Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, itanium είπε Αυτές τις μαλακίες και πως να κάνω block κάποια κανάλια οριστικά δεν έχω βρει κάτι, εννοώ να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά ούτε σε προτεινόμενα ούτε πουθενά Πατάς τις 3 τελίτσες δίπλα από το βίντεο και πατάς Don't recommend channel.
Te0sX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Play Store -> Firefox -> uBlock add on + Video Background Play Fix and Settings -> Apps -> Opening Links -> Youtube -> Don't allow app to open links Ετσι θα ανοίγετε όλα τα βιντεο απο το Firefox, δεν θα έχετε καμία διαφήμιση και θα παίζει το βιντεο ό,τι και να κάνετε στο κινητο σας σαν να είχατε Youtube Music subscription. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από Te0sX 2 2 1
itanium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Kercyn είπε Πατάς τις 3 τελίτσες δίπλα από το βίντεο και πατάς Don't recommend channel. Το έχω κάνει αυτό αλλ και παλι εμφανίζονται στην αναζήτηση
FasTaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Te0sX είπε Play Store -> Firefox -> uBlock add on + Video Background Play Fix and Settings -> Apps -> Opening Links -> Youtube -> Don't allow app to open links Ετσι θα ανοίγετε όλα τα βιντεο απο το Firefox, δεν θα έχετε καμία διαφήμιση και θα παίζει το βιντεο ό,τι και να κάνετε στο κινητο σας σαν να είχατε Youtube Music subscription. και ublock origin για οποιονδηποτε browser απο το pc. Εχω να δω διαφημισεις καποια χρονια τωρα. το περασα και στην smart tv και ειμαι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα