Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα με τον ΔΕΔΔΗΕ. Εκανα αιτηση αρχες Σεπτεμβρη στην ΔΕΗ για μεταφορα 2 παροχων απο την Πρωτεργια. Ο ΔΕΔΔΗΕ ελαβε το αιτημα την επομενη και απο τοτε το θεμα εχει κολλησει. Ο ΔΕΔΔΗΕ στελνει ακομα τις μετρησεις στην πρωτεργια στην οποια τυπικα ειμαι ακομα πελατης. Προσφατα εκανα αιτηση στην ΗΡΩΝ για μεταφορα των 2 παροχων και δεν μπορει να ολοκληρωθει γτ υπαρχουν εκκρεμεις αιτησεις απο ΔΕΗ στις οποιες δεν μπορω πλεον φυσικα να υπαναχωρησω.

Στο μειλ ο ΔΕΔΔΗΕ δεν απανταει. Στο τηλεφωνο επιβεβαιωνουν τα παραπανω και απλα τα προωθουν στο αρμοδιο τμημα αλλα υπευθυνη απαντηση δεν παιρνω.

Μεσω ΡΑΕ παλι δεν παιρνω καμια απαντηση. Δηλαδη τι πρεπει να κανει ενας πολιτης για να βγαλει ακρη με αυτο το μπαχαλο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos121 είπε

Εχω το εξης προβλημα με τον ΔΕΔΔΗΕ. Εκανα αιτηση αρχες Σεπτεμβρη στην ΔΕΗ για μεταφορα 2 παροχων απο την Πρωτεργια. Ο ΔΕΔΔΗΕ ελαβε το αιτημα την επομενη και απο τοτε το θεμα εχει κολλησει. Ο ΔΕΔΔΗΕ στελνει ακομα τις μετρησεις στην πρωτεργια στην οποια τυπικα ειμαι ακομα πελατης. Προσφατα εκανα αιτηση στην ΗΡΩΝ για μεταφορα των 2 παροχων και δεν μπορει να ολοκληρωθει γτ υπαρχουν εκκρεμεις αιτησεις απο ΔΕΗ στις οποιες δεν μπορω πλεον φυσικα να υπαναχωρησω.

Στο μειλ ο ΔΕΔΔΗΕ δεν απανταει. Στο τηλεφωνο επιβεβαιωνουν τα παραπανω και απλα τα προωθουν στο αρμοδιο τμημα αλλα υπευθυνη απαντηση δεν παιρνω.

Μεσω ΡΑΕ παλι δεν παιρνω καμια απαντηση. Δηλαδη τι πρεπει να κανει ενας πολιτης για να βγαλει ακρη με αυτο το μπαχαλο;

Καλημέρα... Τι σου έχουν απαντήσει; Για ποιο λόγο δεν γίνεται αυτή η αλλαγή; Μήπως υπάρχει κάποιο προβλημα... Κάτι άλλο;; Σε ποια περιοχή είσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο λεω οτι δεν εχω παρει μια υπευθυνη απαντηση. Μονο στο τηλ που καταγραψανε το αιτημα/πληροφορια/παραπονο για να το τσεκαρει το αρμοδιο τμημα.

Μεχρι σημερα στελνουνε κανονικα τις μετρησεις στη πρωτεργια.

Αγ. Παρασκευη

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikos121 είπε

Αυτο λεω οτι δεν εχω παρει μια υπευθυνη απαντηση. Μονο στο τηλ που καταγραψανε το αιτημα/πληροφορια/παραπονο για να το τσεκαρει το αρμοδιο τμημα.

Μεχρι σημερα στελνουνε κανονικα τις μετρησεις στη πρωτεργια.

Αγ. Παρασκευη

Κάποιο λόγο θέμα υπαρχει... Μήπως ο προηγουμενος πάροχος δεν σε αφήνει; Κάτι παιζει.. Έχουν προσβαση στην παροχή; Υδε έχει λήξει; 

Ρώτησες αν υπάρχει εντολή αλλαγής παρόχου;

Εστειλες emai στον Δεδδηε της περιοχης σου... [email protected]...[email protected]..infodeddie@deddie.gr

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Κάποιο λόγο θέμα υπαρχει... Μήπως ο προηγουμενος πάροχος δεν σε αφήνει; Κάτι παιζει.. Έχουν προσβαση στην παροχή; Υδε έχει λήξει; 

Ρώτησες αν υπάρχει εντολή αλλαγής παρόχου;

Εστειλες emai στον Δεδδηε της περιοχης σου... [email protected]...[email protected]..infodeddie@deddie.gr

Ευχαριστω.

Ενταξει μου απαντησαν. Τους πηρε μονο 1 μηνα για την απαντηση και 4 για την αλλαγη παροχου.

https://prnt.sc/GvmffGfq5aJD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Ευχαριστω.

Ενταξει μου απαντησαν. Τους πηρε μονο 1 μηνα για την απαντηση και 4 για την αλλαγη παροχου.

https://prnt.sc/GvmffGfq5aJD

Τι σου είπαν; Τι έγινε;

Για πάρε στο τηλέφωνο 8004004000..

Πότε έγιναν ημερομηνία;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Οτι ξερεις ξερω φιλε. Δεν μπορω και δεν θελω να χασω αλλο χρονο με δεδδηε ρευματα μετρησεις κλπ.

Ηδη η ολη φαση με εχει κουρασει απο την αρχη της ενεργειακης κρισης. Και να φανταστεις αυτες ειναι παροχες των γονιων μου δεν ειναι καν δικες μου.

Που να παρουν χαμπαρι 2 ηλικιωμενοι τι γινεται. Κανανε μια αιτηση και περιμενανε οι ανθρωποι. Ανταυτου λαμαβανε λογαριασμους απο πρωτεργια.

Αν δεν ασχολιοτανε ενας νεοτερος ανθρωπος δεν θα βγαζανε ακρη

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Οτι ξερεις ξερω φιλε. Δεν μπορω και δεν θελω να χασω αλλο χρονο με δεδδηε ρευματα μετρησεις κλπ.

Ηδη η ολη φαση με εχει κουρασει απο την αρχη της ενεργειακης κρισης. Και να φανταστεις αυτες ειναι παροχες των γονιων μου δεν ειναι καν δικες μου.

Που να παρουν χαμπαρι 2 ηλικιωμενοι τι γινεται. Κανανε μια αιτηση και περιμενανε οι ανθρωποι. Ανταυτου λαμαβανε λογαριασμους απο πρωτεργια.

Αν δεν ασχολιοτανε ενας νεοτερος ανθρωπος δεν θα βγαζανε ακρη

Μάλλον κάπου θα είχε κολλήσει το όλο θέμα.. Μήπως ο νέος παροχος.. Κάτι προβλημα. Θα είχαν.. 

Δημοσ.

ο νεος παροχος δεν λαμβανε μετρησεις. εβλεπε μονο οτι το αιτημα ειχε γινει αποδεκτο απο ΔΕΔΔΗΕ

ο παλιος παροχος δεν εβλεπε τιποτα. κανενα αιτημα για αλλαγη

Ο ΔΕΔΔΗΕ το προωθουσε στο αρμοδιο τμημα για ελεγχο.

Ε μετα απο τοσο καιρο το ελεγξαν ενταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...