Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα,

Έχω μια gigabyte b550 aorus pro v2, η οποία εμφάνισε πρόβλημα στο πρώτο pci-e slot και δεν αναγνωρίζει εκεί κάρτα γραφικών.

Η μητρική είναι εντός εγγύησης (αγορά Ιούλιο 2021), όμως το κατάστημα από την οποία την αγόρασα φαίνεται να έχει κλείσει (shop66).

Σε αυτή την περίπτωση, που μπορώ να απευθυνθώ για service/ επιστροφή;

Με το κατάστημα δε μπορώ να έρθω σε επαφή, ενώ στο online support της gigabyte, μου είπαν να απευθυνθώ στο κατάστημα αγοράς, αφού αυτό είναι υπεύθυνο για να ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής...

Υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα που μπορώ να απευθυνθώ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, totomis είπε

Καλημέρα στην παρέα,

Έχω μια gigabyte b550 aorus pro v2, η οποία εμφάνισε πρόβλημα στο πρώτο pci-e slot και δεν αναγνωρίζει εκεί κάρτα γραφικών.

Η μητρική είναι εντός εγγύησης (αγορά Ιούλιο 2021), όμως το κατάστημα από την οποία την αγόρασα φαίνεται να έχει κλείσει (shop66).

Σε αυτή την περίπτωση, που μπορώ να απευθυνθώ για service/ επιστροφή;

Με το κατάστημα δε μπορώ να έρθω σε επαφή, ενώ στο online support της gigabyte, μου είπαν να απευθυνθώ στο κατάστημα αγοράς, αφού αυτό είναι υπεύθυνο για να ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής...

Υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα που μπορώ να απευθυνθώ;

Μίλα με την InfoQuest, ψιλο εμπλεξες τωρα ειναι η αληθεια αν σου πουν να μιλησεις με GA απευθείας. Το πιο πιθανό να χρειαστεί να τη στείλεις Γερμανια. Αργούν λιγο με το support να σου απαντησουν οποτε στειλε μέιλ νωρις στο support της Gigabyte. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2.

Ξανά έκανα ερώτηση στο online support της gigabyte, και με παρέπεμψαν σε ένα email της gigabyte RMA στη Γερμανία.

Έστειλα εκεί και βλέπουμε. Αν μου απαντήσουν από εκεί πως δεν αναλαμβάνουν, θα ψαχτω με infoquest.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, totomis είπε

Ευχαριστώ και τους 2.

Ξανά έκανα ερώτηση στο online support της gigabyte, και με παρέπεμψαν σε ένα email της gigabyte RMA στη Γερμανία.

Έστειλα εκεί και βλέπουμε. Αν μου απαντήσουν από εκεί πως δεν αναλαμβάνουν, θα ψαχτω με infoquest.

Όχι αυτοί θα το αναλάβουν σίγουρα, απλά ίσως τραβήξει κανένα μήνα η φάση όλη. Δε ξέρω αν σε συμφέρει να πληρώσεις τα μεταφορικά, εκτός αν στείλεις με ΕΛΤΑ (θα κανει 10-15 μέρες να παέι) ειναι η πιο φθηνη λύση. Μπορείς να δοκιμάσεις να ζητήσεις να σου δώσουν αυτοι ετικετα αποστολης (πες κατι σε φαση οτι ειναι μεγαλα τα εξοδα αποστολης αν μπορουν να κανουν κατι). 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...