Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα είμαι συντομα (απριλιο) απόφοιτος (ΙΕΚ ΑΚΜΗ) του τμήματος γραφιστικής. Ασχολούμαι χρόνια με το αντικείμενο και θέλω να διδάξω καθως η διδασκαλία είναι το πάθος μου. Γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω σεμινάρια διδακτικής επάρκειας αλλά οι πληροφορίες online είναι κάπως ελλιπής.

Ξέρω ότι υπάρχει η ΑΣΠΑΙΤΕ και το ανοιχτο πανεπηστήμιο αλλά δεν γνωρίζω αν δέχονται απόφοιτους ΙΕΚ.

Γνωρίζει κάποιος τι θα ήταν καλυτερο να κάνω?

Οποιαδήποτε extra πληροφορία ειναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CGI DEADPOOL είπε

Καλησπέρα. Θα είμαι συντομα (απριλιο) απόφοιτος (ΙΕΚ ΑΚΜΗ) του τμήματος γραφιστικής. Ασχολούμαι χρόνια με το αντικείμενο και θέλω να διδάξω καθως η διδασκαλία είναι το πάθος μου. Γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω σεμινάρια διδακτικής επάρκειας αλλά οι πληροφορίες online είναι κάπως ελλιπής.

Ξέρω ότι υπάρχει η ΑΣΠΑΙΤΕ και το ανοιχτο πανεπηστήμιο αλλά δεν γνωρίζω αν δέχονται απόφοιτους ΙΕΚ.

Γνωρίζει κάποιος τι θα ήταν καλυτερο να κάνω?

Οποιαδήποτε extra πληροφορία ειναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ.

οχι

οπως λεει και ο ορισμος του ΙΕΚ (Ινστιτουτο Επαγγελματικης Καταρτησης) σου προσφερει εφοδια και τεχνικες σε συγγεκριμενο επαγγελμα. Η διδασκαλια ειναι τελειως ξεχωριστο και γινεται μονο με πτυχιο απο πανεπιστημιο ή και ΑΣΠΑΙΤΕ που ανεφερες. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να δωσω πανελληνιες και να συνεχισω 4 χρονια;

Ευτηχως πριν λιγους μηνες αλλαξε ο νομος και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ κτλ μπορουν να απορηφησουν 5% απο τους φοιτητες τους, αποφοιτους ΙΕΚ μετα απο εξετασεις (που βγαζουν οι σχολες). Επισης δε χρειαζεται να ακολουθησουν εφοσον επιτυχουν ολα τα μαθηματα. Λεπτομεριες εδω

https://www.foititikanea.gr/ιεκ/26090-εισαγωγή-αποφοίτων-ιεκ-με-κατατακτήριες-στα-πανεπιστήμια-βγηκε-η-αποφαση

Αυτος ειναι ο νομιμος τροπος. Αν τωρα θες να διδαξεις τυπου φροντιστηριο ιδιαιτερο φανταζομαι με καποιο σεμιναριο που διαργωνονουν οι σχολες ή το ΑΕΠ θα μπορεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

πριν λιγους μηνες αλλαξε ο νομος και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ κτλ μπορουν να απορηφησουν 5% απο τους φοιτητες τους, αποφοιτους ΙΕΚ μετα απο εξετασεις (που βγαζουν οι σχολες). Επισης δε χρειαζεται να ακολουθησουν εφοσον επιτυχουν ολα τα μαθηματα. Λεπτομεριες εδω

Tο κάθε πανεπιστήμιο διαλέγει εάν θα πάρει αποφοίτους ΙΕΚ ή όχι. Το ποσοστό είναι από 0% έως 5% και όχι 5%

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, shrimpycat είπε

Tο κάθε πανεπιστήμιο διαλέγει εάν θα πάρει αποφοίτους ΙΕΚ ή όχι. Το ποσοστό είναι από 0% έως 5% και όχι 5%

κάποια πανεπιστημιακά τμήματα δεν δέχονται οπως πχ το παιδαγωγικό και κάποια άλλα ακόμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...