Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το remarkable 2 και εκτός της τιμής του, που σίγουρα είναι υψηλή (αν και νομίζω δικαιολογείται από την ποιότητα και την αίσθηση γραφής που σου δίνει), είναι εντυπωσιακό. Στη δουλειά μου τουλάχιστον το έχει πάρει αρκετός κόσμος. Πάντως δεν υπάρχει σύγκριση με tablets, είναι άλλη η χρήση του. Επίσης, επειδή όταν το αγοράζεις σου δίνουν και κάποιον κωδικό για μελλοντικές αγορές με μία μικρή έκπτωση (νομίζω ~50$), πολύ ευχαρίστως αν κάποιος σκοπεύει την αγορά του να μου στείλει μνμ.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανασταίνω ένα ζόμπι εδώ, το γνωρίζω 😀

Προφανώς και εγώ θα προτιμούσα να είναι σε (πολύ) καλύτερη τιμή, έτσι δεν θα το σκεφτόμουν 1327 φορές και να το αναβάλλω +1. Το "πρόβλημα" είναι ότι σαν τεχνολογία είναι ηλεκτρομηχανική και δύσκολη, επίσης μέχρι πρόσφατα είχε πολλές μα πολλές πατέντες να το καλύπτουν. (Θέλω να) Πιστεύω ότι σύντομα οι Ασιάτες και πάλι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα, όχι για να το φάνε αλλά για να μας δώσουν καλύτερες τιμές και σε αυτό το προϊόν. 

Και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με tablet, η αίσθηση που έχει είναι πολύ καλύτερη, μαζί με αυτονομία, τα κάνουν τελικά ακαταμάχητα σε όσους το έχουν δοκιμάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...