phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Κλασική ζάντα παπιού πώς μπορούμε να την καθαρίσουμε να γυαλίζει; Υπάρχει κάποιος ειδικός αφρός να τον αφήνεις πάνω λίγη ώρα και μετά με ελάχιστο τρίψιμο, ή ακόμα και σκέτο νερό να φεύγουν οι μαυρίλες; Κάπου στο YouTube είδα τη μέθοδο με το κορδόνι, αλλά θεωρώ ότι είναι για μαζοχιστές να τρίβεις μία προς μία.
tzotzo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Autosol/dursol αλοιφή και ατσαλομαλλο(0000) τρίψιμο και μετά πέρασμα με καθαρό πανί. 1
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο ΟΚ, θα το δοκιμάσω, απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος ειδικός αφρός να τα διαλύει όλα. Τα πλυντήρια μοτό δηλαδή έτσι τις καθαρίζουν;
magnam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Γι' αρχή από τι ακριβώς θέλουμε να τις καθαρίσουμε; Αν αναφερόμαστε μόνο σε ρύπους/σκόνη και μαυριλες κίνησης, τότε ένα iron decon λογικά θα κάνει τη δουλειά που θέλεις. Το ψεκάζεις, αυτό δρα για κάνα 5λεπτο, και μετά του ρίχνεις νερό με κάνα πιεστικό και είσαι τζετ. Τώρα αν έχουν τρομερή οξείδωση ή φθορές από χτυπήματα, αυτά θέλουν πολύ χέρι
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε σπρευ καρμπιρατερ Αυτό προϋποθέτει τρίψιμο κάθε ακτίνα ξεχωριστά για άψογο αποτέλεσμα; 35 λεπτά πριν, Dantε είπε WD40. Κανει θαυματα στις ζαντες. Να σου πω την αλήθεια το δοκίμασα αλλά δεν έκανε τίποτα, αν θέλει να κάθομαι να τρίβω κανά πεντάλεπτο την κάθε ακτίνα θέλω κανά μήνα να τελειώσω. Πού και πάλι δε μου έδωσε την εντύπωση όσο και να έτριβα ότι θα γινόταν κάτι. 33 λεπτά πριν, magnam είπε Γι' αρχή από τι ακριβώς θέλουμε να τις καθαρίσουμε; Αν αναφερόμαστε μόνο σε ρύπους/σκόνη και μαυριλες κίνησης, τότε ένα iron decon λογικά θα κάνει τη δουλειά που θέλεις. Το ψεκάζεις, αυτό δρα για κάνα 5λεπτο, και μετά του ρίχνεις νερό με κάνα πιεστικό και είσαι τζετ. Τώρα αν έχουν τρομερή οξείδωση ή φθορές από χτυπήματα, αυτά θέλουν πολύ χέρι Οι ζάντες αγοράστηκαν καινούργιες το καλοκαίρι του 2021, δεν έχουν καμία οξείδωση, η μπροστά είναι σχεδόν άψογη απλά δεν γυαλίζουν οι ακτίνες, τη στεφάνη την είχα πάντα γυαλισμένη γιατί ήταν εύκολο, οι ακτίνες είναι δύσκολες. Οι ακτίνες της πίσω λόγω αλυσίδας είναι λίγο πιο μαύρες, όχι κάτι τρομερό, απλά θα ήθελα να τις έχω γυαλισμένες. Αρχικά ψάχνω για κάτι ισχυρό που δε θα χρειάζεται να κάθομαι να τρίβω με τις ώρες, γιατί ο σκοπός είναι να τις έχω μονίμως γυαλισμένες, όχι να τις καθαρίζω μια φορά το χρόνο και όλο τον υπόλοιπο να είναι μαύρες. Το ψειρίζω το καταλαβαίνω, αν δεν υπάρχει σχετικά εύκολος τρόπος δε θα ασχοληθώ, δε γίνεται να τρίβω κάθε βδομάδα και μετά από κάθε ψιχάλα όλες τις ακτίνες. Θα ανεβάσω φωτό με την πρώτη ευκαιρία.
Dantε Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Αρκετα πλυντηρια χρησιμοποιουν σουαζ. Αλλα ειναι αρκετα δραστικο και κανει ευκολα ζημια αν μεινει λιγο παραπανω πανω στην επιφανεια. Βεβαια κανει λαμπικο την επιφανεια , οτι και να εχει πανω.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 σπραίη για ζάντες.Αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να καταστρέψει χρωμα κλπ.
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Dantε είπε Αρκετα πλυντηρια χρησιμοποιουν σουαζ. Αλλα ειναι αρκετα δραστικο και κανει ευκολα ζημια αν μεινει λιγο παραπανω πανω στην επιφανεια. Βεβαια κανει λαμπικο την επιφανεια , οτι και να εχει πανω. Είναι πολύ οικονομικό απ' ό,τι βλέπω, και θέλει και αραίωμα απ' ό,τι διαβάζω, θα το κοιτάξω. 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε σπραίη για ζάντες.Αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να καταστρέψει χρωμα κλπ. Κάποιο συγκεκριμένο; Στο skroutz το Wurth έχει αρκετές αξιολογήσεις αλλά είναι ακριβό και διαβάζω ότι βγάζει το πολύ δύο χρήσεις.
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Πρώτον, για να μη με δείρει ο @phanispal. Τσέκαρε K2 ROTON PRO. Από τα πιο VFM καθαριστικά για ζάντες (iron-off). Δεύτερον, για να μην ανοίγω νέο θέμα (όλε το hijack!). Έχουμε καμία πρόταση πως να πλύνω τη βρωμόζαντα του T-ROC στα πολύ λεπτά σημεία; Δε χωράει ούτε το δάχτυλό μου! Τόσα χρόνια που το 'χω, στα σημεία αυτά είμαι "ότι πάρει το πλυστικό κι ο αφρός". Spoiler Έχω σκεφτεί πόσες φορές να τις στείλω και να βάλω τις 17" (που'χουν πολύ πιο ανοιχτό σχέδιο) αλλά λυπάμαι λάστιχα + αλυσίδες.
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Haldol είπε Τσέκαρε K2 ROTON PRO. Από τα πιο VFM καθαριστικά για ζάντες (iron-off). Αυτό είναι κοντά σε αυτό που ψάχνω, κάτι τέτοια χρησιμοποιούν οι detailers σε videos στο YouTube. Αλλά ακόμα και σφραγισμένο γράφουν κάποιοι ότι δε μπορείς να το έχεις στο σπίτι ή το γκαράζ επειδή ζέχνει, λολ. Και πού θα το βάλω; Χαχα
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, phanispal είπε Αλλά ακόμα και σφραγισμένο γράφουν κάποιοι ότι δε μπορείς να το έχεις στο σπίτι ή το γκαράζ επειδή ζέχνει, λολ. Και πού θα το βάλω; Χαχα Όχι, σφραγισμένο δε μυρίζει καθόλου. Εκτός κι αν έχεις τη σούπερ όσφρηση . Αλλά όταν το ψεκάζεις πάνω στη ζάντα ειλικρινά δεν αντέχεται!
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Haldol είπε Έχουμε καμία πρόταση πως να πλύνω τη βρωμόζαντα του T-ROC στα πολύ λεπτά σημεία; Δε χωράει ούτε το δάχτυλό μου! Τόσα χρόνια που το 'χω, στα σημεία αυτά είμαι "ότι πάρει το πλυστικό κι ο αφρός". Δε μπορεί να μην υπάρχει κάποια ειδική βούρτσα που να εισχωρεί σε δύσκολα σημεία. Και δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω κι εγώ για βούρτσα, σε συνδυασμό με κάποιο από αυτά που αναφέρθηκαν. Να το ψεκάσω πάνω στις ζάντες, να κάνω ένα χαλαρό τρίψιμο με βούρτσα που θα είναι εύκολο να περάσει ανάμεσα στις ακτίνες και μετά να το ξεπλύνω με νερό και ελπίζω να γυαλίζουν μετά. https://www.skroutz.gr/c/1886/Sfouggaria-Pania-Aytokinitou.html?keyphrase=βουρτσα+ζαντων&o=βουρτσα+ζαντας
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Haldol είπε Πρώτον, για να μη με δείρει ο @phanispal. Τσέκαρε K2 ROTON PRO. Από τα πιο VFM καθαριστικά για ζάντες (iron-off). Δεύτερον, για να μην ανοίγω νέο θέμα (όλε το hijack!). Έχουμε καμία πρόταση πως να πλύνω τη βρωμόζαντα του T-ROC στα πολύ λεπτά σημεία; Δε χωράει ούτε το δάχτυλό μου! Τόσα χρόνια που το 'χω, στα σημεία αυτά είμαι "ότι πάρει το πλυστικό κι ο αφρός". Απόκρυψη περιεχομένων Έχω σκεφτεί πόσες φορές να τις στείλω και να βάλω τις 17" (που'χουν πολύ πιο ανοιχτό σχέδιο) αλλά λυπάμαι λάστιχα + αλυσίδες. https://www.spitokosmos.eu/c/bourtses-31/viosarp-1/bourtsaki-toualetas-yf-142-1350
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα