djvasiliz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας. Εχω την τηλεόραση 3 χρόνια και χθες ενώ έπαιζε έσβησε μόνη της και άναψε χωρίς να δείχνει εικόνα παρά μόνο ήχο. Αυτό γίνεται κάθε φορά δλδ η τηλεόραση ανάβει και σβήνει μόνη της.Δειχνει μαύρη οθόνη και ακούς μόνο τον ήχο από το κανάλι. Ξέρετε τι μπορεί να χει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δοκίμασες με δυνατό φως να δεις εάν έχεις εικόνα; Είναι πάλι εντελώς μαύρη; Αν ναι, τότε πιθανόν να είναι πάνελ ή πλακέτα. Ειδάλλως, εάν έχεις εικόνα, τότε μάλλον φταίνε τα led.
djvasiliz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Η τηλεόραση σβήνει κ ανάβει μονής της αλλά σε αυτό το διάστημα δείχνει μαύρη οθόνη και το κανάλι ακούγεται κανονικά .Οπότε λες να είναι πλακέτα ? Τι κόστος να χει ξέρεις ?
shodan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Όταν λες σβήνει, σβήνει τελείως; Σαν να τη βγάζεις από τη πρίζα; Μήπως απλά χάνει τη φωτεινότητα και συνεχίζει να παίζει; Αν σβήνει εντελώς ή/και ανοίγει μόνη της ίσως έχει θέμα τροφοδοσίας. Τα ίδια μου έκανε και μια Samsung που έχω στο δωμάτιο. Αλλά αν δεν έχει εικόνα κάτι παίζει με το φωτισμό. Δες όπως αναφέρθηκε παραπάνω με δυνατό φως ή το φακό του κινητού ίσως αν βλέπεις αμυδρά εικόνα. Αν βλέπεις τότε είναι θέμα με το φωτισμό. Σίγουρα μόνο τεχνικός θα σου απαντήσει.
djvasiliz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Η τηλεόραση ανάβει και σβήνει.δεν ανταποκρίνεται σε εντολές από το τηλεχειριστήριο. Πρέπει να την βγάλω από την πρίζα για να σταματήσει να το κάνει. Σαν να τρώει κόλλημα. Ανάβει ακούς μόνο φωνή και σβήνει κ ξανά το ίδιο . Κ δείχνει πάντα μαύρη οθόνη.
shodan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλύτερα σε ένα τεχνικό τότε να σου πει σίγουρα τι έχει και το ανάλογο κόστος.
djvasiliz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Αυτο εδω το προβλημα εχω ακριβως στο βιντεο! και φτιαχνετε πολυ ευκολα
shodan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Τι να σου πω. Αν πιάνουν τα χέρια σου δοκίμασε το. Αν κρίνω από τα σχόλια δεν το κόβω να είναι τόσο εύκολο όμως και δεν ξέρω και κατά πόσο θα σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσεις και στις δυο καλωδιοταινιες ταινία αν το μοντέλο σου είναι παρόμοιο με αυτό του βίντεο και να παίξεις και με τον αριθμό των πιν που θα καλύψεις καθώς πολλοί αναφέρουν οριζόντιες γραμμές ή/και αποχρωματισμό στη μισή οθόνη. Οπως και να έχει αν βγάλεις άκρη κάνε ένα ποστ εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα