PETRITIS13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 εγω χτυπησα αυτη για αγορα https://www.nike.com/gr/t/ανδρικη-φορμα-nba-μποστον-σελτικς-courtside-GQBrFj/DN8857-010 2
avacan23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Σήμερα ήρθαν τα παπούτσια https://www.solereview.com/nike-zoomx-invincible-run-flyknit-2-review/ είναι καλύτερα και ποια άνετα από την πρώτη έκδοση. Πιο άνετα από ultra boost 22 λιγότερο άνετα από gel 24 … δυστυχώς στα Nike παίζει πολύ μαϊμού όποτε καλύτερα αν δεν θέλετε να φύγουν τα παπούτσια όταν πλησιάζετε κανένα δέντρο να τα αγοράζετε από το επίσημο site. Επίσης η συγκεκριμένη μάρκα είναι σε πολλά προϊόντα ακριβή χωρίς λόγο … δλδ τα υλικά και η αντοχή των προϊόντων είναι υποδεέστερα από τον ανταγωνισμό αλλά είναι ακριβότερη… λόγω ονόματος… 3
cpetro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Στις 13/1/2023 στις 1:35 ΜΜ, avacan23 είπε Σήμερα ήρθαν τα παπούτσια https://www.solereview.com/nike-zoomx-invincible-run-flyknit-2-review/ είναι καλύτερα και ποια άνετα από την πρώτη έκδοση. Πιο άνετα από ultra boost 22 λιγότερο άνετα από gel 24 … δυστυχώς στα Nike παίζει πολύ μαϊμού όποτε καλύτερα αν δεν θέλετε να φύγουν τα παπούτσια όταν πλησιάζετε κανένα δέντρο να τα αγοράζετε από το επίσημο site. Επίσης η συγκεκριμένη μάρκα είναι σε πολλά προϊόντα ακριβή χωρίς λόγο … δλδ τα υλικά και η αντοχή των προϊόντων είναι υποδεέστερα από τον ανταγωνισμό αλλά είναι ακριβότερη… λόγω ονόματος… ποια ειναι τα gel 24 ?
vaga1um3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, cpetro είπε ποια ειναι τα gel 24 ? Asics εννοει λογικα
gusteg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Στις 13/1/2023 στις 1:35 ΜΜ, avacan23 είπε Σήμερα ήρθαν τα παπούτσια https://www.solereview.com/nike-zoomx-invincible-run-flyknit-2-review/ είναι καλύτερα και ποια άνετα από την πρώτη έκδοση. Πιο άνετα από ultra boost 22 λιγότερο άνετα από gel 24 … δυστυχώς στα Nike παίζει πολύ μαϊμού όποτε καλύτερα αν δεν θέλετε να φύγουν τα παπούτσια όταν πλησιάζετε κανένα δέντρο να τα αγοράζετε από το επίσημο site. Επίσης η συγκεκριμένη μάρκα είναι σε πολλά προϊόντα ακριβή χωρίς λόγο … δλδ τα υλικά και η αντοχή των προϊόντων είναι υποδεέστερα από τον ανταγωνισμό αλλά είναι ακριβότερη… λόγω ονόματος… Λιγότερο άνετα από τα Nimbus gel 24?
avacan23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/33528948/ASICS-Gel-Nimbus-24-1011B359-002-Ανδρικά-Αθλητικά-Παπούτσια-Running-Μαύρα.html
pinakas0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2023 στις 1:35 ΜΜ, avacan23 είπε Σήμερα ήρθαν τα παπούτσια https://www.solereview.com/nike-zoomx-invincible-run-flyknit-2-review/ είναι καλύτερα και ποια άνετα από την πρώτη έκδοση. Πιο άνετα από ultra boost 22 λιγότερο άνετα από gel 24 … δυστυχώς στα Nike παίζει πολύ μαϊμού όποτε καλύτερα αν δεν θέλετε να φύγουν τα παπούτσια όταν πλησιάζετε κανένα δέντρο να τα αγοράζετε από το επίσημο site. Επίσης η συγκεκριμένη μάρκα είναι σε πολλά προϊόντα ακριβή χωρίς λόγο … δλδ τα υλικά και η αντοχή των προϊόντων είναι υποδεέστερα από τον ανταγωνισμό αλλά είναι ακριβότερη… λόγω ονόματος… Χειρότερα από τον ανταγωνισμό της Nike; Τα παπούτσια της Nike είναι μακράν τα πιο αντοχής αθλητικά παπούτσια και έχει μακράν τα πιο καλά, φιλικά προς το δέρμα βαμβακερά ρούχα. Ισχύει στο 90-95% των μοντέλων. Γνωρίζω πολλούς επαγγελματίες σε βιοτεχνίες που ξέρουν τα υλικά και τις ραφές απ' έξω και ανακατωτά και συμφωνούν απόλυτα στα παραπάνω. Οι μαϊμούδες είναι άλλο θέμα, μη τα μπερδεύεις, το ότι πάτε και αγοράζετε προσφόρα (όχι προσφορά) τα Nike online από αμφίβολα καταστήματα δε φταίει η Nike 😆 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από pinakas0
safridia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εκανα πριν απο χρονια μια αγορα απο SportShoes τα Vomero (το 9 ηταν τοτε) στην μιση τιμη περιπου απ' οσο ειχαν στις "εκπτωσεις" εδω. Δεν ξερω τι λενε οι επαγγελματιες βιοτεχνες με την τρανη εμπειρια που εχουν, χειροτερο παπουτσι δεν εχω ξαναπαρει ποτε μου. Απο αποψη ποιοτητα κατασκευης. Απο την κατω μερια ειχε πολλα μικρα ανεξαρτητα κομματακια σκληρου υλικου, δεν ξερω πως ακριβως λεγεται, τα οποια ξεκολλαγανε για πλακα. Ειχα την βενζινοκολλα παντα στο γραφειο για να κολλησω οποιο εβλεπα να κρεμαει. Μεχρι που βαρεθηκα και απλα τα αφηνα Βεβαια πιο ομορφο παπουτσι δεν εχω ξαναδει, ηταν το μισο-μισο πορτοκαλι (εγινε κιτρινο με τον ηλιο) και μπλε. Τι να το κανω ομως να παω μαραθωνιο και να μαζευω κομματακια Πρωτη και τελευταια, το ειχα απωθημενο απο μικρος οτι ποτε δεν ειχα ενα Nike γιατι ηταν παντα τα ακριβα ΟΥΣΤ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από safridia 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, safridia είπε Εκανα πριν απο χρονια μια αγορα απο SportShoes τα Vomero (το 9 ηταν τοτε) στην μιση τιμη περιπου απ' οσο ειχαν στις "εκπτωσεις" εδω. Δεν ξερω τι λενε οι επαγγελματιες βιοτεχνες με την τρανη εμπειρια που εχουν, χειροτερο παπουτσι δεν εχω ξαναπαρει ποτε μου. Απο αποψη ποιοτητα κατασκευης. Απο την κατω μερια ειχε πολλα μικρα ανεξαρτητα κομματακια σκληρου υλικου, δεν ξερω πως ακριβως λεγεται, τα οποια ξεκολλαγανε για πλακα. Ειχα την βενζινοκολλα παντα στο γραφειο για να κολλησω οποιο εβλεπα να κρεμαει. Μεχρι που βαρεθηκα και απλα τα αφηνα Βεβαια πιο ομορφο παπουτσι δεν εχω ξαναδει, ηταν το μισο-μισο πορτοκαλι (εγινε κιτρινο με τον ηλιο) και μπλε. Τι να το κανω ομως να παω μαραθωνιο και να μαζευω κομματακια Πρωτη και τελευταια, το ειχα απωθημενο απο μικρος οτι ποτε δεν ειχα ενα Nike γιατι ηταν παντα τα ακριβα ΟΥΣΤ Συμφωνω.Μαπα η NIke και στις φορμες και στα παπουτσια.Απο ποιοτητα εχει καταντησει κατω του μετριου.Τα χειροτερα παπουτσια που αγορασα ειναι τα air 270 react.3 ατομα πηραμε το ιδιο ζευγαρι και μας πεθανε τα ποδια.Δυσκολα να ξαναπαρω Nike προσωπικα..
yannis18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Στις 20/1/2023 στις 6:09 ΠΜ, safridia είπε Εκανα πριν απο χρονια μια αγορα απο SportShoes τα Vomero (το 9 ηταν τοτε) στην μιση τιμη περιπου απ' οσο ειχαν στις "εκπτωσεις" εδω. Δεν ξερω τι λενε οι επαγγελματιες βιοτεχνες με την τρανη εμπειρια που εχουν, χειροτερο παπουτσι δεν εχω ξαναπαρει ποτε μου. Απο αποψη ποιοτητα κατασκευης. Απο την κατω μερια ειχε πολλα μικρα ανεξαρτητα κομματακια σκληρου υλικου, δεν ξερω πως ακριβως λεγεται, τα οποια ξεκολλαγανε για πλακα. Ειχα την βενζινοκολλα παντα στο γραφειο για να κολλησω οποιο εβλεπα να κρεμαει. Μεχρι που βαρεθηκα και απλα τα αφηνα Βεβαια πιο ομορφο παπουτσι δεν εχω ξαναδει, ηταν το μισο-μισο πορτοκαλι (εγινε κιτρινο με τον ηλιο) και μπλε. Τι να το κανω ομως να παω μαραθωνιο και να μαζευω κομματακια Πρωτη και τελευταια, το ειχα απωθημενο απο μικρος οτι ποτε δεν ειχα ενα Nike γιατι ηταν παντα τα ακριβα ΟΥΣΤ οποία και να είναι η μάρκα, αν το παπουτσι είναι παλιό χαλάνε τα πλαστικά. αν δηλαδή όταν το αγόρασες ηταν 2 ετών ήδη, τότε είναι αναμενόμενο. όπως πχ τα λαστιχα αυτοκινήτων που χαλάνε ακόμα και μέσα στο γκαράζ μετά από 3-4 έτη. σίγουρα όμως κάποια μοντέλα βγαίνουν προβληματικά, οι εταιρείες πειραματιζονται με σόλες κτλ. οπότε απο nike.com τουλάχιστον δεν ψωνίζουμε δεινοσαύρους ή μαϊμούδες
Sebu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2023 στις 6:09 ΠΜ, safridia είπε Εκανα πριν απο χρονια μια αγορα απο SportShoes τα Vomero (το 9 ηταν τοτε) στην μιση τιμη περιπου απ' οσο ειχαν στις "εκπτωσεις" εδω. Δεν ξερω τι λενε οι επαγγελματιες βιοτεχνες με την τρανη εμπειρια που εχουν, χειροτερο παπουτσι δεν εχω ξαναπαρει ποτε μου. Απο αποψη ποιοτητα κατασκευης. Απο την κατω μερια ειχε πολλα μικρα ανεξαρτητα κομματακια σκληρου υλικου, δεν ξερω πως ακριβως λεγεται, τα οποια ξεκολλαγανε για πλακα. Ειχα την βενζινοκολλα παντα στο γραφειο για να κολλησω οποιο εβλεπα να κρεμαει. Μεχρι που βαρεθηκα και απλα τα αφηνα Βεβαια πιο ομορφο παπουτσι δεν εχω ξαναδει, ηταν το μισο-μισο πορτοκαλι (εγινε κιτρινο με τον ηλιο) και μπλε. Τι να το κανω ομως να παω μαραθωνιο και να μαζευω κομματακια Πρωτη και τελευταια, το ειχα απωθημενο απο μικρος οτι ποτε δεν ειχα ενα Nike γιατι ηταν παντα τα ακριβα ΟΥΣΤ Διαφωνω καθως εχω τα Vomero 5sp και ειναι σκυλια. Εχουν τον ιδιο ακριβως πατο και δεν εχει παθει τιποτα. Και ειναι τα μονα που αντεχουν και εχουν παει και βουνο περπατημα/trecking χωρις να γλιστρανε και χωρις να ενοχλουν οταν ειχα ξεχασει τα ορειβατικα ημιμποτακια. Προσωπικα με εχουν βολεψει αφανταστα και σε πατημα ειναι σαν τα Winflo 6 που αντικατεστησαν στο δικο μου ποδι τουλαχιστον, με διαφορα τη σολα τους που ειναι πιο bulky και πιο τρακτερωτη εναντι των Winflo που ηταν πιο τρεξιματικη. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από Sebu
safridia Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, yannis18 είπε οποία και να είναι η μάρκα, αν το παπουτσι είναι παλιό χαλάνε τα πλαστικά. αν δηλαδή όταν το αγόρασες ηταν 2 ετών ήδη, τότε είναι αναμενόμενο. όπως πχ τα λαστιχα αυτοκινήτων που χαλάνε ακόμα και μέσα στο γκαράζ μετά από 3-4 έτη. σίγουρα όμως κάποια μοντέλα βγαίνουν προβληματικά, οι εταιρείες πειραματιζονται με σόλες κτλ. οπότε απο nike.com τουλάχιστον δεν ψωνίζουμε δεινοσαύρους ή μαϊμούδες Οχι παλια δεν ηταν σιγουρα. Τα παπουτσια πανε με σεζον. Οταν τελειωνει η σεζον αποφασιζουν να ριξουν την τιμη στα Vomero9 για να ερθουν τα Vomero10. Οταν τα πηρα ειχαν ξεκινησει να πουλανε τα 10 και επρεπε να φυγουν τα προηγουμενα. Εαν μιλαμε για διαρκεια ζωης ενος παπουτσιου λιγοτερο απο ετος σε παραγωγη οτι εχει παλιωσει τοτε δεν ξερω. To sportshoes υποτιθεται οτι ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα καταστηματα, δεν φαινονται για μαιμουδες, ειναι εξαλου απο τα πιο συνθετα σχεδια που εχω δει ποτε σε παπουτσι.
geopapa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Πήρα τα Pegasus FlyEase στα 72€. Τίμια τιμή νομίζω. Είδωμεν..
dopermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Απιστευτο ειχα βαλει στο καλαθι και ηταν 41 ευρω και ξαφνηκα λεει -15 ευρω και πηγε στα 26 και το χτυπησα τι να κανω.... Ταχύτητα αποστολής Δωρεάν Παράδοση στις Δευ 6 Φεβ Πληρωμή Τρόπος πληρωμής Εκτύπωση επιβεβαίωσης παραγγελίας Σύνοψη Παράδοση στις Δευ 6 Φεβ Ανδρικό παπούτσι Nike Wearallday Προϊόν #: CJ1682-004 Μέγεθος: 44.5 Χρώμα: Μαύρο/Λευκό 15€ off Ποσότητα: 1 προς 41,97 € 26,97 € Υποσύνολο 41,97 € Έκπτωση -15,00 € 15€ off Εκτιμώμενο κόστος αποστολής 0,00 € Σύνολο παραγγελίας 26,97 € 2
power_ran Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2023 στις 9:09 ΠΜ, power_ran είπε Και εμένα άθλια εμπειρία από το black Friday. Ήρθαν 2 παραγγελίες, η μια δεν ήρθε ποτέ και μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Μπαίνω στο site, διαθέσιμο το προϊόν. Μου λένε να κάνουμε ακύρωση να παραγγείλεις ξανά. Φυσικά η τιμή διαφορετικη σε σχέση με black Friday. Άρα δε μου στέλνουν διαθέσιμο προϊόν με τη τιμή που το είχα παραγγειλει, και μου λένε να το παραγγείλω με νέα τιμή. Ούτε μπακάλικο τέτοιες πρακτικές 👎 Για την αποκατασταση της ταξης, τελικα μου εκαναν εκπτωση ωστε να παραγγειλω το προιόν με την τιμή που ειχε κατα το Black Friday. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από power_ran 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα