Προς το περιεχόμενο

MINI COOPER AUTO

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sharke είπε

με 1250 ευρω τελη κυκλοφορίας που θελει καθε χρονο το συγκεκριμένο καθε 2 χρονια παιρνεις και αλλο ι.χ  δωρο 😆

Ναι αλλά έχει καλό σκαρί! Και ποιότητα κύλισης. Και δεν είναι και yaris

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε μα, δείτε τώρα κάτι κουβάδες που τους έχουμε βαφτίσει αυτοκίνητα και ζητάνε 6.000€. να μπαίνεις μέσα κάθε πρωί να σου έρχεται εμετός από την πλαστικότητα και την απαισιοτητα.

Επειδη Ελλάδα αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει από αυτόματα κιβώτια και κατακρίνει τις προτάσεις με τα πολλά κυβικά, το αυτόματο χρειάζεται κυβικά. Από όσα έχω οδηγήσει εγώ η μόνη εξαίρεση είναι το jazz και το γκολφ (dsg). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, InsomniSage είπε

Επειδη Ελλάδα αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει από αυτόματα κιβώτια και κατακρίνει τις προτάσεις με τα πολλά κυβικά, το αυτόματο χρειάζεται κυβικά. Από όσα έχω οδηγήσει εγώ η μόνη εξαίρεση είναι το jazz και το γκολφ (dsg). 

ρε άνθρωπε στην πρότασή σου το τελευταίο που ενοχλεί τους έλληνες είναι αυτό.

το κόστος συντήρησης που σου ανέφερα πριν (τέλη, ασφάλεια, τεκμήριο κτλ) είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. και -

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, InsomniSage είπε

Ορίστε άλλο ένα γουστόζικο αυτοκίνητο. Λίγο πάνω απο το μπάτζετ, αλλά πιστεύω εάν δεν οδηγείς πολύ στην πόλη (λόγω κατανάλωσης) αξίζει λίγες θυσίες!

3.200 κυβικα, roadster για αρχαριο οδηγο με προβλημα στη μεση????

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

3.200 κυβικα, roadster για αρχαριο οδηγο με προβλημα στη μεση????

Το έχεις οδηγήσει να φανταστω? Το γιαρις σαν μαγικό χαλί για την μέση, όταν κοπαναει στα σαμαρακια και τις λακουβες ο ημιακαμπτος με το μεταξόνιο 0.8μ, παίρνεις δώρο κουπόνι για χειροπρακτη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, InsomniSage είπε

Το έχεις οδηγήσει να φανταστω? Το γιαρις σαν μαγικό χαλί για την μέση, όταν κοπαναει στα σαμαρακια και τις λακουβες ο ημιακαμπτος με το μεταξόνιο 0.8μ, παίρνεις δώρο κουπόνι για χειροπρακτη.

Φαγωθήκατε με το Γιάρις. Καταλάβετε ότι το δίλημμα δεν είναι ή Γιάρις ή ότι extreme μεταχειρισμένο 20ετιας υπάρχει εκεί έξω....

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, InsomniSage είπε

Δεν αναφερθηκα σε γιαρισ, ουτε το εκρινα και δεν τα εβαλα σε συγκριση. θα πρεπει ομως να γνωριζεις οτι ενας ανθρωπος με προβλημα στη μεση, οπως ειναι το παλικαρι που εκανε το ερωτημα, πολυ δυσκολα μπαινει και βγαινει σε roadster. Οπως κι επισης δεν ξερεις αν στο συγκεκριμενο οι αναρτησεις ειναι οκ ή θελουν αλλαγη

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Δεν αναφερθηκα σε γιαρισ, ουτε το εκρινα και δεν τα εβαλα σε συγκριση. θα πρεπει ομως να γνωριζεις οτι ενας ανθρωπος με προβλημα στη μεση, οπως ειναι το παλικαρι που εκανε το ερωτημα, πολυ δυσκολα μπαινει και βγαινει σε roadster. Οπως κι επισης δεν ξερεις αν στο συγκεκριμενο οι αναρτησεις ειναι οκ ή θελουν αλλαγη

Οποιος εχει προβλημα στην μεση αγοραζει ή Mercedes E200 η Renault. Εστω και clio.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 9/1/2023 στις 2:18 ΜΜ, Milkofree είπε

Όταν λές 147 εννοείς Alfa Romeo? Δεν έχουν καλά μοτέρ οι Ιταλοί, είναι πολύ ζημιάρικα

Θα ήθελα κάποιες προτάσεις[μέχρι 5.000€ και 1.600 κυβικά το πολύ] σε γερμανικό αυτοκίνητο. Θεωρώ επίσης πολύ καλά τα γιαπωνέζικα αλλά είναι κάπως κακομούτσουνα, κάτι Yaris, Corolla, Civic κτλ μόνο το Mazda MX-5 μ'αρέσει, αλλά είναι χειροκίνητο πρώτον και δεύτερον δεν θέλω roadster.

Για εξηγησε τον μυθο :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Για εξηγησε τον μυθο :)

τα ιταλικα εχουν τους καλυτερους diesel κινητηρες κατω των 1400 κυβικων. Δεν ειναι τυχαιο οτι οτι diesel 1300 κυβικων εχει κινητηρα fiat.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

τα ιταλικα εχουν τους καλυτερους diesel κινητηρες κατω των 1400 κυβικων. Δεν ειναι τυχαιο οτι οτι diesel 1300 κυβικων εχει κινητηρα fiat.

γτ οι 1600/2000 τι θεμα εχουν? Σε εμενα τι το λες? δεν ειπα εγω περι ζημιαρικων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, InsomniSage είπε

Ε μα, δείτε τώρα κάτι κουβάδες που τους έχουμε βαφτίσει αυτοκίνητα και ζητάνε 6.000€. να μπαίνεις μέσα κάθε πρωί να σου έρχεται εμετός από την πλαστικότητα και την απαισιοτητα.

και φθηνο μου φαινεται οταν πουλανε του 2000-2001 στα 3k-4k

Δημοσ.

Tα ιταλικά δλδ είναι αξιόπιστα, όπως τα γιαπωνέζικα ή τα γερμανικά? Από πότε? Δλδ οι ιταλοί αν εξαιρέσουμε το κορυφαίο ντιζάιν, τι βγάζουν που να είναι αντοχής? Για παράδειγμα Ducati, MV Agusta, Bimota είναι πιο αξιόπιστα από Yamaha, Honda, Kawasaki, BMW κτλ? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, να με διαφωτίσετε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εγώ λέω να κλειδωθεί γιατί ο καθένας λέει τον πόνο του.

το ειχα γραψει και εγω 1-2 σελιδες πριν.

Αλλα ασε, παρηγγειλα σαμαλι και αναψυκτικο και καθομαι και διαβαζω τα σχολια στο διαλείμμα 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...