mMary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Έβαλα μια παραγγελία για IPhone 14 PM DP 128GB από Amazon.De και έγραφε παράδοση έως 26 Ιανουαρίου με γρήγορη αποστολή ,τώρα λέει 23-24 . Όμως εάν γίνει νέα παραγγελία δείχνει αυτό (φωτό) . Ρώτησα στο τσατ και μου είπαν πως δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα παραλάβω έως 13 Ιανουαρίου κι ότι το σύστημα μπορεί να υπολογίζει τον χρόνο παράδοσης όπως αυτή που έχω κάνει. Τελικά δεν ακυρωσα να κανω νέα αν και ακόμα το σκέφτομαι , εσείς τι πιστεύετε υπάρχει περίπτωση μέχρι Παρασκευή να ερχόταν ?
koutsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, mMary είπε Έβαλα μια παραγγελία για IPhone 14 PM DP 128GB από Amazon.De και έγραφε παράδοση έως 26 Ιανουαρίου με γρήγορη αποστολή ,τώρα λέει 23-24 . Όμως εάν γίνει νέα παραγγελία δείχνει αυτό (φωτό) . Ρώτησα στο τσατ και μου είπαν πως δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα παραλάβω έως 13 Ιανουαρίου κι ότι το σύστημα μπορεί να υπολογίζει τον χρόνο παράδοσης όπως αυτή που έχω κάνει. Τελικά δεν ακυρωσα να κανω νέα αν και ακόμα το σκέφτομαι , εσείς τι πιστεύετε υπάρχει περίπτωση μέχρι Παρασκευή να ερχόταν ? Όχι να μην την ακυρώσεις. Εφόσον την έχεις κάνει ήδη θα στο στείλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Δεν έχει νόημα να ακυρώσεις και να κάνεις καινούργια. Θα χάσεις μέρες πάρα θα κερδίσεις.
mMary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, koutsis είπε Όχι να μην την ακυρώσεις. Εφόσον την έχεις κάνει ήδη θα στο στείλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Δεν έχει νόημα να ακυρώσεις και να κάνεις καινούργια. Θα χάσεις μέρες πάρα θα κερδίσεις. Έχεις δίκιο!! το αφήνω όπως είναι
Annasp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ξερετε με ποια μεταφορικη ερχονται τα δεματα στην Αττικη μεσω amazon.de;
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Annasp είπε Ξερετε με ποια μεταφορικη ερχονται τα δεματα στην Αττικη μεσω amazon.de; Αν δεν κάνω λάθος DHL
dpilio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2023 στις 5:52 ΜΜ, Annasp είπε Ξερετε με ποια μεταφορικη ερχονται τα δεματα στην Αττικη μεσω amazon.de; ELTA courrier (ΌΧΙ ΕΛΤΑ) Εγώ σταμάτησα το Amazon για αυτό το λόγο. Τους το είπα καθώς είχα άπειρα θέματα. Τους ρώτησα ακόμα και να βάζω άλλο τρόπο αποστολής με περισσότερα χρήματα μήπως και παραδίδονται με άλλη εταιρία αλλά μου είπαν πως δεν μπορούν να εγγυηθουν ότι θα έρθουν με άλλη εταιρία. Βέβαια παίζει ρόλο η περιοχή. Αν είσαι κέντρο Αμπςλοκηποι και έρχονται από τα ΕΛΤΑ courrier Πριγκιποννησων κλαφτα... Δες reviews και κλάψε... Δεν ξέρω αν τα κλέβουν αλλά μαύρη τρύπα. Επικοινώνησα με όλους αλλά δεν έβγαλα ποτέ άκρη! Και σίγουρα δεν επιστρέφονταν στην amazon! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από dpilio
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 7/2/2023 στις 5:52 ΜΜ, Annasp είπε Ξερετε με ποια μεταφορικη ερχονται τα δεματα στην Αττικη μεσω amazon.de; Εγω με Express Delivery παρελαβα απο Γενικη.
Annasp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, dpilio είπε ELTA courrier (ΌΧΙ ΕΛΤΑ) Εγώ σταμάτησα το Amazon για αυτό το λόγο. Τους το είπα καθώς είχα άπειρα θέματα. Τους ρώτησα ακόμα και να βάζω άλλο τρόπο αποστολής με περισσότερα χρήματα μήπως και παραδίδονται με άλλη εταιρία αλλά μου είπαν πως δεν μπορούν να εγγυηθουν ότι θα έρθουν με άλλη εταιρία. Βέβαια παίζει ρόλο η περιοχή. Αν είσαι κέντρο Αμπςλοκηποι και έρχονται από τα ΕΛΤΑ courrier Πριγκιποννησων κλαφτα... Δες reviews και κλάψε... Δεν ξέρω αν τα κλέβουν αλλά μαύρη τρύπα. Επικοινώνησα με όλους αλλά δεν έβγαλα ποτέ άκρη! Και σίγουρα δεν επιστρέφονταν στην amazon! Τουλάχιστον είναι elta courier, συνήθως στην περιοχή μου τα φέρνουν γρήγορα οπότε ελπίζω να έρθει χωρίς προβληματα
andreas-d Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Η amazon.de τα ακριβά προϊόντα τα στέλνει συστημένα στα aplle προϊόντα σου έρχεται ένας κωδικός και στην παραλαβή πληκτρολογείς εσύ τον κωδικό στο σκάνερ του κουριερ και παραλαμβανεις έτσι έχει η διαδικασία εδώ Γερμανία πιστεύω και στη Ελλάδα θα έχει κάποια ασφάλεια.δεν υπάρχει λόγο ανησυχίας.
dpilio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μακαρι να έχεις δίκιο φίλε μου. Εγώ χαζομαρίτσες παίρνω καμιά φορά αλλά πλέον 5 στις 10 δεν θα μου το παραδόσουν ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα