AntonisGGWP Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα καλή χρονιά να έχουμε. Θέλω να κάνω δώρο στο ξαδερφακι μου το πρώτο του pc για τα γενέθλια του. Ο μικρός δεν παίζει απαιτητικά παιχνίδια, γουστάρει esports και παίζει Valorant, Fortnite και γενικά κάνει light gaming. Έχω να του κάνω πάσα οθόνη και peripherals οπότε κοιτάμε καθαρά για build από ένα eshop να έρθει plug and play. Μιλάμε πάντα για 1080p. Budget που διαθέτουμε : 400€
AntonisGGWP Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, tzavardin είπε Είναι Αθήνα το ξαδερφάκι ή επαρχία; Αθήνα.
niko13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, AntonisGGWP είπε Καλησπέρα καλή χρονιά να έχουμε. Θέλω να κάνω δώρο στο ξαδερφακι μου το πρώτο του pc για τα γενέθλια του. Ο μικρός δεν παίζει απαιτητικά παιχνίδια, γουστάρει esports και παίζει Valorant, Fortnite και γενικά κάνει light gaming. Έχω να του κάνω πάσα οθόνη και peripherals οπότε κοιτάμε καθαρά για build από ένα eshop να έρθει plug and play. Μιλάμε πάντα για 1080p. Budget που διαθέτουμε : 400€ Στα χρήματα που αναφέρεις ξεχνάς την κάρτα γραφικών ,οπότε η πιο λογική επιλογή είναι ο 5600g να πας με ενσωματωμένα.Το δυσκολεύει περισσότερο το ένα κατάστημα για όλα, γιατί θα είναι απιθανο να βρεις καλές επιλογές,σε λογικές τιμές σε όλα τα parts.Θα σου βάλω μια πρόταση από quickshop αλλά βγαίνει 50 ευρο πάνω από το budget σου δυστυχως.Κατι αντίστοιχο σε specs θα σου πάει γύρω στα 400 αν έχεις την άνεση να του το φτιάξεις εσύ κ δεν περιοριστείς στις επιλογες ένος καταστηματος. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από niko13 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα