iMacius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μπράβο στο Γερμανό ο οποίος σε σχέση με άλλες αλυσίδες δεν κάνει συχνές ´´ακυρωσεις´´ στις παραγγελίες….
george.ls Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Είχα καταφέρει να κάνω παραγγελία στις 10 Ιανουαρίου αλλά μόλις με ενημέρωσαν ότι δυστυχώς θα πάει για ακύρωση 1
George! Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, george.ls είπε Είχα καταφέρει να κάνω παραγγελία στις 10 Ιανουαρίου αλλά μόλις με ενημέρωσαν ότι δυστυχώς θα πάει για ακύρωση Θα ήταν λάθος του συστήματος γιατί είχε εξαντληθεί από τις 9 Ιανουαρίου. Όσοι παρέλαβαν πάντως πολύ τυχεροί!
dim_plo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Παραγγελία 3 τεμαχίων, "έσπασε" σε 3 υποπαραγγελίες. Οι 2 εστάλησαν αυθημερόν (από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας). Η τρίτη εμφανιζόταν ως ολοκληρωμένη χωρίς να έχω λάβει κάποια ενημέρωση. Έστειλα email στις 12/1, δεν πήρα κάποια απάντηση. Μετά από δική μου επικοινωνία, σήμερα, μου είπαν ότι η τρίτη υποπαραγγελία δεν θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί οπότε και θα γίνει επιστροφή χρημάτων. Θα πήγαινε και αυτή για δώρο αλλά στάθηκα πραγματικά τυχερός. 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις