Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, geopapa είπε

Εχει μπει εδω κ 1 χρονο περιπου

μήπως κάνεις κάποιο λάθος; έχω ήδη ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης και αν πατήσω το "+" μου βγάζει την "κάρτα αναπηρίας". Άδεια κυκλοφορίας δε βγάζει.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι θα μπει και η άδεια αυτοκινήτου/μηχανής εκτός του διπλώματος. Έχει προχωρήσει αυτό; 

Καλημέρα! Αυτό υπάρχει εδώ και μήνες! 

Δημοσ.

Είναι πολύ ωραία που γίνονται έτσι ψηφιακά όλα ! Να μπούμε λίγο στο μέλλον ! Και πάω στο αστυνομικό τμήμα να του δείξω το κινητό και μου απανταει ... αααα όχι μην με μπερδεύεις φέρε μου την παλιά ....! Μιλάμε εξυγχρονισμος ! 

• Like 1
Δημοσ.

Διότι δεν νοείται άνεργος χωρίς smartphone... 😇

Δημοσ.

Το δυσκολότερο έργο είναι να την μάθουν και να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν όλοι οι δημόσιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί αλλά και οι ιδιωτικοί. Αλλιώς αντε να τους εξηγείς κάθε φορά τι είναι το ψηφιακό gov gr wallet και ότι είναι επίσημα εγγραφα του κράτους στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MariosZero είπε

Να λειτουργούσε και σωστά καλά θα ήταν 😢😢

Ταξίδεψα στη Γαλλία με αυτή την εφαρμογή σε τρία Αεροδρόμια. Η εφαρμογή αυτή είναι από τα λίγα που δουλεύει σωστά στα πρότυπα ψηφιακής επιβεβαίωσης εγγράφων. 

Μην είμαστε τόσο απόλυτοι ότι όλα είναι χάλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, dvs49 είπε

Ταξίδεψα στη Γαλλία με αυτή την εφαρμογή σε τρία Αεροδρόμια. Η εφαρμογή αυτή είναι από τα λίγα που δουλεύει σωστά στα πρότυπα ψηφιακής επιβεβαίωσης εγγράφων. 

Μην είμαστε τόσο απόλυτοι ότι όλα είναι χάλια

Αυτό τώρα πώς το έκανες; Αφού η ψηφιακή ταυτότητα ισχύει μόνο εντός χώρας

Επεξ/σία από transparent
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dchatz είπε

μήπως κάνεις κάποιο λάθος; έχω ήδη ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης και αν πατήσω το "+" μου βγάζει την "κάρτα αναπηρίας". Άδεια κυκλοφορίας δε βγάζει.

same here

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dchatz είπε

Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα με το δίπλωμα που υπάρχει ήδη

• Thanks 1
Δημοσ.

Για ρωτήστε ισχύουν όλα αυτά τα ψηφιακά πορτοφόλια τους στην Ε.Ε. ? Η μήπως είναι μόνο για εσωτερική βρώση κ κατανάλωση ?

Δημοσ.

Αχρείαστη να είναι. Κάθε προσθήκη είναι καλή, το μόνο κακό είναι που δεν μπορείς να προσθέσεις τα έγγραφα στο wallet της Google όπως γίνεται στης Apple. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, transparent είπε

Αυτό τώρα πώς το έκανες; Αφού η ψηφιακή ταυτότητα ισχύει μόνο εντός χώρας;

Και όμως το δέχθηκαν χωρίς να βγάλω τη φυσική ταυτότητα. Το ξενοδοχείο είδε τα στοιχεία μου από εκεί. Το μόνο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν στο μονακό, στο οποίο ήθελαν παρακράτηση ταυτότητας στο ξενοδοχείο.

Δημοσ.
6 hours ago, aggelis6 said:

Διότι δεν νοείται άνεργος χωρίς smartphone... 😇

Που είναι το περίεργο? 

2 hours ago, Hxodotis said:

Για ρωτήστε ισχύουν όλα αυτά τα ψηφιακά πορτοφόλια τους στην Ε.Ε. ? Η μήπως είναι μόνο για εσωτερική βρώση κ κατανάλωση ?

Πρέπει να ισχύουν και στην ΕΕ για να είναι χρήσιμα ή για να τα έχουμε? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...