InternalSunshine Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, Ζητώ συγνώμη για την λίγο off-topic ερώτηση. Έχω μια οθόνη 3ετίας που είναι λίγο πριν την λείξη της εγγύησης και διαπίστωσα ότι πληρεί τις προυποθέσεις για επισκευή (δύο καμμένα pixel). Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρώ την απόδειξη αγοράς, αλλά έχω αριθμό παραγγελίας από σχετικά μεγάλο κατάστημα. Εν γένει, δίνουν οι εταιρείες αντίγραφο απόδειξης σε τέτοιες περιπτώσεις ή πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κρατήσει απόδειξη; Ευχαριστώ πολύ!
alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε Καλησπέρα, Ζητώ συγνώμη για την λίγο off-topic ερώτηση. Έχω μια οθόνη 3ετίας που είναι λίγο πριν την λείξη της εγγύησης και διαπίστωσα ότι πληρεί τις προυποθέσεις για επισκευή (δύο καμμένα pixel). Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρώ την απόδειξη αγοράς, αλλά έχω αριθμό παραγγελίας από σχετικά μεγάλο κατάστημα. Εν γένει, δίνουν οι εταιρείες αντίγραφο απόδειξης σε τέτοιες περιπτώσεις ή πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κρατήσει απόδειξη; Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως δίνουν 1
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Ζητάς αντίγραφο της απόδειξης αγοράς να σταλεί στο μέιλ σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα