Cue Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Αγόρασα πρόσφατα το πρώτο μου Apple Watch (Series 7) και θέλω να καταγράφω την προπόνηση μου στο γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα έκανα σαλάτα προσπαθώντας να καταλάβω πώς ακριβώς δουλεύει η όλη καταγραφή. 😄 Δεν βοηθάει το ότι η προπόνηση που κάνω είναι φαινομενικά περίπλοκη με το τί μπορεί το Apple Watch να διαχειριστεί ή το με το πώς έχει σχεδιαστεί το user interface. Η προπόνηση που κάνω έχει ως εξής. Σε διάρκεια 3 λεπτών, κάνω τα παρακάτω: - 200μ τρέξιμο σε διάδρομο - 15 θερμίδες σκι - Στον χρόνο που έχει απομείνει μέχρι τα 3 λεπτά, κωπηλασία. - 90 δευτερόλεπτα αποκατάσταση - Επανάληψη 6 φορές. Διάβασα τον οδηγό που έχει η Apple, Χρήση της εφαρμογής «Προπόνηση» στο Apple Watch. Μερικά από τα προβλήματα που αντιμετώπισα και πώς τα έκανα σαλάτα είτε γιατί δεν κατάφερα να καταγράψω την άσκηση είτε γιατί χρειάστηκε να έχω στα υπόψιν το σετ και τον χρόνο. - Δεν μπορούσα να δω πόσο χρόνο είχα ακόμα σε ένα σετ. Ξεκίνησα με 200μ τρέξιμο. Πάτησα το κουμπί "Νέο" για να προσθέσω σκι. Ο χρόνος ξεκίνησε να μετράει από το 0 για την νέα άσκηση. - Προσθέτοντας την κωπηλασία "Χωρίς στόχο", επιλέγοντας "Τέλος" στα 3 λεπτά, δεν κατέγραψε την κωπηλασία σαν άσκηση. - Με δεδομένο ότι ο "συνολικός" χρόνος των 3 λεπτών δεν εμφανίζεται κάπου, δεν μπορώ να δω άμεσα πόσα λεπτά έχω διαθέσιμα για κωπηλασία χωρίς να έχω στα υπόψιν πόσο χρόνο πήραν οι προηγούμενες ασκήσεις. - Με δεδομένο ότι η κωπηλασία είναι "Χωρίς στόχο", δεν είχα ειδοποίηση όταν πέρασαν τα 3 λεπτά. Θα μπορούσα κάθε φορά να δημιουργώ την κωπηλασία με βάσει τον "Χρόνο" που έχω υπολογίσει. Ο χρόνος όμως κάθε φορά είναι μεταβλητός οπότε κάθε φορά, εν μέσω της προπόνησης, θα πρέπει να φτιάχνω καινούρια άσκηση. - Δεν μπορούσα να δω σε πιο σετ είμαι. Από όσο ξέρω, μπορείς να κάνεις διπλό "ταπ" στην οθόνη για να ορίσεις ένα σετ. Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι για χρήση σε μία άσκηση. Δεν είμαι σίγουρος πώς να ορίσω το σετ μεταξύ 3 ασκήσεων. Κάθε φορά που τέλειωνα το "σετ", έβαζα ένα χρονόμετρο 90 δευτερολέπτων. Θεωρητικά μπορώ να προσθέσω την "αποθεραπεία". Από όσο μπορώ να δω η "αποθεραπεία" δεν μετράει δευτερόλεπτα παρά ώρες/λεπτά. Όπως και να έχει, είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα