recklessbloodelf Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Χάιρεται στην παρέα, Έχω ένα θεματάκι με το connector του fan.Έτσι όπως το καθάριζα σήμερα,κάπου πρέπει να σκάλωσε το χέρι μου και πήγε παραπάνω δύναμη στο καλώδιο του fan με το connector πάνω στην μητρική με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει.Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το βάλω ξανά μόνος μου χωρίς κολλητήρι,καλάι,soldering κλπ;Εάν όχι,επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη,υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ που να μπορεί να το κάνει χωρίς να το στείλει Αθήνα;Πόσο θα κάνει η επισκευή;Ευχαριστώ!
Mr_Terror Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Εχει ξεκολλησει ο κονεκτορας απο την μητρικη.Δεν μπορεις με το χερι να τον βαλεις στην θεση του.Θελει ηλεκτρονικο να στον κολλησει παλι.Και δεν ξερω αν εχει γινει ζημια στην pcb δηλαδη να εχει γινει ζημια στις γραμμες της πλακετας.
JohnHacked Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φαίνεται σαν να έχουν ξυλωθεί οι επαφές απο την πλακέτα.... Επισκευάζεται αλλα δώστο να στο φτιάξουν καλύτερα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από JohnHacked
ChrisAce Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μην το επιχειρήσεις μόνος σου όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις. Θεσσαλονίκη σίγουρα θα υπάρχει κάποιο μαγαζί να το αναλάβει. Αν έχεις εγγύηση όμως και ανοιχτεί το μηχάνημα και κολληθεί το οτιδήποτε πάνω στην μητρική από μη εξουσιοδοτημένο άτομο/μαγαζί, τότε την κλαίς. Και ο τίτλος δεν είναι σωστός. Παραπέμπει σε προβληματικό εξάρτημα. Δεν είναι "πρόβλημα hardware του PS5", αλλά "ξήλωσα τον κονέκτορα του PS5 ανεμιστήρα κατά λάθος".. 🙂 4
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Αν μπορείς να βγάλεις φώτο και από την πλακέτα, το έχω περιέργεια αν έγινε κάποια σοβαρή ζημιά εκεί, ή "έφαγες" λίγο τα traces.
gherudos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Κάνε το κορόιδο και στείλε το για επισκευή εντός εγγύησης. Πες τους ότι υπερθερμαίνεται και κλείνει. Θα το βάλουν στην πρίζα και θα δουν ότι κλείνει και θα στο αλλάξουν αν είσαι τυχερός. 1
gianniz_k Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, gherudos είπε Κάνε το κορόιδο και στείλε το για επισκευή εντός εγγύησης. Πες τους ότι υπερθερμαίνεται και κλείνει. Θα το βάλουν στην πρίζα και θα δουν ότι κλείνει και θα στο αλλάξουν αν είσαι τυχερός. Επειδή λογικά θα το δουν, κοίτα μην τον χρεώσουν κιόλας κανένα 20ευρο για τον έλεγχο για να του την δώσουν πίσω 1
gherudos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Αν δεν έχει βγάλει την ταινία ασφαλείας δεν θα ασχοληθούν. Δεν τα επισκευάζουν, τα στέλνουν πίσω στη Sony και τα αντικαθιστούν με refurbished. Έχω γνωστό που έκαψε το drive του Xbox 360 στην προσπάθεια του να τραβήξει το κλειδί, πήρε φωτιά το είδα! Αλλά επειδή είχε ξεκολλήσει την ταινία ασφαλείας με τον γνωστό τρόπο και δεν είδαν σημάδια παραβίασης το αντικατέστησαν!
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακόμα και να το δουν, θα προτιμούσα να μου πει το service ότι έχει το τάδε πρόβλημα, φαίνεται ότι ανοίχτηκε από τον χρήστη. Κόστος ψ ευρώ και τέλος. Τουλάχιστον θα έχεις εγγύηση επισκευής από το επίσημο service (αν παρέχουν τέτοια υπηρεσία προφανώς). Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic 1
gherudos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν έχεις πρόσβαση κόλλησε το με λίγη logo ίσα ίσα να ακουμπάει και στείλε το δεν έχεις να χάσεις κάτι.Και όχι δεν φταις εσυ που το έκανες αλλά είναι σφάλμα της παραγωγής που ξεκόλλησε και δεν δικαιολογείται! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από gherudos
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, gherudos είπε Αν έχεις πρόσβαση κόλλησε το με λίγη logo ίσα ίσα να ακουμπάει και στείλε το δεν έχεις να χάσεις κάτι.Και όχι δεν φταις εσυ που το έκανες αλλά είναι σφάλμα της παραγωγής που ξεκόλλησε και δεν δικαιολογείται! Γράφει ξεκάθαρα ότι το καθάριζε. Μάλλον εμπιστεύτηκε πολύ τον κονεκτορα στο να κρατήσει το βάρος του ανεμιστήρα, και του ξεκόλλησε. Κανένα θέμα της παραγωγής. Λολ 1
ChrisAce Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος.. Αναφορά σε κείμενο κάπου πρέπει να σκάλωσε το χέρι μου και πήγε παραπάνω δύναμη στο καλώδιο του fan με το connector πάνω στην μητρική με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει που το βλέπετε το σφάλμα τις παραγωγής.. 😁 Όταν ξηλώνεις κάτι με το χέρι σου τραβώντας το, καταλάθος πάντα, πως μπορεί να φταίει η παραγωγή.. Αν έχει εγγύηση να πει την αλήθεια ακόμα και αν τον χρεώνουν, και αν τον συμφέρει το φτιάχνει, αλλιώς το πάει σε έναν ηλεκτρονικό που έχει εμπειρία και το κολλάει πάλι. Η ζημιά δεν είναι μεγάλη από επισκευαστικής άποψης θέλω να πιστεύω χωρίς να έχω δει την πλακέτα βέβαια από όπου ξεκόλλησε..
leo066 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Το να ξεκολλήσει από την μητρική είναι θέμα παραγωγής. Έχει δοκιμάσει κανείς σας να ξεκολλήσει κάτι τέτοιο ( όχι από ps5) γιατί το πιθανότερο είναι να ξεκουμποσουν τα καλώδια του ανεμιστήρα από το δικό του κονεκτορα παρά να ξεκολλήσει από την μητρική
ChrisAce Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, leo066 είπε Το να ξεκολλήσει από την μητρική είναι θέμα παραγωγής. Έχει δοκιμάσει κανείς σας να ξεκολλήσει κάτι τέτοιο ( όχι από ps5) γιατί το πιθανότερο είναι να ξεκουμποσουν τα καλώδια του ανεμιστήρα από το δικό του κονεκτορα παρά να ξεκολλήσει από την μητρική Μα τι λέτε αν ήταν πρόβλημα παραγωγής θα γινόταν σε όλους όσους ανοίγουν και καθαρίζουν την κονσόλα τους. Εδώ μιλάμε τραβήχτηκε, (άσε που δεν ξέρουμε, γιατί δεν έχουμε δει την πλακέτα) αν ξεκόλλησε ή (εγώ αυτό πιστεύω)έσπασαν τα ποδαράκια του βύσματος γιατί αυτά είναι κολλημένα στην πλακέτα και όχι όλη η επιφάνεια του βύσματος. Όπως και να έχει πρέπει να πάει για επισκευή και μακάρι να πιαστεί στην εγγύηση αν έχει ακόμα η κονσόλα του αλλά φοβάμαι πως δεν θα μπει στην εγγύηση. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από ChrisAce
leo066 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Αυτό που λέω είναι ότι και ηθελημένα να τράβαγες το καλώδιο δεν θα έπρεπε η υποδοχή στη μητρική να είναι το αδύνατο σημείο. Βέβαια όπως σωστά έγραψες από τη φωτογραφία δεν είναι ξεκάθαρο αν ξεκόλλησαν ή έσπασαν τα πιν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα