Προς το περιεχόμενο

Apple Pay στο Amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς αν το Amazon έχει στις επιλογές πληρωμής το apple pay και αν είναι ασφαλής τρόπος; (Όχι apple card διοτι δεν έχω)

Παλιά χρησιμοποιούσα το συνδιασμό ebay + paypal για μικροαγορες (θήκες, τζαμακια κλπ) και μαρεσε διότι μέσω Paypal δεν φαινόντουσαν στους εμπόρους τα στοιχεία της κάρτας μου.

Πλεων εχω χρόνια να ασχοληθώ με αγορές από έξω και σίγουρα έχω "χάσει επεισόδια" αλλά νομίζω πως (με ότι βλέπω και ακούω) πλέον παίζει με καλές τιμές και αρκετή ποικιλία το Amazon. 

Paypal όμως έχω χάσει κωδικούς κλπ και σίγουρα θα πρέπει να ξανασυνδεσω νέα κάρτα, να τρέχω τράπεζα να μου πουν έναν κωδικό για verify από ότι θυμάμαι. 

Οπότε λέω να δοκιμάσω (εφόσον δέχεται) το apple pay μιας και έχω και φαντάζομαι θα ναι πιο άμεσο κ γρήγορο. 

Απλά αν γνωρίζεται αν δείχνει στοιχεία αριθμους της κάρτα, (αν όχι θα ναι το ιδανικό) και αν είναι γενικά safe τρόπος για αγορές στο amazon (και όχι μόνο)

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Γνωρίζει κανείς αν το Amazon έχει στις επιλογές πληρωμής το apple pay και αν είναι ασφαλής τρόπος; (Όχι apple card διοτι δεν έχω)

Παλιά χρησιμοποιούσα το συνδιασμό ebay + paypal για μικροαγορες (θήκες, τζαμακια κλπ) και μαρεσε διότι μέσω Paypal δεν φαινόντουσαν στους εμπόρους τα στοιχεία της κάρτας μου.

Πλεων εχω χρόνια να ασχοληθώ με αγορές από έξω και σίγουρα έχω "χάσει επεισόδια" αλλά νομίζω πως (με ότι βλέπω και ακούω) πλέον παίζει με καλές τιμές και αρκετή ποικιλία το Amazon. 

Paypal όμως έχω χάσει κωδικούς κλπ και σίγουρα θα πρέπει να ξανασυνδεσω νέα κάρτα, να τρέχω τράπεζα να μου πουν έναν κωδικό για verify από ότι θυμάμαι. 

Οπότε λέω να δοκιμάσω (εφόσον δέχεται) το apple pay μιας και έχω και φαντάζομαι θα ναι πιο άμεσο κ γρήγορο. 

Απλά αν γνωρίζεται αν δείχνει στοιχεία αριθμους της κάρτα, (αν όχι θα ναι το ιδανικό) και αν είναι γενικά safe τρόπος για αγορές στο amazon (και όχι μόνο)

Μολις τώρα το δοκίμασα σε Amazon UK  και δεν βγάζει το Apple pay σαν επιλογή. Μόνο χρεωστικες κάρτες μπορείς να προσθέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το amazon εννοειται οτι ειναι ασφαλες κατ/μα απο τα καλυτερα που υπαρχουν. Απλα εχει να κανει με το region χωρα κοινως αν ειναι ενεργο το apple pay σαν μεθοδος. Γενικα ειναι ασφαλες μεθοδος οπως και καλο θα ητανε να ενεργοποιησεις ξανα το Paypal εφοσον ειναι εφικτό κ θυμηθεις τις καρτες κλπ αρκει να ξερεις και σε ποια κατ/ματα το χρησιμοποιεις  το apple pay.

Δημοσ.

Το Amazon (de τουλάχιστον)  δεν παίρνει PayPal και έχει την δικιά του υπηρεσία Amazon pay που είναι κάτι αντίστοιχο του Apple Pay.

Αν δεν θες να δίνεις στοιχεία καρτών κτλ. Μπορείς να χρησιμοποιείς curve.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Μολις τώρα το δοκίμασα σε Amazon UK  και δεν βγάζει το Apple pay σαν επιλογή. Μόνο χρεωστικες κάρτες μπορείς να προσθέσεις.

2 ώρες πριν, aces είπε

Το amazon εννοειται οτι ειναι ασφαλες κατ/μα απο τα καλυτερα που υπαρχουν. Απλα εχει να κανει με το region χωρα κοινως αν ειναι ενεργο το apple pay σαν μεθοδος. Γενικα ειναι ασφαλες μεθοδος οπως και καλο θα ητανε να ενεργοποιησεις ξανα το Paypal εφοσον ειναι εφικτό κ θυμηθεις τις καρτες κλπ αρκει να ξερεις και σε ποια κατ/ματα το χρησιμοποιεις  το apple pay.

2 ώρες πριν, atheatos είπε

Το Amazon (de τουλάχιστον)  δεν παίρνει PayPal και έχει την δικιά του υπηρεσία Amazon pay που είναι κάτι αντίστοιχο του Apple Pay.

Αν δεν θες να δίνεις στοιχεία καρτών κτλ. Μπορείς να χρησιμοποιείς curve.

Σύμφωνα με το amazon δέχεται digital wallets και το apple pay. 

https://paymentservices.amazon.com/docs/EN/24b.html

Λίγο πιο κάτω θα δείτε τον τίτλο Apple Pay με ένα βιντεάκι 10sec που δείχνει οντως την επιλογή αυτή, αλλά και το κείμενο από κάτω που γράφει το αμαζον πλέον δέχεται apple pay.

"Amazon Payment Services fully supports Apple Pay"

Σε άλλα sites πάλι λένε όχι. Πραγματικά δε καταλαβαίνω τι γίνεται.

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Σύμφωνα με το amazon δέχεται digital wallets και το apple pay. 

https://paymentservices.amazon.com/docs/EN/24b.html

Λίγο πιο κάτω θα δείτε τον τίτλο Apple Pay με ένα βιντεάκι 10sec που δείχνει οντως την επιλογή αυτή, αλλά και το κείμενο από κάτω που γράφει το αμαζον πλέον δέχεται apple pay.

"Amazon Payment Services fully supports Apple Pay"

Σε άλλα sites πάλι λένε όχι. Πραγματικά δε καταλαβαίνω τι γίνεται.

Μήπως είναι μόνο για Αμερική το Apple pay? Όπως και να έχει βάλε την κάρτα σου να ξεμπερδεύεις. Αλλοιμονο αν φοβόμαστε να βάλουμε την κάρτα μας και στο Amazon! Εγώ έχω βάλει την κάρτα μου σε 50 διαφορετικά sites που αγοράζω και πότε δεν είχα θέμα.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koutsis είπε

Μήπως είναι μόνο για Αμερική το Apple pay? Όπως και να έχει βάλε την κάρτα σου να ξεμπερδεύεις. Αλλοιμονο αν φοβόμαστε να βάλουμε την κάρτα μας και στο Amazon! Εγώ έχω βάλει την κάρτα μου σε 50 διαφορετικά sites που αγοράζω και πότε δεν είχα θέμα.

Μάλλον εκεί θα καταλήξω φίλε μου, απλά μια κάρτα της εθνικής έχω μόνο και εκεί μπαίνει και η μισθοδοσία δηλαδη, δεν έχω κάποια άλλη, για αυτό είμαι λίγο διστακτικός... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Μάλλον εκεί θα καταλήξω φίλε μου, απλά μια κάρτα της εθνικής έχω μόνο και εκεί μπαίνει και η μισθοδοσία δηλαδη, δεν έχω κάποια άλλη, για αυτό είμαι λίγο διστακτικός... 

Ανοιξε μια  revolut και βάλε την virtual  κάρτα στο amazon.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Να σου προτεινω να βγάλεις PAYZY. Οτι και να αγορασεις και απο οπουδηποτε εχεις επιστροφη. Ενημερωσου απο το site. Ετσι και αλλιως την φορτιζεις απο οποιαδηποτε καρτα πιστωτικη ή χρεωστικη REAL TIME και χωρις προμηθεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ξέρεις κανείς αν στις γνωστοποιήσεις και συγκεκριμένα για το app της amazon, αν ενεργοποιήσουμε αυτό που λέει "χρονοευαισθητες παραδώσεις" θα τρώει παραπάνω μπαταρία; Στη περιηραφή αναφέρει στο να παραδίδει αμέσως οποία ειδοποίηση ερθει. Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο; Απλά από προεπιλογή την είχε off.

(Outlook και viber την έχουν αυτή την επιλογή επίσης και ενεργή από default)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...