billaronis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά, Πρόσφατα αγόρασα iPhone μετά από πολλά χρόνια και σκέφτομαι να αγοράσω AirPods. Οι λόγοι είναι κυρίως εργασίας (πολλά πολύωρα calls μέσα στη μέρα) αλλά και αισθητικής - ποιότητας. Μετά από πολύωρη έρευνα και σύγκριση των δύο αυτών μοντέλων καταλήγω στο ότι μάλλον κλείνω περισσότερο προς τα AirPods 3. Η μόνη μου ανησυχία είναι στο κομμάτι του τι θα εφαρμόζει καλύτερα στο αφτί μου. Γνωρίζω πως τα AirPods 3 δεν έχουν στην άκρη τους την in-ear σιλικόνη ενώ τα AirPods Pro 2nd Gen έχουν. Παλία χρησιμοποιούσα ψείρες χωρίς σιλικόνη και ομολογώ μου ήταν πολύ άνετα και εφάρμοζαν καλά. Τα τελευταία χρόνια αν και χρησιμοποιώ περισσότερο headphones, έχω και ένα ζευγάρι ψείρες με σιλικόνη που ομολογώ δεν έχει τεράστια διαφορά στο θέμα άνεσης με αυτά χωρίς, μάλιστα παρατηρώ και διαφορά στο θέμα ποιότητας ήχου. Δηλαδή έχω καλύτερη απομόνωση, πιο καθαρό ήχο overall. Το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκω κανέναν τρόπο να δοκιμάσω τα ακουστηκά αυτά καθώς σε κανένα κατάστημα δεν υπάρχουν σαν display, ιδίως τώρα με τον covid για λόγους υγιεινης ικάζω. Δυστυχώς όλοι μου οι γνωστοί κάτοχοι AirPods έχουν τα πρώτα δεύτερης γενιάς όπου δεν με ενδιαφέρουν. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με κατατοπίσει στο που μπορώ να δοκιμάσω αυτά τα ακουστικά ή αν τα έχει στην κατοχή του να κεράσω καφέ σε μια γρήγορη δοκιμή. Επίσης οποιαδήποτε απάντηση με προσωπική γνώμη από εμπειρία θα εκτιμηθεί. Ευχαριστώ πολύ!
M A T R I X Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλή χρονιά! Δεν αναφέρεις καθόλου το οικονομικό κομμάτι σαν παράγοντα, οπότε το προσπερνάω γιατί νομίζω δεν παίζει ρόλο. Αρχικά σε ενδιαφέρει το ANC; Σε εξυπηρετεί/βολεύει; Τα AirPods Pro 2nd gen έχουν καλύτερο ήχο, λίγο καλύτερη αυτονομία, καλύτερα specs και ANC. Δεδομένου ότι η 2η γενιά έχει 4 sizes στα ear tips, εγώ προσωπικά θα πρότεινα AirPods Pro με κλειστά τα μάτια. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το ANC και ο ήχος, θα σου πρότεινα τα AirPods 3.
Ronnie1985 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το ANC και ο ήχος, θα σου πρότεινα τα AirPods 3. Επειδή έχουν περάσει απ' τα χέρια μου τα airpods 3 μπορώ να πω ότι έχουν πάρα πολύ καλό ήχο, δε ξέρω γιατί λες τα παραπάνω.
M A T R I X Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε Επειδή έχουν περάσει απ' τα χέρια μου τα airpods 3 μπορώ να πω ότι έχουν πάρα πολύ καλό ήχο, δε ξέρω γιατί λες τα παραπάνω. Όταν λες τα παραπάνω που αναφέρεσαι; Έγραψα ότι αν δεν τον ενδιαφέρουν το ANC και ο ήχος, ας πάει στα AirPods 3 καθώς δεν βρίσκω λόγο να επιλέξει τα pro. Τα 3, δεν έχουν κακό ήχο, αλλά τα app 2nd gen έχουν καλύτερο.
Ronnie1985 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Όταν λες τα παραπάνω που αναφέρεσαι; Έγραψα ότι αν δεν τον ενδιαφέρουν το ANC και ο ήχος, ας πάει στα AirPods 3 καθώς δεν βρίσκω λόγο να επιλέξει τα pro. Τα 3, δεν έχουν κακό ήχο, αλλά τα app 2nd gen έχουν καλύτερο. Και εγώ στο θέμα του ήχου αναφέρομαι μιας και τα airpods 3 δεν έχουν ANC. Απλά έτσι όπως έγραψες "αν δε σε ενδιαφέρει ο ήχος" ακούγεται κάπως σε κάποιον που ίσως δε γνωρίζει, καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Σαφώς και τα καινούρια airpods θα έχουν καλύτερο ήχο και γενικά βελτιωμενα σε διάφορους τομείς, όπως θα έχουν και αυτά που θα βγουν του χρόνου και του παραχρονου και πάει λεγοντας. Απλά λέω τη γνώμη μου στο θεμα ήχου επειδή τα δοκίμασα ο φίλος θα μείνει ικανοποιημένος. Από κει και πέρα εννοείτε επιλογή του οποία διαλέξει. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Ronnie1985
billaronis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Η αληθεια ειναι πως δεν με ενδιαφερει πολυ το ANC. Μου αρεσει να εχω την κλασσικη αισθηση των εξωτερικων ηχων ωστε να εχω καλυτερη αντιληψη του περιβαλλοντος γυρω μου. Και επειδη εχω δοκιμασει προιοντα με ANC ομολογω μου προκαλουν μια περιεργη αισθηση πιεσης. Ναι το οικονομικο δεν αποτελει προβλημα αρκει να βρω κατι που να κανει σωστο fit in στα αφτια μου.
Ronnie1985 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 9/1/2023 στις 4:39 ΜΜ, billaronis είπε Παλία χρησιμοποιούσα ψείρες χωρίς σιλικόνη και ομολογώ μου ήταν πολύ άνετα και εφάρμοζαν καλά, έχω και ένα ζευγάρι ψείρες με σιλικόνη που ομολογώ δεν έχει τεράστια διαφορά στο θέμα άνεσης με αυτά χωρίς Εφόσον στο παρελθόν με η και χωρίς eartips , σου καθοντουσαν καλά, τότε με οποια απ' τις δυο επιλογές πας θα είσαι μια χαρά. Μονόδρομος είναι για κάποιους που δεν μπορούν τη σιλικόνη στα αυτιά τους και πάνε στα σκέτα, η το αντίθετο. Τα pro έχουν και διάφοραεγεθη στα eartips ώστε να επιλέξεις το σωστό στο δικό σου αυτί. 1
Λύση Nik1239 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, billaronis είπε Μου αρεσει να εχω την κλασσικη αισθηση των εξωτερικων ηχων ωστε να εχω καλυτερη αντιληψη του περιβαλλοντος γυρω μου. Τότε πας στα airpods 3 , τα 2 pro έχουν και καλό passive noice cancellation επειδή εφαρμόζουν πολύ καλά 1
iYannis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 20 ώρες πριν, Nik1239 είπε Τότε πας στα airpods 3 , τα 2 pro έχουν και καλό passive noice cancellation επειδή εφαρμόζουν πολύ καλά Τα Pro 2 είναι μονόδρομος για εμένα απο την στιγμή που όπως λέει ο φίλος δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα Συν το ότι έχουν και το Transparency mode για τους εξωτερικούς ήχους 2
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Εγω αγόρασα τα pro 2 με μεγάλη φοβία, διότι δεν ήξερα πως θα κάτσει στο αυτί μου. Στην αρχή μου φαινόταν κάπως και οριακά με ενοχλούσε, αλλα μετα απο 10 μέρες τα συνήθισα (ίσως μαλάκωσε και η σιλικόνη λίγο) και κάθετε φοβερά στα αυτία μου. Το transparency mode & το noice cancellation ειναι κάτι τεχνολογικά απίθανο. Μόλις το ενεργοποιήσεις, κυριολεκτικά σβήνει όλους τους ήχους απο γύρω σου - πολύ επικύνδυνο να το χρησιμοποιείς εαν περπατάς στον δρόμο, γιατί οντως δεν ακους αυτοκίνητα, θορύβους κτλ -. 1
Nik1239 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, iYannis είπε Τα Pro 2 είναι μονόδρομος για εμένα απο την στιγμή που όπως λέει ο φίλος δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα Συν το ότι έχουν και το Transparency mode για τους εξωτερικούς ήχους Το σκέφτηκα αλλά δεν μειώνει την διάρκεια της μπαταρίας αυτό; Εφόσον θεωρητικά θα τα έχει μόνο έτσι;
HateMe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Airpods pro χωρίς πολλά πολλά. Δεν θα το μετανιώσεις. Το χιλιοσκεφτόμουν μέχρι που τα δοκίμασα από φίλο και αυτό ήταν 1
iYannis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το σκέφτηκα αλλά δεν μειώνει την διάρκεια της μπαταρίας αυτό; Εφόσον θεωρητικά θα τα έχει μόνο έτσι; Είναι τόσος πολύς ο χρόνος μπαταρίας που ουσιαστικά δεν το λαμβάνεις καν υπόψη 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα