agnostos99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, ipal είπε Δε το έχω ψάξει και πολύ αλλά υπάρχουν άπειρα βιντεακια και συνταγές έτοιμα για Panasonic. Αν παίζουν με μικρές τροποποιήσεις ,και μόνο για αυτό νομίζω αξίζει . Εκτός αν σε ενδιαφέρει να φτιάχνεις ένα - δύο συγκεκριμένα ψωμία πχ και όχι να δοκιμάζεις χίλια μύρια ψωμιά και γλυκά. Σε άλλη προταση πηγαινε που δοθηκε εναλλακτικα ενα αλλο Moulinex λιγο καλυτερο μοντέλο. Ρωταω γιατι αν ειναι για ψωμι μονο πχ δεν εχχει νοημα να παρεις κατι σουπερ ντουπερ εκτός και αν κανει κατι ιδιαιτερο πχ ψηνει με αερα σκεφτεται μονο του κλπ Τωρα για πανασονικ που ειδα εκτός από πανακριβα δεν εχει και καμια κριτικη στο σκρουτζ να μαθουμε καμια λεπτομερεια πχ αν χαλανε ευκολα η οχι, θορυβο κλπ 1
nickzick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Εγώ κοιτούσα τον moulinex του θέματος κυρίως λόγω των τριών προγραμμάτων χωρίς γλουτένη, που με ενδιαφέρουν πλέον αποκλειστικά, αλλά και λόγω των αξιολογήσεων, ενώ ο moulinex της εναλλακτικής πρότασης αν και με περισσότερα προγράμματα έχει ένα μόλις πρόγραμμα χωρίς γλουτένη. Ο panasonic μου διέφυγε τελείως καθώς δεν παρατηρώ ιδιαίτερα τα προϊόντα χωρίς αξιολογήσεις. Βέβαια με 30 προγράμματα από τα οποία τα 4 χωρίς γλουτένη νομίζω θα αποτελούσε καλή περίπτωση έστω κ σε αυτήν την τιμή, αν είχε και τις αντίστοιχες αξιολογήσεις. Επίσης από όσο έχω ψάξει, οι αρτοπαρασκευαστές είναι ιδιαίτερα οικονομικοί σε κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με την παρασκευή σε φούρνο. Σύντομα θα κάνω τις δοκιμές και θα σας ενημερώσω επακριβώς και για την κατανάλωση.
ipal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, nickzick είπε Εγώ κοιτούσα τον moulinex του θέματος κυρίως λόγω των τριών προγραμμάτων χωρίς γλουτένη, που με ενδιαφέρουν πλέον αποκλειστικά, αλλά και λόγω των αξιολογήσεων, ενώ ο moulinex της εναλλακτικής πρότασης αν και με περισσότερα προγράμματα έχει ένα μόλις πρόγραμμα χωρίς γλουτένη. Ο panasonic μου διέφυγε τελείως καθώς δεν παρατηρώ ιδιαίτερα τα προϊόντα χωρίς αξιολογήσεις. Βέβαια με 30 προγράμματα από τα οποία τα 4 χωρίς γλουτένη νομίζω θα αποτελούσε καλή περίπτωση έστω κ σε αυτήν την τιμή, αν είχε και τις αντίστοιχες αξιολογήσεις. Επίσης από όσο έχω ψάξει, οι αρτοπαρασκευαστές είναι ιδιαίτερα οικονομικοί σε κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με την παρασκευή σε φούρνο. Σύντομα θα κάνω τις δοκιμές και θα σας ενημερώσω επακριβώς και για την κατανάλωση. Δε ξέρω τι παίζει με Σκρουτζ και τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα αλλά είναι οι πλεον γνωστοί οι Panasonic (νομίζω είναι και ο "εφευρέτης" των αρτοπαρασκευαστων ) με εκατοντάδες αξιολογήσεις πχ: https://www.amazon.co.uk/Panasonic-SD-R2530KXC-Breadmaker-dispensers-programmes/dp/B093X1L2PC 1
expert30 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, agnostos99 είπε Κανει πολλα παραπανω από αυτον του θεματος η απλα για τα λιγα εξτρα προγραμματα που έχει? φίλε μου παραπάνω πράγματα δεν έχει ,απλώς σε βίντεο στο youtube που είχα δει τα άλλα μοντέλα παρασκευαστών δεν είχαν καμία σχέση με αυτόν που πρότεινα κυρίως λόγω του ψησίματος που έκαναν, απο όλα ,αυτό κάνει την καλύτερη κόρα με βάση αυτά που είδα και στην ουσία ψήνει το ψωμί εις βάθος ,τα άλλα μηχανήματα έβγαζαν το ψωμί άψητο για τα δικά μου δεδομένα ,αλλά ένα μείον είναι η τιμή και ο όγκος του, προσωπική άποψη πάντα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2023 από expert30 1
pinakas0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, agnostos99 είπε Σε άλλη προταση πηγαινε που δοθηκε εναλλακτικα ενα αλλο Moulinex λιγο καλυτερο μοντέλο. Ρωταω γιατι αν ειναι για ψωμι μονο πχ δεν εχχει νοημα να παρεις κατι σουπερ ντουπερ εκτός και αν κανει κατι ιδιαιτερο πχ ψηνει με αερα σκεφτεται μονο του κλπ Τωρα για πανασονικ που ειδα εκτός από πανακριβα δεν εχει και καμια κριτικη στο σκρουτζ να μαθουμε καμια λεπτομερεια πχ αν χαλανε ευκολα η οχι, θορυβο κλπ Τα Panasonic είναι από τα κορυφαία εδώ και πολλά χρόνια παγκοσμίως, απλά στην Ελλάδα δεν έχει κανείς ιδέα γιατί πολύ απλά δεν τα φέρνει/ασχολείται η εδώ αντιπροσωπεία. Τα καλά Panasonic είναι ακριβά (200+) και ίσως δεν έχει νόημα να προτείνονται στο παρών θέμα. Έχει όμως απίστευτο νόημα να πάρεις κάτι "σουπερ ντούπερ" μιας και το ψωμί ψήνεται σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, θες ΕΠΩΝΥΜΗ επίστρωση που να τα σπάει και να αντέχει στα πλυσίματα. Το οποιοδήποτε γδάρσιμο και θα τρως μικροποσότητες της επίστρωσης σε κάθε ψήσιμο με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό δε σημαίνει ότι η Moulinex είναι κακή εταιρία, για μένα είναι ίσως η κορυφαία στις μικροσυσκευές και από τις ελάχιστες με προϊόντα που ακόμα κατασκευάζονται στην Γαλλία. Η Tefal είναι ένα μικρό σκαλί πιο κάτω αν και οι 2 αρτοπαρασκευαστές είναι πανομοιότυποι. Moulinex-Tefal-SEB είναι μια εταιρία κάτι σαν τις Siemens-Bosch-Pitsos (η Pitsos bye bye την πήρε ο Κυρ Pyramis). 3
smpt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, pinakas0 είπε η Pitsos bye bye την πήρε ο Κυρ Pyramis την Πιτσος πήρε ή τους εγραζομενους και τον εξοπλισμό της Πιτσος; Γιατί εγώ έχω καταλάβει το δεύτερο. Το όνομα παραμένει στην BSH και οι συσκευές θα φτιάχνονται στην τουρκια. 1
achilles_g_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, agnostos99 είπε Σε άλλη προταση πηγαινε που δοθηκε εναλλακτικα ενα αλλο Moulinex λιγο καλυτερο μοντέλο. Ρωταω γιατι αν ειναι για ψωμι μονο πχ δεν εχχει νοημα να παρεις κατι σουπερ ντουπερ εκτός και αν κανει κατι ιδιαιτερο πχ ψηνει με αερα σκεφτεται μονο του κλπ Τωρα για πανασονικ που ειδα εκτός από πανακριβα δεν εχει και καμια κριτικη στο σκρουτζ να μαθουμε καμια λεπτομερεια πχ αν χαλανε ευκολα η οχι, θορυβο κλπ O Kenwood ψήνει και με άερα και σχετικά καλή τιμή
MaIdoror Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 22 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Πώς βγαίνει οικονομικότερο; Μήπως λες φουλ παραδοσιακά, χτίζοντας ξυλόφουρνο; Προφανώς αυτό είναι το καλύτερο. Αλλά και ο αρτοπαρασκευαστής πάλι ρεύμα καίει, για 2 διαδικασίες (ζύμωμα+ψήσιμο). Το σημαντικότερο πάντως είναι η διαφορά στο ψωμί. Ό,τι έχω δοκιμάσει από ζυμωτή βγαίνει αεροτσίνο και σε 2 μέρες τρίβεται. 1
DownUNDERground Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, MaIdoror είπε Προφανώς αυτό είναι το καλύτερο. Οκ, μιλάς για σενάριο που αφορά τον έναν στους 100.000 και αν. Επιστημονικής φαντασίας το σεν'αριο δηλαδή στις μέρες μας. Άντε στα χωριά να είναι καλύτερες οι αναλογίες που μπορεί να έχει ξεμείνει ακόμα κανας κοινόχρηστος φούρνος από αυτούς που είχανε παλιά.
agnostos99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε O Kenwood ψήνει και με άερα και σχετικά καλή τιμή το προσεξα αλλα προσεξα και τις πολλες αρνητικες κρητικές. Κατι γινεται εκει στο σκρουτζ αλλο δειχνουν τα αστερια μπροστα αλλο αν μπεις στις λεπτομερειες... 2
achilles_g_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, agnostos99 είπε το προσεξα αλλα προσεξα και τις πολλες αρνητικες κρητικές. Κατι γινεται εκει στο σκρουτζ αλλο δειχνουν τα αστερια μπροστα αλλο αν μπεις στις λεπτομερειες... εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως, γενικά είναι και από τους πιο καλοπουλημένους οπότε έχει μεγαλύτερο δείγμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα