Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα άθλια εμπειρία από το black Friday. Ήρθαν 2 παραγγελίες, η μια δεν ήρθε ποτέ και μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Μπαίνω στο site, διαθέσιμο το προϊόν. Μου λένε να κάνουμε ακύρωση να παραγγείλεις ξανά. Φυσικά η τιμή διαφορετικη σε σχέση με black Friday. 

Άρα δε μου στέλνουν διαθέσιμο προϊόν με τη τιμή που το είχα παραγγειλει, και μου λένε να το παραγγείλω με νέα τιμή. Ούτε μπακάλικο τέτοιες πρακτικές 👎

• Like 2
Δημοσ.

Κρίμα.. ξεπουλήσανε στο BF και τώρα ξεστοκάρουν ό,τι περισσεψε.. 

ούτε λογος για διαθεσιμότητα σε Pegasus, κτλ .. σε τιμές BF. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/1/2023 στις 10:02 ΠΜ, angelwithyou είπε

Έκανα επιστροφή στη Nike και δεν έχω λάβει τα χρήματα ενώ έχει παραδοθεί πάνω από 20 μέρες πριν . Και μου λένε δεν έχουμε λάβει δέμα κτλ κτλ , αποστολή με ups με την ετικέτα που περιείχε μέσα το κουτί 

Έκανες της διαδικασία επιστροφής μέσα από τον λογαριασμό σου στο Nike.com ;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimos15 είπε

Και εγω περιμενω ακομα επιστροφη χρηματων για ενα δευτερο ζευγαρι που πηρα...

Πόσο διάστημα έχει περάσει από τότε που παρέλαβαν το δέμα επιστροφής;

Δημοσ.

Μην ξεχναμε και το cash back απο quidco για επιπλεον εκπτωση με επιστροφη χρηματων. 

https://www.quidco.com/nike/

Παλι πολυ καλες προσφορες αλλα δεν θα υποκυψω το 100αρικο ειχε φυγει με pegasus 39 και jordan στην επομενη BF παλι.

Δημοσ.
Στις 9/1/2023 στις 10:38 ΜΜ, vaga1um3 είπε

Κρίμα.. ξεπουλήσανε στο BF και τώρα ξεστοκάρουν ό,τι περισσεψε.. 

ούτε λογος για διαθεσιμότητα σε Pegasus, κτλ .. σε τιμές BF. 

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Μην ξεχναμε και το cash back απο quidco για επιπλεον εκπτωση με επιστροφη χρηματων. 

https://www.quidco.com/nike/

Παλι πολυ καλες προσφορες αλλα δεν θα υποκυψω το 100αρικο ειχε φυγει με pegasus 39 και jordan στην επομενη BF παλι.

Ρε παιδια,δεν το ξερα το μοντελο τωρα το ψαξα, τοσο καλο ειναι και συζητειται τοσο πολυ;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Ρε παιδια,δεν το ξερα το μοντελο τωρα το ψαξα, τοσο καλο ειναι και συζητειται τοσο πολυ;

Πενταροδεκάρες.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Titos301 είπε

Ναι. Τα κάνει ολα! Στην αρχή που το φόρεσα το υποτίμησα, μέχρι και να το δώσω σκέφτηκα μετά τα πρώτα 10χλμ , αλλα τελικά είναι φοβερό παπούτσι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οντως ξεφτιλα, πανηγυριζουν για εκπτωσεις 50% οταν πραγματα που πηρα στην BF εχουν τωρα με την εκπτωση ακομα και μεγαλυτερη "αρχικη" 😂

Οποιος προλαβε και πηρε στην BF πηρε τωρα οπως σωστα ειπε καποιος περιμενουμε την επομενη καλη, προς το παρον we pass.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2023 στις 8:22 ΜΜ, ChrisN.S. είπε

Πόσο διάστημα έχει περάσει από τότε που παρέλαβαν το δέμα επιστροφής;

27/12/2022 μου ηρθε το email της επιστροφης χρηματων, οποτε παρελαβαν 26 λογικα

Επεξ/σία από dimos15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...