harispat Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 καλημερα παιδια και καλη χρονια εδω και 6 μηνες ειμαι κατοχος ενος iphone 13 pro max μετα απο σχεδον μια δεκαετια μονο με android. ενω με ολα οσα πιστευα οτι θα εχω θεματα βρηκα λυσεις και ειμαι μια χαρα, αντιμετωπιζω προβλημα με κατι που δεν περιμενα.. με τη συνδεση του κινητου μου με τη συσκευη midland btx1 pro που χρησιμοποιω στο κρανος μου στη μηχανη για να μιλαω με οποιον με καλει και για να ακουω ραδιοφωνο. δεν εχω καταφερει να βρω τροπο να συνδεσω το κινητο μου με τη συσκευη. εβαλα την εφαρμογη της midland απο το app store και ενω φαινομενικα δειχνει να εχει συνδεθει δεν μου δινει ουτε την επιλογη να απαντησω οταν με καλεσει καποιος ουτε να αλλαξω σταθμο απο το κινητο μεσω της εφαρμογης. εχει καποιος αλλος iphone και να χρησιμοποιει συσκευη midland για να μου πει τι κανει εκεινος και λειτουργει κανονικα;;;; ευχαριστω!
koutsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, harispat είπε καλημερα παιδια και καλη χρονια εδω και 6 μηνες ειμαι κατοχος ενος iphone 13 pro max μετα απο σχεδον μια δεκαετια μονο με android. ενω με ολα οσα πιστευα οτι θα εχω θεματα βρηκα λυσεις και ειμαι μια χαρα, αντιμετωπιζω προβλημα με κατι που δεν περιμενα.. με τη συνδεση του κινητου μου με τη συσκευη midland btx1 pro που χρησιμοποιω στο κρανος μου στη μηχανη για να μιλαω με οποιον με καλει και για να ακουω ραδιοφωνο. δεν εχω καταφερει να βρω τροπο να συνδεσω το κινητο μου με τη συσκευη. εβαλα την εφαρμογη της midland απο το app store και ενω φαινομενικα δειχνει να εχει συνδεθει δεν μου δινει ουτε την επιλογη να απαντησω οταν με καλεσει καποιος ουτε να αλλαξω σταθμο απο το κινητο μεσω της εφαρμογης. εχει καποιος αλλος iphone και να χρησιμοποιει συσκευη midland για να μου πει τι κανει εκεινος και λειτουργει κανονικα;;;; ευχαριστω! Στείλε ένα μήνυμα στο support της εφαρμογής μήπως βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα