Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καλή χρονιά να έχουμε. 

Θέλω να κάνω δώρο στο ξαδερφακι μου το πρώτο του pc για τα γενέθλια του. Ο μικρός δεν παίζει απαιτητικά παιχνίδια, γουστάρει esports και παίζει Valorant, Fortnite και γενικά κάνει light gaming. Έχω να του κάνω πάσα οθόνη και peripherals οπότε κοιτάμε καθαρά για build από ένα eshop να έρθει plug and play. Μιλάμε πάντα για 1080p.

Budget που διαθέτουμε : 400€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, AntonisGGWP είπε

Καλησπέρα καλή χρονιά να έχουμε. 

Θέλω να κάνω δώρο στο ξαδερφακι μου το πρώτο του pc για τα γενέθλια του. Ο μικρός δεν παίζει απαιτητικά παιχνίδια, γουστάρει esports και παίζει Valorant, Fortnite και γενικά κάνει light gaming. Έχω να του κάνω πάσα οθόνη και peripherals οπότε κοιτάμε καθαρά για build από ένα eshop να έρθει plug and play. Μιλάμε πάντα για 1080p.

Budget που διαθέτουμε : 400€

Στα χρήματα που αναφέρεις ξεχνάς την κάρτα γραφικών ,οπότε η πιο λογική επιλογή είναι ο 5600g να πας με ενσωματωμένα.Το δυσκολεύει περισσότερο το ένα κατάστημα για όλα, γιατί θα είναι απιθανο να βρεις καλές επιλογές,σε λογικές τιμές σε όλα τα parts.Θα σου βάλω μια πρόταση από quickshop αλλά βγαίνει 50 ευρο πάνω από το budget σου δυστυχως.Κατι αντίστοιχο σε specs θα σου πάει γύρω στα  400 αν έχεις την  άνεση να του το φτιάξεις εσύ κ δεν περιοριστείς στις επιλογες  ένος καταστηματος.

Screenshot_2023-01-09-23-34-50-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-01-09-23-34-59-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...