Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω ενα αρχαιο dvd player CyberHome AD-L528. Aν και απο τα φτηνοτερα της εποχης του, ειναιι σκυλι, διαβαζει τα παντα. Βεβαια το ενσωματομενο dac  δεν ειναι Α ποιοτητας, γι αυτο το ειχα συνδεσει με εξωτερικο, κι απο εκει στον προενισχυτη. Στην τηλεοραση συνδεεται με scart. H  καινουργια τηλεοραση δεν εχει εισοδο scart. Ψαχνω λοιπον για πλειερ που να εχει εξοδο hdmi, για συνδεση με tv, αλλα και ψηφιακη εξοδο ηχου για συνδεση με dac. Δεν εχω δισκους blueray, Αλλα μεγαλη συλλογη dvd ταινιων και cd μουσικης. Στην αναγκη, αν δεν υπαρχει πλεον dvd player, ΟΚ θα αγοραζα blueray. Eυχαριστω για ντον χρονο σας

Δημοσ.

Αν το dac έχει coaxial είσοδο δες το Sony DVP-SR760HB . Αν δεν έχει τότε πάρε ότι σου αρέσει με HDMI και μέτα τόν ήχο θα τον στέλνεις απ την τηλεόραση στο dac μέσο optical out (toslink) σχεδον όλες οι τηλεοράσεις έχουν.

Μια άλλη λυση καθώς απ τις φωτογραφίες που είδα απ το δικό σου dvd player μου φάνηκε πιο καλή κατασκεύη απ τα περισότερα σημερινά θα ήταν κάτι τέτοιο https://rhoelect.gr/product/hdmi-to-component-ypbpr-adapter/?ref=bestprice.gr. ώστε να βγάλεις το καλύτερο σήμα και να το κάνεις hdmi.

Αλλίως πας σε bluray για να μπορεις να παιζεις και δισκους σε υψηλότερη ανάλυση.

Τέλος τι τηλεόραση έχεις τωρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chris2756 είπε

Eχω ενα αρχαιο dvd player CyberHome AD-L528. Aν και απο τα φτηνοτερα της εποχης του, ειναιι σκυλι, διαβαζει τα παντα. Βεβαια το ενσωματομενο dac  δεν ειναι Α ποιοτητας, γι αυτο το ειχα συνδεσει με εξωτερικο, κι απο εκει στον προενισχυτη. Στην τηλεοραση συνδεεται με scart. H  καινουργια τηλεοραση δεν εχει εισοδο scart. Ψαχνω λοιπον για πλειερ που να εχει εξοδο hdmi, για συνδεση με tv, αλλα και ψηφιακη εξοδο ηχου για συνδεση με dac. Δεν εχω δισκους blueray, Αλλα μεγαλη συλλογη dvd ταινιων και cd μουσικης. Στην αναγκη, αν δεν υπαρχει πλεον dvd player, ΟΚ θα αγοραζα blueray. Eυχαριστω για ντον χρονο σας

Εναλλακτικά με το προηγούμενο μπορείς να πάρεις απλό μετατροπέα ΑV σε HDMI και να στέλνεις την εικόνα στην νέα τηλεόραση, ο ήχος θα εξακολουθεί να πηγαίνει από την υπάρχουσα συνδεσμολογία που έχεις κάνει.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=av+to+hdmi+converter

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις ιδεες και τον χρονο σας.

Η τηλεοραση μου Samsung UE43NU7022K, μεταξυ αλλων εχει in/out digital optical connector (S/PDIF)

To DAC  μου AMC dac8 εχει 1 optical  και 3 coaxial εισοδους (φωτο)

Η τιβουλα προς το παρον με καλυπτει, καποια στιγμη στο μελλον μπορει να παω σε 65αρα. Αν δεν μας εχουν ισοπεδωσει ο Πουτιν και τα αλλα παιδια.

Βρηκα εναν ανταπτορα  απο scart  σε hdmi στα 25Ε. Δεν ξερω αν αλλοιωνει την ποιοτητα σηματος εικονας.

Kαι το Sony καλη περιπτωση φαινεται παντως, συνδεση hdmi και coaxial εξοδο για τον ηχο. ΟΚ πιο μοντερνο απο το Cyber  και τα 50Ε που ζητα δεν ειναι απαγορευτικο ποσον

DAC Back.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...