Προς το περιεχόμενο

Αγορά powebank (Samsung?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Έχω το s21fe και κοιτάω να αγοράσω ενα powerbank, με το samsung να ειμαι σιγουρος οτι υποστηρίζει το super fast charging ειτε στα 10.000 mah ειτε 20.000

βγαινουν 30 και 50 αντίστοιχα, υπάρχει λόγος κάποιος να διαθέσει τόσα λεφτά η είναι καθαρά για το super fast charging και μονο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- ελπιζω να γνωριζεις πως η ωφελιμη παροχη ενεργειας στην εξοδο για τα 2 μοντελα ειναι αντιστοιχα 6600 + 13200 mAh

απο εκει και περα λαβε υποψην το βαρος και το ογκο κατα την μεταφορα. Σε καποιες περιπτωσεις μπορει να βολευει τον καταναλωτη 2 τεμαχια 10000, αντι για ενα 20000

οσο για την γρηγορη φορτιση των 25w, τα αλλα μοντελα που εχουν 18w, χαρας το πραγμα

Επεξ/σία από lneam
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, thegoldswordd είπε

βγαινουν 30 και 50 αντίστοιχα, υπάρχει λόγος κάποιος να διαθέσει τόσα λεφτά

ξεχασα να απαντησω σε αυτο.  Δηλαδη ποσα χρηματα πιστευες πως "αξιζει" ενα καλο power bank ? Τι προδιαγραφες εχει ενα καλο power bank ? Μια ή περισσοτερες ?

η απαντηση ειναι πολλες. Καλες μπαταριες, καλη σχεδιαση ηλεκτρονικων (προστασιες), εγγυηση χωρις προβληματα, πολλα πρωτοκολλα φορτισης, πολλες εξοδους (ειδη), κτλ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thegoldswordd είπε

Το θέλω για τον στρατό κίολας 

Οπότε νομίζω θα προχωρήσω στο μεγάλο των 20.000, με την ελπιδα οτι δεν θα το χασω 

ο πελατης .... εχει παντα δικιο !!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...