f3d0n Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Νομίζω ότι με 2 μισθούς θα είστε σχετικά άνετα. Εγώ πάντως θα πρότεινα να αρχίσετε να βάζετε λεφτά στην άκρη για τα πρώτα έξοδα του παιδιού, γιατρούς και σε περίπτωση που κάποιος χάσει την δουλειά του. Ξέρω, ακούγεται μίζερο, αλλά καλύτερα να είσαστε προετοιμασμένοι. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, jmmys είπε Δηλαδή το αν θα τα βγάζεις πέρα εξαρτάται από το τι θα σου απαντήσουν άσχετοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ που δεν γνωρίζουν τίποτα για εσένα; Καλη τύχη με τέτοια μυαλά.Να ρωτάς σε φόρουμ για το πως θα είναι η ζωη σου. Ζήτησε συμβουλές από άνθρωπους που σε αγαπούν και σε ξέρουν,όχι από αγνώστους. Χαλάρωσε. Ζήτησε να του πουν γνώμες πάνω στο θέμα οικονομικά κυρίως όσοι έχουν παιδιά διότι αυτός/οι δεν περίμεναν την εγκυμοσύνη και τους ήρθε "απρογραμματιστα", αν είναι δόκιμη αυτη η λέξη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος νταβλας κατ' εμέ από το να έρθει μια μη αναμενόμενη εγκυμοσύνη σε ένα ζευγάρι, ειδικά για την γυναικα που τραβάει όλο το λούκι της διαδικασίας. Τιμή τους που αποφάσισαν να κρατήσουν το μωρό. Οι εκτρώσεις πέφτουν βροχή εδώ και χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις