MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, Ψάχνω μια ηχομπάρα για να πάρω μια αίσθηση surround όταν βλέπω ταινίες (popcorn & Netflix). Θα προτιμούσα χωρίς sub, γιατί το πάτωμα είναι ξυλινο οπότε παίζει να τρίζει και δεν θέλω να ενοχλήσω υπερβολικά και τους γείτονες. Δεν έχω θέμα ποιότητας ήχου γιατί η τηλεόραση βγάζει decent ήχο. Την αγοράζω καθαρά για την αίσθηση του surround. Budget Μαξ κάνα 300αρι Συνδεσιμότητα τηλεόρασης: - Οπτική ινα - HDMI 2.0 ARC/MHL (όχι earc) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Πόλυ δύσκολο να βρεις κάτι που να καλύπτει όλες τις προυποθεσεις που ζητάς. Αρχίκα για έστω τίμιο surround θες πίσω ηχεία. Οι περισσότερες sounbars με πίσω ηχεία έχουν sub, θα μπορουσες να το απενεργοποιήσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το ηχητικό αποτέλσμα θα ήταν σωστό γιατί έχουν σχεδιαστεί να δουλεύουν με sub. Επίσης στο budget που διαθέτεις δεν υπάρχει κάτι με ξεχωριστά πίσω ηχεία, υπήρχε μια sony αλλά δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα και η συγκεκριμένη έχει ενσύρματο sub και δεν δουλεύει χωρίς αυτό. Οι soundbar με ή χωρίς πίσω ηχεία που έχουν αξιοπρεπές surround (αυτές με τα πίσω πάντα έχουν καλύτερο surround) χωρίς sub είναι premium και σε τιμές ξεκινάς από 900-1000€. Λύση για εμένα θα ήταν είτε κάποιο μεταχειρισμένο home theater in box για να έχεις μια τύπου surround αίσθηση ή ακόμα καλύτερα να βρείς κάποιον μεταχειρισμένο ενισχυτή μάζι με ηχεία να κάνεις ένα 5.0 και να έχεις το καλύτερο ηχιτικό αποτέσμα για surround μέσα στο budget σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι ψαχνω κάτι οικονομικό, γιατί ούτε βασική προτεραιότητα είναι αλλά ούτε και αφιερώνω πολλές ώρες σε ταινίες και σειρές. Απλά θέλω όταν κάθομαι το ΣΚ να δω κάτι να το απολαμβάνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Με ενισχυτές κτλ δε θέλω να μπλέκω είναι η αλήθεια και για αυτό και σκεφτόμουν Soundbar έναντι κάποιου συστήματος με πολλαπλά ηχεία. Για να είναι πιο compact και με 1 καλώδιο να κάνω τη δουλειά μου χωρίς πολλά πολλά. Κάτι τέτοιο θα με κάλυπτε πιστεύεις με τη λογική ότι θα κατεβάσω το sub σχετικά χαμηλά σε ένταση; https://www.skroutz.gr/s/30707661/Sony-Σετ-Ηχείων-Home-Cinema-5-1-HT-S40R-600W-Black-με-Ασύρματα-Ηχεία.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Ναι, η sony που ανέφρεα πριν ηταν το προηγουμενο μοντέλο που δεν έιχε ασύρματα πίσω ηχεία. Η τιμή αυτής είναι λίγο τσιμπιμένη . Αν μπορείς να βρεις κάποια καινουργια (+-250€) ή μεταχειρισμένη (κάτω από 200€) από τις Sony HT-RT4, Sony HT-RT3 , HT-S20R είναι επίσης λύση χαμηλόνοντας ένταση στο sub. Επισεις όλες αυτές είναι λυσεις που το sub δεν είναι κανένα τέρας να τρίζουν τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 μια χαρά είναι ή sony θα την ευχαριστηθείς και το ξύλινο πάτωμα δεν είναι καθόλου πρόβλημα έχω και εγώ ξύλινο και δεν τρίζει καθόλου πρέπει να είναι τόσο δυνατά ώστε να ενοχλεί πρώτα εσένα και μετά τους άλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα