thegoldswordd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας Έχω το s21fe και κοιτάω να αγοράσω ενα powerbank, με το samsung να ειμαι σιγουρος οτι υποστηρίζει το super fast charging ειτε στα 10.000 mah ειτε 20.000 βγαινουν 30 και 50 αντίστοιχα, υπάρχει λόγος κάποιος να διαθέσει τόσα λεφτά η είναι καθαρά για το super fast charging και μονο;
lneam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) - ελπιζω να γνωριζεις πως η ωφελιμη παροχη ενεργειας στην εξοδο για τα 2 μοντελα ειναι αντιστοιχα 6600 + 13200 mAh απο εκει και περα λαβε υποψην το βαρος και το ογκο κατα την μεταφορα. Σε καποιες περιπτωσεις μπορει να βολευει τον καταναλωτη 2 τεμαχια 10000, αντι για ενα 20000 οσο για την γρηγορη φορτιση των 25w, τα αλλα μοντελα που εχουν 18w, χαρας το πραγμα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από lneam 1
lneam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, thegoldswordd είπε βγαινουν 30 και 50 αντίστοιχα, υπάρχει λόγος κάποιος να διαθέσει τόσα λεφτά ξεχασα να απαντησω σε αυτο. Δηλαδη ποσα χρηματα πιστευες πως "αξιζει" ενα καλο power bank ? Τι προδιαγραφες εχει ενα καλο power bank ? Μια ή περισσοτερες ? η απαντηση ειναι πολλες. Καλες μπαταριες, καλη σχεδιαση ηλεκτρονικων (προστασιες), εγγυηση χωρις προβληματα, πολλα πρωτοκολλα φορτισης, πολλες εξοδους (ειδη), κτλ
aces Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Οι τιμες ειναι σχετικά καλες για Samsung ενας μεσος ορος τιμων ειναι στα 25€ για ενα αξιοπιστο powerbank 1
thegoldswordd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Το θέλω για τον στρατό κίολας Οπότε νομίζω θα προχωρήσω στο μεγάλο των 20.000, με την ελπιδα οτι δεν θα το χασω 1
lneam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, thegoldswordd είπε Το θέλω για τον στρατό κίολας Οπότε νομίζω θα προχωρήσω στο μεγάλο των 20.000, με την ελπιδα οτι δεν θα το χασω ο πελατης .... εχει παντα δικιο !!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα