nikosaek2121 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω από μαγαζί που δέχεται μόνο δολάρια, και θέλω να χρησιμοποιήσω την Vitrual card Revolut όπου σύνδεσα στο Paypal. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι η κάρτα αυτή τραβάει από τους λογαριασμούς της revolut κατευθείαν, αυτή την στιγμή έχω δύο λογαριασμούς σε ευρώ και δολάρια αντίστοιχα, τι να κάνω να κάνω Top up να τα αφήσω ευρώ και να επιλέξω από το paypal να κάνει την μετατροπή η τράπεζα μου, ή να τα μετατρέψω σε δολάρια στον λογαριασμός που έχω σε δολάρια και μετά να προχωρήσω στην αγορά ? Έχει καμία διαφορά?
IosifWilkins Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Διαβασε εδώ πρώτα Αγορά απο εξωτερικό Και συμπληρώνω: Αυτόματα πιστεύω θα πάει στα δολάρια ή θα σου πει "διάλεξε τι θες" 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω από μαγαζί που δέχεται μόνο δολάρια, και θέλω να χρησιμοποιήσω την Vitrual card Revolut όπου σύνδεσα στο Paypal. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι η κάρτα αυτή τραβάει από τους λογαριασμούς της revolut κατευθείαν, αυτή την στιγμή έχω δύο λογαριασμούς σε ευρώ και δολάρια αντίστοιχα, τι να κάνω να κάνω Top up να τα αφήσω ευρώ και να επιλέξω από το paypal να κάνει την μετατροπή η τράπεζα μου, ή να τα μετατρέψω σε δολάρια στον λογαριασμός που έχω σε δολάρια και μετά να προχωρήσω στην αγορά ? Έχει καμία διαφορά? Μετατροπή η τράπεζα,το ΡΡ έχει χάλια ισοτιμίες.
nikosaek2121 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μετατροπή η τράπεζα,το ΡΡ έχει χάλια ισοτιμίες. Τράπεζα δηλαδή η revolut σωστα ? Η κάρτα τα τραβάει κατευθείαν κατευθείαν από το balance του λογαριασμού σωστά ? Να τα αφήσω ευρώ και κάνει κατευθείαν την μετατροπή η revolut ? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από nikosaek2121
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Τράπεζα δηλαδή η revolut σωστα ? Η κάρτα τα τραβάει κατευθείαν κατευθείαν από το balance του λογαριασμού σωστά ? Να τα αφήσω ευρώ και κάνει κατευθείαν την μετατροπή η revolut ? Ναι αλλά πρόσεχε τι θα επιλέξεις στην αγορά στο ΡΡ.Εκει κάνει την αλλαγή το ΡΡ . 1
nikosaek2121 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι αλλά πρόσεχε τι θα επιλέξεις στην αγορά στο ΡΡ.Εκει κάνει την αλλαγή το ΡΡ . Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την διευκρίνιση, θα προχωρήσω σήμερα στην αγορά θα αφήσω ευρώ και θα βάλω στην PP να κάνει την μετατροπή η τράπεζα της κάρτας μου. 1
netagra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, για απευθείας αγορές στην Ελβετία σε ελβετικό φράγκο, τι πρέπει ακριβώς να κάνω με την κάρτα; Να περάσω υπόλοιπο σε ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις