Προς το περιεχόμενο

Universal Remote σε Samsung Smart Tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρε νέα Smart Tv φέτος ένας συγγενής μου και ήρθε με ένα ατσάλο κομπιουτεράκι που δεν τον βολευει

0210376_2612651_400.jpeg

Αν πάρει πχ αυτό κατά πόσο σίγουρο είναι ότι θα λειτουργήσει.

https://www.public.gr/product/tileoraseis/accessories-vision/remote-controls/universal-remote-control-rm-d1078-gia-samsung-lcd-smart-tv/MRK2545707?gclid=Cj0KCQiAzeSdBhC4ARIsACj36uGtF3ZjEcmgitnaddn5BmFloMLYrODfTWjc47t31DoNXaAy5XJToZYaAnHMEALw_wcB

Είναι μεγάλος σε ηλικία και θέλει την ευκολία να χει τους αριθμουληδες για να αλλάζει τα κανάλια

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα θα λειτουργεί (απλα δεν εχω το συγκεκριμενο για να σου πω 100% σίγουρα) αλλά κι εγω που εχω νεα samsung τηλεοραση με το σμαρτ τηλεκοντρολ μπορώ να την χειριζομαι και με ενα κλασσικο που εχω απο αλλη samsung

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις και συ το ίδιο τηλεκοντρόλ σε πιο νέο μοντέλο? Το παλιό το είχες από άλλη TV που είχες παλιότερα, δεν έχεις κάποιο μέρος να μου πεις να βρω αυθεντικό Samsung?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, therock είπε

Έχεις και συ το ίδιο τηλεκοντρόλ σε πιο νέο μοντέλο? Το παλιό το είχες από άλλη TV που είχες παλιότερα, δεν έχεις κάποιο μέρος να μου πεις να βρω αυθεντικό Samsung?

Aftermarket τηλεκοντρόλ αυθεντικό samsung δύσκολα έως απίθανο να βρεις.

Δημοσ.

Αυθεντικό μόνο σε service ή και σε καταστήματα που μπορεί να εμπορεύονται γνήσια όπως ΕΔΩ αλλά με κόστος γύρω στο 30-40αρι.

Η Samsung τα τελευταία τουλάχιστον 17 χρόνια δεν έχει αλλάξει τους κωδικούς συχνοτήτων οπότε όσο παλιό χειριστήριο και να έχεις ή όποιο νέο συμβατό και αν αγοράσεις μια χαρά θα παίξει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, therock είπε

Παρόμοιο, ειναι απο την qn90b σειρά. Το παλιό είναι αυθεντικό απο άλλη τηλεόραση αλλά δεν πιστεύω να έχεις θέμα πέρα απο την ποιότητα κατασκευής, είναι σαν αυτό https://www.e-shop.gr/savio-rc-07-remote-control-for-samsung-tv-p-PER.771140

05C03880-A81D-4F91-BF2E-A179117CEB53.webp

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...