Προς το περιεχόμενο

Apple Watch 8 Stainless Steel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κοιτούσα για αγορά AW και σε όλα τα επίσημα καταστήματα (χώρια εισαγωγές στο Σκρουτζ) δεν υπάρχει πουθενά η έκδοση με το ατσάλι.. για ποιο λόγο δε φέρνουν Ελλάδα; Έτσι όπως το βλέπω θα καταλήξω πάλι να το πάρω όταν πάω εξωτερικό (όλα τα προϊόντα Apple που έχω πάρει είναι από όταν βρισκόμουν εξωτερικό) αλλά παλιότερα θυμόμουν έφερναν… Δε μπορώ να καταλάβω. Λειτουργικά μπορεί να είναι το ίδιο αλλά εμφανισιακά δε συγκρίνονται πιστεύω οι εκδόσεις aluminium και stainless steel.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, QuestionMark09 είπε

Καλησπέρα, κοιτούσα για αγορά AW και σε όλα τα επίσημα καταστήματα (χώρια εισαγωγές στο Σκρουτζ) δεν υπάρχει πουθενά η έκδοση με το ατσάλι.. για ποιο λόγο δε φέρνουν Ελλάδα; Έτσι όπως το βλέπω θα καταλήξω πάλι να το πάρω όταν πάω εξωτερικό (όλα τα προϊόντα Apple που έχω πάρει είναι από όταν βρισκόμουν εξωτερικό) αλλά παλιότερα θυμόμουν έφερναν… Δε μπορώ να καταλάβω. Λειτουργικά μπορεί να είναι το ίδιο αλλά εμφανισιακά δε συγκρίνονται πιστεύω οι εκδόσεις aluminium και stainless steel.

Cellular και ζήτηση

Δημοσ.
Στις 8/1/2023 στις 2:37 ΜΜ, QuestionMark09 είπε

Είχα SE αλουμίνιο. Πήρα Series 7 Stainless Steel από Γερμανικό Amazon, Graphite με Milanese Band. Πολύ απλά ΔΕ ξαναγυρίζω σε αλουμίνιο!

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα δύο και δεν ξέρω που να καταλήξω.. Απ’ τη μία θέλω το ατσάλι λόγω αισθητικής καθώς και επειδή το τζαμάκι του είναι πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές, αλλά μετά λέω τζάμπα τόσα λεφτά παραπάνω για ένα προϊόν που θεωρητικά αλλάζεις κάθε δυο χρόνια. Εκτός αυτού αν είναι να πάρω το ατσάλινο θα πρέπει να περιμένω μέχρι το Μάιο που θα γυρίσω εξωτερικό 😅

Δημοσ.

Τέτοια εποχή και συγκεκριμένα για αυτήν την έκδοση, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά. Πάρε used παλιότερο stainless ή πάρε το Ultra ή περίμενε το επόμενο. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Τέτοια εποχή και συγκεκριμένα για αυτήν την έκδοση, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά. Πάρε used παλιότερο stainless ή πάρε το Ultra ή περίμενε το επόμενο. 

Το πρόβλημα με το Ultra (ενώ μου αρέσει πολύ) είναι ότι είναι τεράστιο επάνω μου και θέλω κάτι που να μπορεί να φορεθεί με όλα (γυναικείος καρπός αφού). Τον επόμενο Οκτώβρη πάλι Ελλάδα θα βρίσκομαι οπότε με βλέπω πάλι με το ίδιο δίλημμα (εφόσον και αν πάλι δεν έχουμε διαθέσιμο το ατσάλινο εδώ). Γενικά εξωτερικό για δουλειά πάω άνοιξη-καλοκαίρι οπότε σκεφτόμουν να το συνδυάσω με αυτό. Το μεταχειρισμένο είναι μια λύση αλλά επειδή δεν έχω ξαναγοράσει μεταχειρισμένη συσκευή φοβάμαι λίγο μην εμφανίσει προβλήματα/πάω και απλώς με κλέψουν 😅 (παρανοϊκό ξέρω αλλά σαν κοπέλα μόνη κάπως) και άλλα τέτοια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, QuestionMark09 είπε

Το πρόβλημα με το Ultra (ενώ μου αρέσει πολύ) είναι ότι είναι τεράστιο επάνω μου και θέλω κάτι που να μπορεί να φορεθεί με όλα (γυναικείος καρπός αφού). Τον επόμενο Οκτώβρη πάλι Ελλάδα θα βρίσκομαι οπότε με βλέπω πάλι με το ίδιο δίλημμα (εφόσον και αν πάλι δεν έχουμε διαθέσιμο το ατσάλινο εδώ). Γενικά εξωτερικό για δουλειά πάω άνοιξη-καλοκαίρι οπότε σκεφτόμουν να το συνδυάσω με αυτό. Το μεταχειρισμένο είναι μια λύση αλλά επειδή δεν έχω ξαναγοράσει μεταχειρισμένη συσκευή φοβάμαι λίγο μην εμφανίσει προβλήματα/πάω και απλώς με κλέψουν 😅 (παρανοϊκό ξέρω αλλά σαν κοπέλα μόνη κάπως) και άλλα τέτοια.

Αν φοβάσαι τα used, μπορείς να προμηθευτείς από amazon χωρίς να περιμένεις για το πότε θα πας στο εξωτερικό. Εγώ περισσότερο το είπα γιατί το 8 δεν είχε τρελές βελτιώσεις φέτος και θέλω να πιστεύω ότι στης επόμενης γενιάς θα δούμε περισσότερα πράγματα. Οπότε εκεί ίσως να αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για το stainless. 
1. Είτε επιλέγεις stainless used 7αρι ή αν βγει κάποια προσφορά σε new από amazon. 
2. Είτε επιλέγεις ultra. 
3. Είτε αγοράζεις το 8 σε stainless από amazon, με το σκεπτικό ότι θα αλλάξεις ξανά σε 2 χρόνια. 
4. Είτε αγοράζεις απλό 7αρι ή 8αρι καινούργιο όπου είδα έχουν βάλει και εκπτώσεις τώρα σε μεγάλες αλυσίδες, και Q4 του 23, το πουλάς και επενδύεις σε stainless new. 

Για να σε βοηθήσω εγώ θα επέλεγα, το 1 ή το 4 😃

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω ψηθεί να πάρω και εγώ κάποια στιγμή, να προτιμήσω stainless steel λέτε ;

Όλο διαβάζω διαβάζω διαβάζω και άκρη δεν βγάζω.

Θέλω απλά κάποιον που να έχει δοκιμάσει και τα δυο και να μου πει την γνώμη του.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, HateMe είπε

Επειδή έχω ψηθεί να πάρω και εγώ κάποια στιγμή, να προτιμήσω stainless steel λέτε ;

Θέλω απλά κάποιον που να έχει δοκιμάσει και τα δυο και να μου πει την γνώμη του.

Είχα το silver και το graphite. Το SS είναι κόσμημα και είναι πανέμορφο. Αν έχεις τη δυνατότητα να το πάρεις και δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα να περιμένεις το επόμενο λόγω των φετινών αλλαγών, αγόρασε το. Δεν θα το μετανιώσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, HateMe είπε

Έκανα πριν κανά δίμηνο μετάβαση απο (day one) S4 σε Stainless S7. Μόνο τότε συνειδητοποίησα οτι έπρεπε να το ‘χα κάνει νωρίτερα.

Απλά να ξέρεις πως όταν πας σε SS, δεν γυρνάς σε αλουμινίο ποτέ.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...