maparios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα σε όλους, απο το πρωί σήμερα είμαι αναστατωμένος εν αναμονή ενός πολύ σημαντικού δέματος, απο τα ΕΛΤΑ Courier. μου σκαει ειδοποίηση στο smartwatch παραλάβαμε το δέμα σας,πανω στην αδημονία μου το ανοίγω και σε δευτερόλεπτα καταλαβαίνω οτι ειναι scam γιατι είμαι πολυ υποψιασμένος (εκτος απο το γεγονος οτι ειναι οφθαλμοφανές, εγω περίμενα απο ΕΛΤΑ Κουριερ, οχι απο ΕΛΤΑ,παρολα αυτα ειναι επικίνδυνο για τεχνολογικά αναλφάβητους ) μπορεί να γράφω σε τεχνολογικό φόρουμ, αλλά είμαστε πάνω απο όλα άνθρωποι και μπορεί πολλές φορές επιτήδειοι να ''πατήσουν'' πανω στο συναίσθημα για να μας εξαπατήσουν. εδώ μπορείτε να δείτε το μέηλ, αλλα και τον αποστολέα: το αξιοπερίεργο είναι πως στο συγκεκριμένο μεηλ εχω βάλει δεκάδες αν οχι εκατοντάδες μεηλ στα ανεπιθύμητα, και το συγκεκριμένο έπρεπε να πάει εκεί, αλλα ήρθε στα ''εστιασμένα'' μεηλ μου!! υποψιάζομαι πως είναι εκ των ''έσω'' η απάτη, δηλαδη στην Ελλάδα! ειμαι στη δουλεια και το γραφω στα γρήγορα, αν μπορεί κάποιος να μου γράψει κατω αν έχει νόημα να ασχοληθώ να κανω καταγγελία στο ηλεκτρονικό έγκλημα θα το εκτιμούσα. (τα λινκ δεν τα πατησα προφανώς) πολύ προσοχή παιδιά, εγω ειμαι υποψιασμένος, αν ερχόταν το ίδιο στον πατέρα μου, ακόμη και σε φίλο μου 35άρη, θα την πατούσαν πολύ πολύ εύκολα!! διαδώστε το σε κοντινα ατομα σας πριν γινει καμια ζημιά.. καλη χρονιά, και με υγεία πανω απο όλα,σωματική και ψυχική(καθως ειναι αλληλένδετα μεταξύ τους!) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2023 από maparios 2
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Πρέπει να έχει μπει ήδη 100 φορές.Στην τύχη τα στέλνουν για να ψαρεψουν αφελείς. Διεθνής απάτη είναι.
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/1/2023 στις 12:06 ΜΜ, maparios είπε το ανοίγω και σε δευτερόλεπτα καταλαβαίνω οτι ειναι scam γιατι είμαι πολυ υποψιασμένος (εκτος απο το γεγονος οτι ειναι οφθαλμοφανές, εγω περίμενα απο ΕΛΤΑ Κουριερ, οχι απο ΕΛΤΑ,παρολα αυτα ειναι επικίνδυνο για τεχνολογικά αναλφάβητους ) Δεν παθαινεις κατι με το να ανοιξεις ενα mail παντως. 1
rus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2023 στις 12:06 ΜΜ, maparios είπε Kαλησπέρα σε όλους, απο το πρωί σήμερα είμαι αναστατωμένος εν αναμονή ενός πολύ σημαντικού δέματος, απο τα ΕΛΤΑ Courier. μου σκαει ειδοποίηση στο smartwatch παραλάβαμε το δέμα σας,πανω στην αδημονία μου το ανοίγω και σε δευτερόλεπτα καταλαβαίνω οτι ειναι scam...................... Αφου γραφει "eltta" ειναι ευκολο να το καταλαβεις. Στις 10/1/2023 στις 12:06 ΜΜ, maparios είπε πολύ προσοχή παιδιά, εγω ειμαι υποψιασμένος, αν ερχόταν το ίδιο στον πατέρα μου, ακόμη και σε φίλο μου 35άρη, θα την πατούσαν πολύ πολύ εύκολα!! διαδώστε το σε κοντινα ατομα σας πριν γινει καμια ζημιά.. Δηλαδη ο πατερας σου και ο φιλος σου ειναι διατεθειμενοι να περασουν τους προσωπικους κωδικους τους στο ιντερνετ?? Εξηγησε τους οτι αυτο θα το κανουν αποκλειστικα στο site της τραπεζας. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από rus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα