Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί γελοίο, αλλά το Xiaomi Mijia Blackboard  με 13.5" "οθόνη"  και τιμή 15 ευρώ με έχει βολέψει πολύ για todo's, σημειώσεις κλπ. 
Μακάρι να μπορούσε να αποθηκεύσει ή να στείλει τις σημειώσεις στο PC.

Πάντως οτιδήποτε κάτω από 12" είναι δύσχρηστο.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, George Karagiannis είπε

Παιδιά, αφελής ερώτηση: Γιατί κάποιος να πάρει αυτό και να μην πάρει ένα tablet ή ipad με 400 δολάρια; Ξέρω ΄γω, μπορείς να βρεις το ipad 2021 με Α13 στα 370€ και με οθόνη 10,2 ίντσες. Προτιμότερο δεν είναι;

Νομίζω ότι το ψηφιακό σημειωματάριο με e-ink είναι καλύτερο για σημειώσεις (καταργείς τα τετράδια) και ανάγνωση ψηφιακών ή σκαναρισμένων βιβλίων από προσωπική συλλογή.

Μακάρι κάποια στιγμή όλα τα παιδάκια στο Δημοτικό να έχουν ένα τέτοιο ταμπλετ αντί για 20 κιλά σε τετράδια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hyperspaced είπε

Το ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί γελοίο, αλλά το Xiaomi Mijia Blackboard  με 13.5" "οθόνη"  και τιμή 15 ευρώ με έχει βολέψει πολύ για todo's, σημειώσεις κλπ. 
Μακάρι να μπορούσε να αποθηκεύσει ή να στείλει τις σημειώσεις στο PC.

Πάντως οτιδήποτε κάτω από 12" είναι δύσχρηστο.

Νομίζω υπάρχει app που μεταφέρεις τις σημειώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον. Τα Remarkable έχουν καταντήσει γελοία πλέον, με την παρανοϊκή τιμή τους. Τους έχω γράψει κατ'επανάληψη, απολύστε τον άχρηστο του Marketing,  Τιμολογήστε στα 260 - 280, max, με το μολύβι μέσα κι έχετε ξεπουλήσει ΧΘΕΣ. 
Αηδίες τώρα 500+ το Bundle, και με πολλές, χοντρές ελλείψεις το λειτουργικό. 

Μακάρι η υλοποίηση της Lenovo, για μια όντως υπαρκτή αγορά που δεν έχει πιάσει σχεδόν κανείς, να έρθει σε λογικά πλαίσια.
Που σημαίνει 300 tops. Στο τσακίρ κέφι.

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν έχει συνδρομή και μπορείς να διαβάζεις και e-books το συζητάμε , διαφορετικά το Remarkable και το Kindle Scribe παίζουν πολύ δυνατά επίσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Μακάρι κάποια στιγμή όλα τα παιδάκια στο Δημοτικό να έχουν ένα τέτοιο ταμπλετ αντί για 20 κιλά σε τετράδια.

Ποτε μου δεν κατάλαβα γιατί να μην έχουν ένα ντοσιέ με το μάθημα της ημέρας και το επόμενο μέσα (προφανώς για όλα τα μαθήματα) συν κάποιες σελίδες Α4 με γραμμές...

Εγώ στο δικό μου αυτό θα κάνω (αν κάνω...)

Επεξ/σία από sam sam
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κοίτα πως αλλάζουν οι εποχές, στην γενιά μου ( γεννηθείς του 85) αν είχες τετράδιο ΔΙΕΘΝΕΣ αλλά εκατοσταφυλλο φασονες γκόμενα. Τώρα πρέπει να έχεις αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

καλό το e-ink, αλλά αν η τιμή είναι όσο ενός ipad με υποστήριξη apple pencil, δεν αξίζει.

ipad/apple pencil, αγοράζεις και το goodnotes που κάνει παπάδες και έχεις και την υποστήριξη ενός σωρού εφαρμογών. για τη δουλειά μου αυτό το πακέτο έχω, και για φοιτητές πιστεύω ειναι πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.

H τιμή σίγουρα θα είναι τσιμπημένη. Ελπίζω τουλάχιστον να μην κάνουνε τις ίδιες μ@λακίες άλλων που διαφημίζονται κατά κόρον στο FB (8GB χώρου, αποθήκευση μόνο στο cloud, έξτρα 100€ για την γραφίδα και 60-70 για μια θήκη, βασικά χαρακτηριστικά κλειδωμένα πίσω από μηνιαία συνδρομή).

Δημοσ.
14 ώρες πριν, svartevarg είπε

Νομίζω ότι το ψηφιακό σημειωματάριο με e-ink είναι καλύτερο για σημειώσεις (καταργείς τα τετράδια) και ανάγνωση ψηφιακών ή σκαναρισμένων βιβλίων από προσωπική συλλογή.

Συμβαίνει ήδη στις ΗΠΑ στη συντριπτική πλειοψηφία των junior Schools, οπότε για Ελλάδα υπολόγισε καμία 20ετια για να είσαι μέσα 😂😅😅

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sam sam είπε

Ποτε μου δεν κατάλαβα γιατί να μην έχουν ένα ντοσιέ με το μάθημα της ημέρας και το επόμενο μέσα (προφανώς για όλα τα μαθήματα) συν κάποιες σελίδες Α4 με γραμμές...

Εγώ στο δικό μου αυτό θα κάνω (αν κάνω...)

Από αυτά που πρόκειται να έρθουν από το υπουργείο παιδείας με το ανοιχτό/ πολλαπλό σύγγραμμα και στο δημοτικό, το ντοσιέ που περιγράφεις θα είναι μία από τις καλύτερες λύσεις. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε

Πολύ ενδιαφέρον. Τα Remarkable έχουν καταντήσει γελοία πλέον, με την παρανοϊκή τιμή τους. Τους έχω γράψει κατ'επανάληψη, απολύστε τον άχρηστο του Marketing,  Τιμολογήστε στα 260 - 280, max, με το μολύβι μέσα κι έχετε ξεπουλήσει ΧΘΕΣ. 
Αηδίες τώρα 500+ το Bundle, και με πολλές, χοντρές ελλείψεις το λειτουργικό. 

Μακάρι η υλοποίηση της Lenovo, για μια όντως υπαρκτή αγορά που δεν έχει πιάσει σχεδόν κανείς, να έρθει σε λογικά πλαίσια.
Που σημαίνει 300 tops. Στο τσακίρ κέφι.

Ακριβώς!

Χθες πήγα δοκιμαστικά να παραγγείλω, κατέληξε 580 ευρώ (ή δολάρια, δεν θυμάμαι) για την συσκευή, την απλή θήκη και το μολύβι με την γόμα.

Ρε πάτε καλά;

Δημοσ.

Το χαρτί και το βιβλίο, όπως και η διδασκαλία σε αίθουσα δεν αντικαθίσταται με τίποτα.

Μόνο ως βοηθητικά όλα αυτά.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Το χαρτί και το βιβλίο, όπως και η διδασκαλία σε αίθουσα δεν αντικαθίσταται με τίποτα.

Μόνο ως βοηθητικά όλα αυτά.

Γεια στο στόμα σου!

Χώρια που σε κάτι τέτοια, ότι γράψεις ξεχνάς ακόμα και την ύπαρξή του. Το είχε κάνει ξανά η Lenovo με το Yoga Book, που ακριβώς επειδή η αντικατάσταση του χαρτιού και του μολυβιού τουλάχιστον μ' αυτόν τον τρόπο είναι αδύνατη, πήγε αδιάβαστο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...