Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε να ακούσω προτάσεις για συσκευή με μπάτζετ 350-450€. 

Είμαι ανάμεσα σε Pixel 6a και OnePlus Nord 2T. Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα.... Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Realme gt2 , s21 fe 5g. Tα pixels να το πουμε ακομα μια φορα , δεν υποστηριζουν 5g , volte , vowifi στην Ελλαδα. Τουλαχιστον χωρις να αρχισουμε τα roots και τα πειραματα , πραγματα που προσωπικα δεν θα εκανα σε καινουργια συσκευη. Α επισης δεν εχουν αντιπροσωπεια εδω αρα και σερβις.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό για τα Pixel το ξέρω. Έλεγα μήπως έπαιρνα το ρίσκο... Το OnePlus γιατί όχι;

Επεξ/σία από Mixalhsp80
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mixalhsp80 είπε

Αυτόν για τα Pixel το ξέρω. Έλεγα μήπως έπαιρνα το ρίσκο... Το OnePlus γιατί όχι;

Το ρισκο ενεχει την εννοια της πιθανοτητας. Πεφτω απο το μπαλκονι και ρισκαρω να πεθανω..γιατι μπορει να σκασω με το κεφαλι ή με τα ποδια. Αυτα που λεμε για τα pixels δεν εμπεριεχουν πιθανοτητα να μην ισχυουν. Ειναι δεδομενο οτι ισχυουν. Και εμενα μου αρεσουν τα Pixels αλλα επειδη στο σπιτι μου εν ετει 2023 μεσα στην Αττικη δεν εχω σημα και χωρις vowifi θα παω σαν το σκυλι στ'αμπελι και δεν θα με παρει κανεις χαμπαρι , πηρα τελικα το s21 fe 5g :) 

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...