akourtisdev Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 με πηρες καποιος τηλ χωρις αποκρυψη.... δε ξερω ποιος ειναι... το truecaller κλπ δεν εμφανιζει τπτ... δοκιμασα ολα τα osint tools που ειναι ευκολα προσβασιμα απο web χωρις καμμενα προγραμματα για λινουξ κλπ και παλι δεν εβγαλα ακρη.... μπορω να παρω τηλ τον παροχο μου και να τους ρωτησω ονομα αυτουνου που με πηρε? ή τεσπα το ονομα στο οποιο το τηλ ειναι κατοχυρωμενο κλπ φχαριστω
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Όχι. Μόνο αν υπάρχει ουσιαστικός λογος, οπότε εμπλακεί εισαγγελέας κ.λπ. Από "περιέργεια" δεν γίνεται.
corsair04 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, akourtisdev είπε με πηρες καποιος τηλ χωρις αποκρυψη.... δε ξερω ποιος ειναι... το truecaller κλπ δεν εμφανιζει τπτ... δοκιμασα ολα τα osint tools που ειναι ευκολα προσβασιμα απο web χωρις καμμενα προγραμματα για λινουξ κλπ και παλι δεν εβγαλα ακρη.... μπορω να παρω τηλ τον παροχο μου και να τους ρωτησω ονομα αυτουνου που με πηρε? ή τεσπα το ονομα στο οποιο το τηλ ειναι κατοχυρωμενο κλπ φχαριστω Δες τον αριθμό στο viber.. 3
Bitbit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Η περίπτωση να πάρεις πίσω και να ρωτήσεις, παίζει; 3
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Βαλτο στο google η στο viber,να βρεις εστω το μικρο ονομα,αν το εχει γραμμενο.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Γράφεις το τηλέφωνο στο google και ότι βγάλει εκεί. Εαν το τηλέφωνο του το έχει δηλώσει να μην εμφανίζεται στους τηλεφωνικους καταλόγους τότε δεν υπάρχει περιπτωση να σου πει κανένας πάροχος προσωπικά στοιχεία του πελάτη. 1
elio_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δοκίμασε και το παρακάτω: https://www.11888.gr/antistrofh-anazhthsh-me-arithmo-thlefwnou/ 1
mechpanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Τώρα τι θυμήθηκα...Χθες έψαχνα μια ντουλάπα, και βρήκα το πρόγραμμα Hellas Navigator 2003. Το είχε μέσα κάποια στιγμή δώρο ένα περιοδικό, μάλλον το RAM. Οι τύποι τι είχαν κάνει...Είχαν πάρει τα στοιχεία από ΟΛΟΥΣ τους τηλεφωνικούς καταλόγους που υπήρχαν και κυκλοφορούσαν τότε, και είχαν φτιάξει βάση δεδομένων με όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, ιδιότητα κλπ. Και ναι είχε και αντίστροφη αναζήτηση! Έβαζες το νούμερο, σου έβγαζε όνομα. Ο ΟΤΕ τότε δεν το είχε! Και είχε και το άλλο...Έβαζες, να σου βγάλει όσους έχουν πχ διεύθυνση Λ. Αλεξάνδρας 150...Σου έβγαζε λίστα με ονόματα και τηλέφωνα! Ήταν τέτοια η δυνατότητα συνδυαστικής αναζήτησης, που ήταν στα όρια του τι επιτρεπόταν τότε, και απαγορεύτηκε! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Τώρα τι θυμήθηκα...Χθες έψαχνα μια ντουλάπα, και βρήκα το πρόγραμμα Hellas Navigator 2003. Το είχε μέσα κάποια στιγμή δώρο ένα περιοδικό, μάλλον το RAM. Οι τύποι τι είχαν κάνει...Είχαν πάρει τα στοιχεία από ΟΛΟΥΣ τους τηλεφωνικούς καταλόγους που υπήρχαν και κυκλοφορούσαν τότε, και είχαν φτιάξει βάση δεδομένων με όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, ιδιότητα κλπ. Και ναι είχε και αντίστροφη αναζήτηση! Έβαζες το νούμερο, σου έβγαζε όνομα. Ο ΟΤΕ τότε δεν το είχε! Και είχε και το άλλο...Έβαζες, να σου βγάλει όσους έχουν πχ διεύθυνση Λ. Αλεξάνδρας 150...Σου έβγαζε λίστα με ονόματα και τηλέφωνα! Ήταν τέτοια η δυνατότητα συνδυαστικής αναζήτησης, που ήταν στα όρια του τι επιτρεπόταν τότε, και απαγορεύτηκε! Φοβερό πρόγραμμα. Το έχω ακόμα. Έτσι είχα βρει θυμάμαι τα τηλέφωνα των σπιτιών κάποιων συμμαθητων από το σχολείο. Το δοκίμασα πριν λίγα χρόνια μπας και βρω το τηλέφωνο ή το όνομα κάποιου παλαιού ενοικου η ιδιοκτήτη από την διπλανή κατοικία που είναι παρατημένη και μέσα μπούκαραν άγνωστοι και έβαζαν φωτιές. Δεν κατάφερα να την τρέξω στα windows που έχω. Υπήρχε και εφαρμογή για αριθμους πινακίδων ΙΧ. Κατι είχα διαβάσει σε ένα forum πως υπάρχει μια επαγγελματική έκδοση με τέτοια στοιχεία για τηλεφωνικές εταιρείες κτλ αλλά είναι πανάκριβη να την αποκτήσεις. Τώρα τι παίζει πραγματικά δεν ξέρω.
mechpanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Φοβερό πρόγραμμα. Το έχω ακόμα. Έτσι είχα βρει θυμάμαι τα τηλέφωνα των σπιτιών κάποιων συμμαθητων από το σχολείο. Το δοκίμασα πριν λίγα χρόνια μπας και βρω το τηλέφωνο ή το όνομα κάποιου παλαιού ενοικου η ιδιοκτήτη από την διπλανή κατοικία που είναι παρατημένη και μέσα μπούκαραν άγνωστοι και έβαζαν φωτιές. Δεν κατάφερα να την τρέξω στα windows που έχω. Υπήρχε και εφαρμογή για αριθμους πινακίδων ΙΧ. Κατι είχα διαβάσει σε ένα forum πως υπάρχει μια επαγγελματική έκδοση με τέτοια στοιχεία για τηλεφωνικές εταιρείες κτλ αλλά είναι πανάκριβη να την αποκτήσεις. Τώρα τι παίζει πραγματικά δεν ξέρω. Είμαι σίγουρος ότι εταιρείες πληροφόρησης όπως icap κλπ, έχουν αντίστοιχες δικές τους βάσεις από διάφορες πηγές! Εδώ ξέρουν να σου πουν του τάδε επαγγελματία αν έχει σκάσει επιταγή ή όχι!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, mechpanos είπε Είμαι σίγουρος ότι εταιρείες πληροφόρησης όπως icap κλπ, έχουν αντίστοιχες δικές τους βάσεις από διάφορες πηγές! Εδώ ξέρουν να σου πουν του τάδε επαγγελματία αν έχει σκάσει επιταγή ή όχι! Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Τα στοιχεία για τους κακοπληρωτές τα παίρνουν από τον Τειρεσία. Προσωπικά στοιχεία γενικά και αόριστα δεν έχει η ICAP.
lector Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Υπαρχει ενας καπως υπουλος τροπος, που δεν ειναι και σιγουρο οτι θα πιασει, θελει λιγο τρεξιμο και αρκετη τυχη. Πρεπει να βρεις καποιο καταστημα τηλεφωνιας που θα εχει σταθμο εξυπηρετησης οπου θα μπορεις να δεις στα κλεφτα την οθονη του υπαλληλου, πας δηθεν για να πληρωσεις το λογαριασμο του αριθμου αυτου, και οταν ο υπαλληλος χτυπησει το νουμερο θα πρεπει να δεις στην οθονη τα στοιχεια. Αν βεβαια ο αριθμος δεν ανηκει σε αυτη την εταιρεια ή αν δεν καταφερεις να δεις κατι, θα πρεπει να εχεις ετοιμασει και καποια καταλληλη δικαιολογια (πχ. εκανες λαθος νουμερο). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα