) δεν θα μπορείς να παίξεις.

Είχα ένα Dell Q15R με i5 2430M και AMD 6470M και με τα γραφικά του επεξεργαστή είχε το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, μόνο με την 6470 άνοιγε η συγκεκριμένη μονοπολη.

Ευχαριστώ για την απάντηση λογικά κάτι τέτοιο παίζει έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα. .

Προς το παρόν το έδωσα σε ένα φίλο και παίζει που και που μέχρι να επιστρέψω στο σπίτι με τον υπολογιστή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...