harisnikolop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Γύρω στο Μάρτιο σχεδιάζω εκδρομή με το αμάξι στα Ζαγοροχώρια. Επειδή θα χρειαστώ ανεφοδιασμό , γνωρίζετε κάποιο βενζινάδικο που είναι έμπιστο; Το όχημα μου παίρνει βενζίνη, όχι diesel. Δεν θέλω να ρισκάρω να βάλω από όποιο βρω καθώς ο πατέρας μου πριν μια βδομάδα έβαλε από τυχαίο βενζινάδικο και του άναψε αμέσως το λαμπάκι check engine. Επειδή σκοπεύω να κάνω κοντινές διαδρομές, δεν χρειάζεται να βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια αλλά μπορεί να είναι και κάπου κοντά σε αυτά. Κατανοώ ότι τα Ζαγοροχώρια είναι πολλά οπότε, αν βοηθάει, θα πάω στο Δίλοφο.
Tsino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Είχα πάει για Χριστούγεννα. Έβαζα από εδώ. Shell 2651 092945 https://maps.app.goo.gl/mCrCgp142KrmGuJg9 Μια χαρά το καύσιμο. Είναι λίγο μακρυά αλλά γέμισε το όταν φτάσεις. Μια βόλτα Γιάννενα θα κάνεις οπότε ξαναβάζεις. 1
GodzillaCover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα σου πω μόνο για όσα ξέρω. Μολις βγεις στην ΕΟ Ιωαννίνων Κοζάνης, με κατεύθυνση προς Κοζάνη, έχει ένα εταιρικό Shell “Ερμής” λίγα χλμ παραπέρα. Γενικότερα τα εταιρικά στα Γιάννενα δεν έχουν θέμα είτε shell είτε ΕΚΟ/BP. Θα έλεγα βάλε σχεδόν άφοβα. Αν τώρα δε θες να φύγεις προς Κόνιτσα, μπορείς να βάλεις όπως έρχεσαι από Γιάννενα (ή οπως φεύγεις) στο Λυκόστομο. Είναι μια Avin, την οποία επίσης εμπιστεύομαι. Υπαρχουν και άλλα πρατήρια εκεί κοντά, ιδιωτικά, που μπορεί να είναι εντάξει μπορεί και όχι, δεν έχω ιδέα. 8 λεπτά πριν, Tsino είπε Είχα πάει για Χριστούγεννα. Έβαζα από εδώ. Shell 2651 092945 https://maps.app.goo.gl/mCrCgp142KrmGuJg9 Μια χαρά το καύσιμο. Είναι λίγο μακρυά αλλά γέμισε το όταν φτάσεις. Μια βόλτα Γιάννενα θα κάνεις οπότε ξαναβάζεις. Το επιβεβαιώνω κι εγώ ότι είναι μια χαρά, απλώς σε πρήζουν να βάλεις 98ρα . Έτσι κανουν όμως σε όλες τις Shell. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από GodzillaCover 1 1
manapa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Εγώ πέρασα στους Ασπράγγελους την πρωτοχρονιά , είναι ουσιαστικά το πρώτο χωριό μπαίνοντας στα ζαγοροχώρια και έβαζα από εδώ βενζίνη χωρίς κανενα πρόβλημα https://goo.gl/maps/RseqptBJX6NZtCmD9
adi32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Κατεβάζεις την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jimdem.fuelgr Βρίσκεις τα εταιρικά και βάζεις μόνο εκεί. Επίσης γενικά μακρυά από αυτά που είναι πολύ φθηνά
xp-user Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Οταν τη πατησα και εγω εδω στην Αθηνα ρωτησα τον μηχανικο μου απο που βαζει αυτος βενζινη στη περιοχη μου και μου προτεινε 2 βενζιναδικα .Οταν τον ρωτησα για επαρχια μου ειπε οτι τα νονιλικια δεν εχουν επεκταθει στην επαρχια και ειναι τοσο κλειστη η κοινωνια εκει που οποιος κανει κατι τετοιο την ιδια μερα θα το μαθει ολος ο νομος. Γενικα μου ειπε και για την Αθηνα αν ξεμεινω σε αλλη περιοχη και πρεπει να βαλω βενζινη οπωσδηποτε ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ βενζιναδικο να βαλεις .Οποιος πουλαει στη τιμη που πρεπει να πουλανε δεν κανει νοθεια.
nbtz89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, xp-user είπε Γενικα μου ειπε και για την Αθηνα αν ξεμεινω σε αλλη περιοχη και πρεπει να βαλω βενζινη οπωσδηποτε ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ βενζιναδικο να βαλεις .Οποιος πουλαει στη τιμη που πρεπει να πουλανε δεν κανει νοθεια. Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Κάποιος μπορεί να πουλάει ακριβά για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να είναι υπεράνω υποψίας. 1
pananton Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 σε εταιρικά μπορεί να μην σου ανάψει check αλλά δεν αποκλείεται να κλέβουν στην αντλία… θα μου πεις μικρό το κακό αλλα θα συμφωνήσω με το λίγο πιο ακριβό καύσιμο.
andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, pananton είπε σε εταιρικά μπορεί να μην σου ανάψει check αλλά δεν αποκλείεται να κλέβουν στην αντλία… θα μου πεις μικρό το κακό αλλα θα συμφωνήσω με το λίγο πιο ακριβό καύσιμο. θα κλεβει η εταιρια στην αντλια?? τι ειναι? περιπτερο? 10 ώρες πριν, harisnikolop είπε Καλησπέρα σε όλους. Γύρω στο Μάρτιο σχεδιάζω εκδρομή με το αμάξι στα Ζαγοροχώρια. Επειδή θα χρειαστώ ανεφοδιασμό , γνωρίζετε κάποιο βενζινάδικο που είναι έμπιστο; Το όχημα μου παίρνει βενζίνη, όχι diesel. Δεν θέλω να ρισκάρω να βάλω από όποιο βρω καθώς ο πατέρας μου πριν μια βδομάδα έβαλε από τυχαίο βενζινάδικο και του άναψε αμέσως το λαμπάκι check engine. Επειδή σκοπεύω να κάνω κοντινές διαδρομές, δεν χρειάζεται να βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια αλλά μπορεί να είναι και κάπου κοντά σε αυτά. Κατανοώ ότι τα Ζαγοροχώρια είναι πολλά οπότε, αν βοηθάει, θα πάω στο Δίλοφο. τι σε κανει να πιστευεις οτι η μπουρδα που θα διαβασεις απο τον καθεναν μας εδω μεσα εχει καποια αξια? Βαλε βενζινη οπου βρεις. Μην τρελαινεσαι. Αν ηταν ετσι τα πραγματα οπως φανταζεσαι, θα μεναμε ολοι στον δρομο. 1
harisnikolop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Ρε παιδιά τι εννοείτε με τον όρο "εταιρικά"; 1
filipprin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε τι σε κανει να πιστευεις οτι η μπουρδα που θα διαβασεις απο τον καθεναν μας εδω μεσα εχει καποια αξια? Βαλε βενζινη οπου βρεις. Μην τρελαινεσαι. Αν ηταν ετσι τα πραγματα οπως φανταζεσαι, θα μεναμε ολοι στον δρομο. Πεστα ρε φιλε γιατι εχουμε πηξει στην παπαντζα εδω μεσα 1
pananton Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε θα κλεβει η εταιρια στην αντλια?? τι ειναι? περιπτερο? δεν ξέρω αν είναι περίπτερο αλλά μια χαρά έχουν χωρέσει παραπάνω λίτρα τα καλά εταιρικά πρατήρια. τελοσπαντων, από ποιότητα σε εταιρικά ποτέ δεν είχα θέμα αλλά με χωρητικότητα δεξαμενής μια χαρά κλέβουν και τα εταιρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα