InternalSunshine Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα στο φόρουμ, Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης(/monitor) για χρήση κυρίως για gaming και entertainment και όχι εργασία αλλά διαβάζω ότι το πάνελ στις συγκεκριμένες ίντσες είναι λίγο λοτταρία (μόνο στις 42 ίντσες). Τι θέλω να πω; Δεν μπορείς να γνωρίζεις όταν αγοράζεις την τηλεόραση εάν έχει το WBC (παλιότερο) ή το WBE (νεότερο, EVO) πάνελ. Απ'οτι διαβάζω σαν ποιότητα εικόνας το WBE έχει λίγο καλύτερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη αντοχή σε burn-in, αν και βγάζει ένα ρόζ χρώμα αν την κοιτάξεις από τα πλάγια σε άσπρο φόντο που κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί. Επίσης διάβασα ότι η LG άρχισε να παράγει 42" με το EVO πάνελ από το τρίτο τρίμηνο του 2022 και μετά. Έχει κανείς εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα; Εάν δηλαδή υπάρχει άλλος τρόπος να γνωρίζεις το πάνελ πριν την αγορά; Μετά την αγορά μπορείς να δεις το CODE από το service panel.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μονο απο το κωδικο μπορεις να το διαπιστωσεις αρα ειναι λαχειο. Δε νομιζω πως αξιζει το κοπο να επιδιωξεις το EVO παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternalSunshine Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Νομίζω ούτε από κωδικό γίνεται.. μονο μέσα από το service panel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Και απο το κωδικο γινεται. Δε ξερω αν αλλαξε κατι στις νεες βεβαια. Στη δικια μου C1 παντως ετσι επιβεβαιωσα οτι δεν εχω EVO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternalSunshine Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στην C1 υπήρχε αυτό με το τέταρτο γράμμα, στην C2 δυστυχώς δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα