Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, τον τελευταιο καιρο η γραμμη μου δεν ειναι καθολου σταθερη και παρατηρω πως πεφτει πολυ συχνα. Γενικα ποτε δεν ειχα σταθερη συνδεση αλλα τελευταια εχει φτασει στο απροχωρητο και μην μιλησω για ping...Πριν μερικα χρονια για κατι παρομοιο που ειχα καλεσει τεχνικο του οτε μου ειχε πει πως μεχρι το σπιτι η γραμμη λειτουργει αψογα και πως οποιοδηποτε προβλημα δημιουργειτε ειναι απο την συνδεση του σπιτιου. Στο κουτι εξω απο το σπιτι μου φαινεται να συνδεετε η γραμμη του οτε με ενα cat5e καλωδιο το οποιο μπαινει στο σπιτι. Σκεφτηκα να κανω μια δοκιμη με ενα καινουριο καλωδιο cat5e η cat6 ωστε να δω αν ειναι χαλασμενο τον παρων και σταματησουν οι παρεμβολες, ωστοσο το ρουτερ που διαθετω (speedport plus) συνδεετε στην πριζα μεσω DSL καλωδιο rj11. Θα πρεπει να τραβηξω cat6 μεχρι το ρουτερ και να φτιαξω το ακρο του σε rj11(αν γινεται αυτο) η μπορω να συνδεσω rj45 στην θυρα wan και να παιζει κανονικα?

Δημοσ.

Από το καλώδιο Cat.5e ή Cat.6 χρησιμοποιείς ένα από τα ζευγάρια που διαθέτει και συνδέεις στην άκρη του βύσμα RJ11 και φυσικά το συνδέεις στην είσοδο DSL του router και όχι στη WAN.

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε ενα τηλεφωνικο πριζακι στο ακρο του Modem, παμφθηνο ειναι. Συνδεεις το ζευγαρι στα μεσαια λαμακια (2 & 3), το πιο κλασικο ειναι να αντιστοιχουν στο πρασινο - κοκκινο…

8785EEDC-1AE0-4130-AA09-6BA9BF601550.jpeg.70bcb988500d1cee85f6a876ac52ca70.jpeg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...