Fotia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Eίναι κάπου υποθέσεις τι μπορεί να φταίει ,και να προσπαθούμε να το φτιαξουμε μονοι μας ,ειδικα παλιο κινητό . Καλύτερα σε Samsung service αν αξίζει η επισκευή . 1
Finn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην κάτω τη μικρή πλακέτα είναι οι επαφές, την μητρική δε χρειάζεται να την αφαιρέσεις. Εγώ θα άλλαζα την daughterboard πάντως μιας και το κόστος είναι χαμηλό Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από Finn
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Finn είπε Στην κάτω τη μικρή πλακέτα είναι οι επαφές, την μητρική δε χρειάζεται να την αφαιρέσεις. Εγώ θα άλλαζα την daughterboard πάντως μιας και το κόστος είναι χαμηλό Η γυναίκα μου έχει το ίδιο... τώρα δεν μου πάει καρδιά να το κάνω πειραματόζωο
Finn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Η γυναίκα μου έχει το ίδιο... τώρα δεν μου πάει καρδιά να το κάνω πειραματόζωο 6€ κάνει το daughterboard πάντως αν θες να ασχοληθείς. Ίσως στην προηγούμενη επέμβαση να κατέστρεψε κατι ο άλλος το οποίο επηρέασε μόνο το σήμα και όχι τη λειτουργία φόρτισης.
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Finn είπε 6€ κάνει το daughterboard πάντως αν θες να ασχοληθείς. Ίσως στην προηγούμενη επέμβαση να κατέστρεψε κατι ο άλλος το οποίο επηρέασε μόνο το σήμα και όχι τη λειτουργία φόρτισης. Από αυτά που έστειλα είναι σωστά όμως μεταξύ τούς?
Finn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Από αυτά που έστειλα είναι σωστά όμως μεταξύ τούς? Ναι σωστά φαίνονται αλλά εννοείται πως μετά από inspection από κοντά μπορεί να βγει πιο ασφαλές συμπέρασμα. Το σήμα κινητης πάντως μεταφέρεται ως εξής χονδρικά: σασί ως κεραία -> daughterboard -> μπλε καλωδιακι -> μητρική
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Άλλαξα τη πλακέτα φόρτισης και τίποτα.
Finn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 1:06 ΜΜ, vasilissouvlaki είπε Άλλαξα τη πλακέτα φόρτισης και τίποτα. Τότε μάλλον μιλάμε για θέμα οθόνης.
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, Finn είπε Τότε μάλλον μιλάμε για θέμα οθόνης. Το θέμα είναι ότι έχει τις χρυσές επαφές που λένε ότι οι γνήσιες τα έχουν μόνο
Finn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Το θέμα είναι ότι έχει τις χρυσές επαφές που λένε ότι οι γνήσιες τα έχουν μόνο Το θέμα είναι αυτές οι επαφές να ενώνονται με το σασί από κάτω και να μην είναι απλά διακοσμητικές. Από δω και πέρα εξαρτάται πόσο θες να κανιβαλισεις το δεύτερο S8 που έχεις για να δεις αν η δεύτερη μητρική συμπεριφέρεται το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα